snajp
Użytkownik
No to teraz Bulls czerwo i karny dla WSW i będzie komplet.No i proszę, czerwo dla WSW, potem 2-3 wszystko pasujemusiały być tu cyrki...
![]()
A swoją drogą to chyba Stajcic przekombinował, że od początku nie grał Borello i Milanovic.
No to teraz Bulls czerwo i karny dla WSW i będzie komplet.No i proszę, czerwo dla WSW, potem 2-3 wszystko pasujemusiały być tu cyrki...
![]()
No w końcu Marynarze mają 3 pkt. @ na ich win pre wzrosły do nawet 2,90W Nowym Roku,
Roar "Niemoty" Brisbane vs Marynarze "Zepsute torpedy sezonu 24/25" z Gosford...
Nie ma o czym gadać, po tym co obejrzałem za miedziaka biorę "w ciemno" win Marynarzy w meczu z Roar, który będzie już w nowym roku.
@ 2,45 na taki scenariusz wart jest mojego ryzyka. No chyba, że Roar wypie... "trenera", a Marynarze 03.01.2025 r. będą dalej na bani. Wtedy live kontrujeKTF!
Ft 1-3![]()
A obejrzyjcie sobie jaka brama wpadła na sam koniec
Myślałem że to będzie jakiś babol a to prawdziwe GOLAZO.A obejrzyjcie sobie jaka brama wpadła na sam koniec![]()
Boss jest jeden mały problem... kursy na over spadają więc prawdopodobieństwo Twojej wygranej równieżNa jutro.... ja widzę jeden typ:
V - WSW - ov2,5 - @1,54
Kurs słaby, WSW mocno overowe... tylko jak zagrają Victory? bo są jak najbardziej w stanie popsuć tego 'pewniaczka'![]()