>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Oglądałem Play offy NBA po przyjściu z pracy ale poszedłem spać niestety i obudziłem się po pierwszym półfinale w Australii ,a czułem dzisiaj to Melbourne... No nic w takim razie spróbuję wyczuć coś w drugim meczu i poszukam może niespodzianki
Australian A-League Men
Today,09:35
Melbourne City Vs Western United

Western win @2,88
Over 2,5 @1,53
Over 3,5 @2,55

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1525
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
No to mamy sporą niespodziankę. Auckland mogło w sezonie zgarnąć wszystko. Pozostał duży niedosyt. W tym sezonie to Melbourne rozegrało całą ligę. SFC po za playoffami, WSW wyeliminowane przez Victory już w rundzie pre, do tego na własnym stadionie, finał wewnętrzna sprawa Melbourne... Sydney to dla mnie największy przegrany tego sezonu. Oj po tym sezonie sporo mają do myślenia w Emerald City.

Otrzymane punkty reputacji: +1394
snajp 1,3M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy1.png

Już w sobotę przekonamy się kto zna lepiej AAMI PARK. Nie powiem ale "V" mnie zaskoczyło bardzo mocno ogrywając AKL na wyjeździe ale czy są w stanie ograć w/g mnie lepsze City? Na pewno łatwo broni nie złożą i to może być ciekawe spotkanie tylko ciężko wyczuć jak to wszystko będzie wyglądało. Rok temu Victory pechowo przegrało z Marynarzami w dogrywce, gdzie do 91' wygrywali 1-0. Dwa sezony wcześniej City dostało łomot od Marynarzy 6-1, teraz w końcu obie ekipy z Melbourne znalazły się w finale i moim zdaniem do 90' będzie to wyrównane spotkanie i doczekamy się dogrywki. Jak dla mnie kondycyjnie lepiej wygląda City i to Oni mogą być górą w doliczonym czasie gry, dlatego spróbuję :

Melbourne City wygra po dogrywce @ 9.80 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2964
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Grand Finale
I Victory i City grają u siebie. Finał i derby gratis. Chichot losu. Czy to najlepsze drużyny APL w tym sezonie? No nie wiem.
Oba teamy w możliwe optymalnym zestawieniu. Kto wygra? 😁 Jak dla mnie rzut monetą... Tym co coś stawiają w tym meczu GL! Ja mam tylko jedno "marzenie". Aby ten mecz nie był gówniany sportowo jak duża część A - league w tym sezonie... KTF!

Otrzymane punkty reputacji: +1716
jozzy22 848,5K

jozzy22

Użytkownik
Grand Finale
I Victory i City grają u siebie. Finał i derby gratis.
Oba teamy w możliwe optymalnym zestawieniu. Kto wygra? 😁
Skoro tak to ja próbuje remisik po 3.30 w STS.
Szarpać się nie ma co bo to finał więc może zaważyć 1 błąd i "po ptokach" więc widze tu spokojny meczyk bez fajerwerków i remisik wchodzi jak w masełko?!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2604
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Składy na finał:

obraz_2025-05-31_105512954.png

Wynik może być każdy... styl, może być każdy, zwłaszcza jeżeli nie padnie szybka bramka, to wraz z upływem czasu widowisko może siadać. Jak sobie spróbuję pograć kartki:

(forbet) kartki ov5,5 - @2,43 - - 7

Myślę, że to fajny kurs na spotkanie finałowe, wysoką stawkę meczu i do tego mecz derbowy. Może być nerwowo a zawodnicy nie będą mieli z tyłu głowy hamulca w postaci 'wykluczenia z gry w następnym meczu'.

Żeby widowisko dopisało, to nawet moje pudło tutaj nie będzie aż tak gorzkie :).

\\edit - haahahha... snajp snajp ubiegłeś mnie... za długo kombinowałem z typem :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1964
snajp 1,3M

snajp

Użytkownik
Takie widowisko w finale, że nikomu się nie chce nawet coś napisać :)
A ten Kersey to największy pajac ze wszystkich sędziów w AL.

Otrzymane punkty reputacji: +1527
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League

Kolejny sezon za nami. Wreszcie City ma mistrza. Udało się powtórzyć sukces z 2021 roku. Mimo, że City miało więcej szans, bo i w 2022 i 2023 roku grało w Grand Final. Tutaj widać, że Obywatele to chyba najmocniejszy zespół od dłuższego czasu w lidze. Patrząc wstecz na ten sezon, to po mocnym początku, dużej ilości bramek i fajnych meczach mieliśmy ciężko czas na przełamie 2024 i 2025r, oraz na początku tego roku. Mecze były nijakie, bez bramek, wręcz męczące do oglądania. Na szczęście pod koniec sezonu coś się zmieniło i znowu zaczęło wpadać więcej goli. Zawiodły zespoły z Sydney. Może trochę zawiodła Adelaida i Phoenix. Za to dużym zaskoczeniem na plus było Auckland, któremu tak naprawdę nie wyszedł jeden mecz - półfinał z Victory.
Przed nowym sezonem może być kilka ciekawych ruchów kadrowych - oby.. :). Takie zespoły jak Macarthur są budowane z głową, i o ile nie będzie jakiejś zmiany kierunku, to mogą w kolejnym sezonie mocno zaskoczyć.

Niestety, ścisłe reguły finansowe, niewielkie zainteresowanie footballem wśród Australijczyków powoduje, że piłkarsko Azja odjeżdża. Teraz zespołom z A-League ciężko się gra z przeciwnikami z Tajlandii czy z Malezji (a przypomnę - w 2014 roku to WSW wygrało ACL). Dlatego w przyszłym sezonie w rozgrywkach międzynarodowych raczej będzie mizernie.

Moje typy? jak liga... dobry początek, głowa się spaliła i przyszedł kryzys. Końcówka sezonu jako tako, więc warto pracować nad sobą i jak widać, głowa i podejście na chłodno to 60-70% sukcesu.

Wielkie dzięki wszystkim, którzy udzielali się w temacie. Ciekawie się to czytało. Zawsze to jakieś pomysły i inne spojrzenie. Temat na forum ciągle jest, są tu regularne wpisy, które dobrze się czyta. Nie ma jakiejś złej atmosfery. Myślę, że oby tak dalej. Teraz pora na wakacje i reset głowy.

Do nowego sezonu.

Pozdrawiam wszystkich :)

Otrzymane punkty reputacji: +888
Do góry Bottom