>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 765,9K

larkspur

Użytkownik
1 kolejka i już błazenada w Australii
98 min gry 1:0 z czego połowa czasu gry w przewadze... I te wybijania na oślep

Otrzymane punkty reputacji: +499
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Krótkie podsumowanie po dzisiejszych 2 meczach:
Adelaide - SFC - dobry mecz Dukuly'ego. SFC mocno zaczęło, później mecz się wyrównał i skrzydła Adelaidy popracowały - efekt 2:0... Końcówka meczu należała do SFC, ale udało się zdobyć tylko 1 bramkę. Aha.. pierwszy gol dla Adelaidy po przepychankach.. więc mógłby być niezaliczony... ale wpadł. Oba zespoły zagrały na równym poziomie. Debiut Quispe nie wyszedł, Tisserand - może trochę lepiej, ale i tak bez szału. Goodwin w Adelaidzie, szarpał. Z całej wymienionej trójki, najlepsze pozostawił wrażenie.

Brisbane - MacArthur - oglądałem tylko końcówkę, od 80 min... tylko MacArthur grało, grało podręcznikowo.. ale w negatywnym słowa znaczeniu... brak pomysłu, gra wg szablonu - 'wrzutka na linię pola bramkowego'. Tam wszystkie piłki łapał Bouzanis.

A jutro zaczynamy od 8:00 - WSW - City. Do zobaczenia.

Otrzymane punkty reputacji: +893
larkspur 765,9K

larkspur

Użytkownik
WSW - CITY
TO BYŁ DRAMAT MECZ ... NAPRAWDĘ

Początek sezonu, 1 kolejka, wypoczęci a tym się grać nie chcę... Pograli sobie do 15 min BTS zrobili koniec
Druga połowa do zapomnienia a oglądałem całą...
Melbourne dochodzil z dobrze zapowiadająca się akcją na 30 metr po czym obrót na piłce i wycofanie nawet do bramkarza... Z czego to wynika??
Róg mają przy 1:1 przy 80 minucie i nie ma chętnego do wykonania nawet... Z czego to wynika?

Bez pomysłu wszystko..bez ambicji..
Tam serioo miało być 1:1 ??
1 kolejka przypominam a grali jakby byl co najmniej marzec po 20 kolejce...

😡😡😡

Do góry Bottom