>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 770,5K

larkspur

Użytkownik
1 kolejka i już błazenada w Australii
98 min gry 1:0 z czego połowa czasu gry w przewadze... I te wybijania na oślep

Otrzymane punkty reputacji: +499
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Krótkie podsumowanie po dzisiejszych 2 meczach:
Adelaide - SFC - dobry mecz Dukuly'ego. SFC mocno zaczęło, później mecz się wyrównał i skrzydła Adelaidy popracowały - efekt 2:0... Końcówka meczu należała do SFC, ale udało się zdobyć tylko 1 bramkę. Aha.. pierwszy gol dla Adelaidy po przepychankach.. więc mógłby być niezaliczony... ale wpadł. Oba zespoły zagrały na równym poziomie. Debiut Quispe nie wyszedł, Tisserand - może trochę lepiej, ale i tak bez szału. Goodwin w Adelaidzie, szarpał. Z całej wymienionej trójki, najlepsze pozostawił wrażenie.

Brisbane - MacArthur - oglądałem tylko końcówkę, od 80 min... tylko MacArthur grało, grało podręcznikowo.. ale w negatywnym słowa znaczeniu... brak pomysłu, gra wg szablonu - 'wrzutka na linię pola bramkowego'. Tam wszystkie piłki łapał Bouzanis.

A jutro zaczynamy od 8:00 - WSW - City. Do zobaczenia.

Otrzymane punkty reputacji: +893
larkspur 770,5K

larkspur

Użytkownik
WSW - CITY
TO BYŁ DRAMAT MECZ ... NAPRAWDĘ

Początek sezonu, 1 kolejka, wypoczęci a tym się grać nie chcę... Pograli sobie do 15 min BTS zrobili koniec
Druga połowa do zapomnienia a oglądałem całą...
Melbourne dochodzil z dobrze zapowiadająca się akcją na 30 metr po czym obrót na piłce i wycofanie nawet do bramkarza... Z czego to wynika??
Róg mają przy 1:1 przy 80 minucie i nie ma chętnego do wykonania nawet... Z czego to wynika?

Bez pomysłu wszystko..bez ambicji..
Tam serioo miało być 1:1 ??
1 kolejka przypominam a grali jakby byl co najmniej marzec po 20 kolejce...

😡😡😡

Otrzymane punkty reputacji: +1720
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
WSW - CITY
TO BYŁ DRAMAT MECZ ... NAPRAWDĘ

Początek sezonu, 1 kolejka, wypoczęci a tym się grać nie chcę... Pograli sobie do 15 min BTS zrobili koniec
Druga połowa do zapomnienia a oglądałem całą...
Melbourne dochodzil z dobrze zapowiadająca się akcją na 30 metr po czym obrót na piłce i wycofanie nawet do bramkarza... Z czego to wynika??
Róg mają przy 1:1 przy 80 minucie i nie ma chętnego do wykonania nawet... Z czego to wynika?

Bez pomysłu wszystko..bez ambicji..
Tam serioo miało być 1:1 ??
1 kolejka przypominam a grali jakby byl co najmniej marzec po 20 kolejce...

😡😡😡
Masz rację, to jest pochodną tego, że mistrzostwo rozgrywa się na wiosnę w play-off. Można sobie na spokojnie zająć 6. pozycję i walczyć o tytuł. Gdyby było to tak rozegrane, jak w normalnych ligach europejskich, to każdy punkt byłby na wagę złota.

Otrzymane punkty reputacji: +1787
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Victory vs Auckland
Podtekstów sporo, na boisku mało się dzieje, rewolucje jak zwykle w kadrach, x Ht po @ 2,0 bez napalania pobrałem za miedziaka...GL!
Edit
HT 0-0, oczy bolą a ten mecz to miał być hit kolejki u kangurów 😁
Ja już pass póki co 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1669
piotrex007 329,5K

piotrex007

Użytkownik
A ja sobie trochę na przekór spróbuję zagrać na gola do przerwy po kursie 2,92 w 888starz. Czuję, że mogą coś do przerwy wcisnąć 😉

Czutka jednak zawiodła 🙈

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1547
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Z tego co oglądałem dziś - WSW - City - szybkie 20 min... City mocno zaczęło grać pressingiem na początku, po chwili WSW również poszło do przodu, to pozwolił na 2 szybkie bramki.. i właściwie po 30 min mecz się skończył. Tempo siadło. Zmęczenie? Kalkulacja? Początek sezonu, na razie wszystkie zespoły się badają... dlatego i ja za qowalsky6 qowalsky6 odpuszczam pierwsze kilka kolejek.

A poniżej składy na ostatni mecz dziś:

Jak by m miał tutaj grać? no to gol Kucharskiego forbet - @3,2 - tu tak 10 żetonów +22 żetony
oraz wygraną gospodarzy - forbet - @1,77 - 2 żetony - 2:2 - 2 żetonów

----
plan minimum jest wykonany. +20 żetonów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3109
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
#20.png
Coś tak czuję , że tu może być mnóstwo bezradności i dużo błędów w obronie co będzie skutkować golami a ostatecznie gospodarze to wygrają. GL.
Trzeba było zostawić bts-a z overem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1548
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Distance Derby, Glory vs Nix
1 mecz sezonu a drużyny przetrzebione kontuzjami. Ruletka australijska bez 2 zdań.
Bądźmy uczciwi Panowie wobec czytelników, tu wszystko się może zdarzyć: kartki, karny, dziki wynik 😉
Kto próbuje temu GL!
Edit
Po 10 min. wolę iść obrać ziemniaki na obiad, a lepsze mecze to widziałem na okręgowych boiskach 😁
Edit1
Co by soccer zrobił bez Polaków, Kucharski raz, Kucharski 2 ale offside... Czyli ponarzekam i coś się dzieje 😉
Edit2
Kolejny gol dla Perth, VAR ale uznany, 2-0...
Edit3
HT 2-1, Wesoła kopanina, ze 3 VAR-y, mogło być lekko 4-2 ale nic tam. Oby w drugiej dołożyli ze 3 i będzie fajnie. Poziom dramat, ale gole fajne i tak trzymać. I przerwa, ziemniaki się same nie obiorą 😯
Edit4
Ft 2-2, gole były, a mogło być z 8 :) jednak poziom dramatycznie słaby. No cóż nie można mieć wszystkiego 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1844
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Jutro F3 derby i Jetsi naładowani wygraną w Pucharze Australii. Kto by się spodziewał, że będą faworytem jutro podczas meczu, który jest rozgrywany na najładniejszym stadionie w A-League. Myślę, że będzie gorąco, chociaż ten Evans trochę przeszkadza, ale zobaczymy, jaki będzie miał start. Ostatnie bezpośrednie starcie z czerwień.

CCM vs Jets:
Powyżej 4.5 kartek @2.35
Czerwona kartka @4.35
Superbet

Otrzymane punkty reputacji: +894
K 1,7K

Kot99

Użytkownik
Słabo z kartami w Glory do przerwy, dobrze, że padł ten gol na 2:1, bo może po przerwie zrobi się ostro. Inna sprawa, że Abraham wygląda dziś na zamulonego...

K 1,7K

Kot99

Użytkownik
Ja dziś daje takie trio z kursem 2,44. W każdym meczu dziś +2,5 kartki. Bardzo mi się to podoba, oby wyniki były stykowe bez pogromów. Sędziowie King, Elder i Abraham też ok, mało kiedy schodzą poniżej 3 kartek, chyba, że trafia na jakiś sparing bez agresji i walki.

Wchodzę w to i czekamy.
➕➕➕

Otrzymane punkty reputacji: +530
Lukasz1988!! 2,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Przepraszam wszystkich . Niechcący wstawiłem typ , który miał być w typach na żywo do działu Australii ... Jeśli jakiś admin mógłby przenieść to do typów na żywo będę mega wdzięczny i przepraszam

Do góry Bottom