>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

A-League

majekx 996,2K

majekx

Znawca A-League
Tak sobie myślę nad jutrzejszym meczem. SFC - Perth... wszyscy wiedzą, że Sydney wygra.. ba... jak wysoki będzie over. Ostatni mecz tych zespołów to 7:1. Patrząc na formę gości - to możemy być świadkami powtórki.. ale czy na pewno? I to mnie trochę odstrasza - bo czy będzie over? To mecz w połowie tygodnia. Ja wiem jak Australijczycy grają w tygodniu (albo i nie grają). Ja sobie w tym meczu pójdę w loterię -

rzuty rożne - un10,5 - @2,04 (forbet) pffff... 11

Jeżeli gospodarzą nie będzie się chciało grać, albo będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił - będzie chodzony. Dodatkowo obrona Perth we własnym polu karnym zachowuje się jak przypadkowa grupa osób we mgle - czyli może tutaj nie być jakiejś zorganizowanej obrony a tym samym mało wybić na rogi. Rzuty rożne to trochę loteria, dlatego typ bardziej for fun.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1919
snajp 1M

snajp

Użytkownik
stanley-63
majekx majekx

Fajne kierunki a ja chyba zaszaleję bo wszyscy wiemy na co stać tego Pana ostatnimi czasy. ;)
Zawodnik strzeli 2+ gole
Lolley, Joe
@ 5.80 superbet 🥳 :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2947
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Tak sobie myślę nad jutrzejszym meczem. SFC - Perth... wszyscy wiedzą, że Sydney wygra.. ba... jak wysoki będzie over. Ostatni mecz tych zespołów to 7:1. Patrząc na formę gości - to możemy być świadkami powtórki.. ale czy na pewno? I to mnie trochę odstrasza - bo czy będzie over? To mecz w połowie tygodnia. Ja wiem jak Australijczycy grają w tygodniu (albo i nie grają). Ja sobie w tym meczu pójdę w loterię -

rzuty rożne - un10,5 - @2,04 (forbet)

Jeżeli gospodarzą nie będzie się chciało grać, albo będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił - będzie chodzony. Dodatkowo obrona Perth we własnym polu karnym zachowuje się jak przypadkowa grupa osób we mgle - czyli może tutaj nie być jakiejś zorganizowanej obrony a tym samym mało wybić na rogi. Rzuty rożne to trochę loteria, dlatego typ bardziej for fun.

Ja gram bankowo +hc Perth zapewne +2. Będzie to samo co w Liverpoolu w weekend. BTS wygląda jak kompletny pewniak po dzisiejszych 2 spotkaniach bez bts aczkolwiek ze względu na kurs tego nie ruszam. Znów poszukam underow w meczu.

X/1 mega kusi z kursem powyżej 4

08:34 X/1 po 4.5 w SkyBet ✅💰🤑

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2666
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/A-League
Godzina: 09:00
Spotkanie: Sydney FC vs Perth Glory
Typ: Patryk Klimala strzeli gola + BTTS
Kurs: 2.70🟥
Bukmacher: BETFAN

Ambicje The Sky Blues są naturalnie bardzo wysokie i po 4 latach przerwy pojawiają się marzenia, aby sięgnąć po tytuł mistrzowski. Nowy stadion, trener oraz nieco odświeżony skład ma dać upragniony sukces.
Jak na razie sytuacja w tabeli pokazuje, że nie jest łatwo sprostać tym oczekiwaniom. Tylko 8. pozycja powoduje, że trzeba wziąć się do pracy i awansować do strefy play-off. Wszystko rozstrzygnie się w fazie pucharowej, ale żeby do niej się dostać, to należy zająć miejsce w czołowej 6.

Mocną stroną gospodarzy są spotkania domowe. Szczególnie w ofensywie wygląda to dobrze. Na nowiutkim Sydney Football Stadium udało się strzelić już 11 bramek, co daje średnią niespełna 3 trafień na mecz. Niedawno w Big Blue Derby z Melbourne Victory The Sky Blues nie dało szans przeciwnikowi. Niestety o wiele gorzej wygląda to w delegacjach i remis z Newcastle Jets był nieco szczęśliwy. Po problemach ze zdrowiem na początku kampanii motorem napędowym faworyta jest Joe Lolley. Ktoś musi przejąć pałeczkę po Douglasie Costa i Brazylijczyk wyglądał bardzo dobrze w ostatnim czasie. Fani czekają na Patryka Klimalę i Polak postara się po kilku spotkaniach posuchy strzelić gola. Czy ta sztuka mu się powiedzie?

Glory od wielu lat jest zespołem, który zamyka tabelę australijskiej ekstraklasy. Wraz z Jets tworzą najsłabszy duet w stawce i nie ma większych perspektyw, aby miało się to zmienić. Niestety w Australii i Nowej Zelandii oglądamy o wiele bardziej perspektywiczne projekty i brakuje pomysłu na takiego drużyny, jak te z Perth czy Newcastle. Naturalnie są czynione starania, aby to się zmieniło, niemniej jednak to inne kluby rok w rok walczą o najwyższe cele, a takie Glory cieniuje i jest dostarczycielem punktów.

W tej chwili oglądamy przyjezdnych na przedostatnim miejscu i strata do strefy play-off wynosi już 13 punktów. Zarówno w ofensywie, jak i w defensywie idzie outsiderowi bardzo źle. Jest to najgorsza drużyna pod kątem zdobywania bramek i ich tracenia. Bilans 7:30 mówi sam za siebie. Iskierką nadziei było starcie z Western United, gdzie udało się strzelić 2 gole i prowadzenie 2:1 utrzymywało się do doliczonego czasu gry. Przeciwnicy byli jednak w stanie odrobić straty, co dodatkowo załamało Glory. Dzisiaj będzie trudno o jakiekolwiek oczka, ale Adam Taggart oraz jego koledzy postarają się sprawić niespodziankę. Czy ekipa z Perth powalczy w Sydney?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na gospodarzy i nie ma co się ku temu dziwić, wszak Glory to jedna z najsłabszych ekip w stawce, a The Sky Blues u siebie zdobywają masę bramek. Z tego też powodu zdecydowałem się na specjalny typ, który mówi o tym, że Patryk Klimala strzeli gola i padnie wynik BTTS.

Polak niedawno leczył drobną kontuzję, ale wrócił do składu na rywalizacje z Newcastle Jets. Spisał się nieźle, ale potrzebuje jeszcze rytmu meczowego. Jestem zdania, że dzisiejszy przeciwnik to idealny rywal pod przełamanie. Szczególnie na własnym obiekcie, bo gospodarze u siebie zdobywają średnio niespełna 3 bramki na spotkanie.
Przyjezdnych stać jednak na jedno honorowe trafienie. Przebudził się Adam Taggart i nim upatruje bohatera gości.

The Sky Blues tylko raz w roli gospodarza zachowało czyste konto w tej kampanii, a było to w Big Blue Derby z Melbourne Victory, gdzie rywal, grając w 10 stworzył sobie dobre szanse. Mam nadzieję, na ciekawe widowisko podczas środowego poranka!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1297
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Ja gram bankowo +hc Perth zapewne +2. Będzie to samo co w Liverpoolu w weekend. BTS wygląda jak kompletny pewniak po dzisiejszych 2 spotkaniach bez bts aczkolwiek ze względu na kurs tego nie ruszam. Znów poszukam underow w meczu.

X/1 mega kusi z kursem powyżej 4

08:34 X/1 po 4.5 w SkyBet
Tak jak pisałem wcześniej X/1 już pobrane

Czas na underek

🇦🇺 25:43
Sydney FC - Perth Glory
Under 0.5 HT
2.1
SkyBet

Sydney całkowicie przeważa aczkolwiek klarownych sytuacji brak.

w to mi graj​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +843
Do góry Bottom