>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Tak sobie myślę nad jutrzejszym meczem. SFC - Perth... wszyscy wiedzą, że Sydney wygra.. ba... jak wysoki będzie over. Ostatni mecz tych zespołów to 7:1. Patrząc na formę gości - to możemy być świadkami powtórki.. ale czy na pewno? I to mnie trochę odstrasza - bo czy będzie over? To mecz w połowie tygodnia. Ja wiem jak Australijczycy grają w tygodniu (albo i nie grają). Ja sobie w tym meczu pójdę w loterię -

rzuty rożne - un10,5 - @2,04 (forbet) pffff... 11

Jeżeli gospodarzą nie będzie się chciało grać, albo będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił - będzie chodzony. Dodatkowo obrona Perth we własnym polu karnym zachowuje się jak przypadkowa grupa osób we mgle - czyli może tutaj nie być jakiejś zorganizowanej obrony a tym samym mało wybić na rogi. Rzuty rożne to trochę loteria, dlatego typ bardziej for fun.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1919
snajp 1M

snajp

Użytkownik
stanley-63
majekx majekx

Fajne kierunki a ja chyba zaszaleję bo wszyscy wiemy na co stać tego Pana ostatnimi czasy. ;)
Zawodnik strzeli 2+ gole
Lolley, Joe
@ 5.80 superbet 🥳 :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2947
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Tak sobie myślę nad jutrzejszym meczem. SFC - Perth... wszyscy wiedzą, że Sydney wygra.. ba... jak wysoki będzie over. Ostatni mecz tych zespołów to 7:1. Patrząc na formę gości - to możemy być świadkami powtórki.. ale czy na pewno? I to mnie trochę odstrasza - bo czy będzie over? To mecz w połowie tygodnia. Ja wiem jak Australijczycy grają w tygodniu (albo i nie grają). Ja sobie w tym meczu pójdę w loterię -

rzuty rożne - un10,5 - @2,04 (forbet)

Jeżeli gospodarzą nie będzie się chciało grać, albo będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił - będzie chodzony. Dodatkowo obrona Perth we własnym polu karnym zachowuje się jak przypadkowa grupa osób we mgle - czyli może tutaj nie być jakiejś zorganizowanej obrony a tym samym mało wybić na rogi. Rzuty rożne to trochę loteria, dlatego typ bardziej for fun.

Ja gram bankowo +hc Perth zapewne +2. Będzie to samo co w Liverpoolu w weekend. BTS wygląda jak kompletny pewniak po dzisiejszych 2 spotkaniach bez bts aczkolwiek ze względu na kurs tego nie ruszam. Znów poszukam underow w meczu.

X/1 mega kusi z kursem powyżej 4

08:34 X/1 po 4.5 w SkyBet ✅💰🤑

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2666
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/A-League
Godzina: 09:00
Spotkanie: Sydney FC vs Perth Glory
Typ: Patryk Klimala strzeli gola + BTTS
Kurs: 2.70🟥
Bukmacher: BETFAN

Ambicje The Sky Blues są naturalnie bardzo wysokie i po 4 latach przerwy pojawiają się marzenia, aby sięgnąć po tytuł mistrzowski. Nowy stadion, trener oraz nieco odświeżony skład ma dać upragniony sukces.
Jak na razie sytuacja w tabeli pokazuje, że nie jest łatwo sprostać tym oczekiwaniom. Tylko 8. pozycja powoduje, że trzeba wziąć się do pracy i awansować do strefy play-off. Wszystko rozstrzygnie się w fazie pucharowej, ale żeby do niej się dostać, to należy zająć miejsce w czołowej 6.

Mocną stroną gospodarzy są spotkania domowe. Szczególnie w ofensywie wygląda to dobrze. Na nowiutkim Sydney Football Stadium udało się strzelić już 11 bramek, co daje średnią niespełna 3 trafień na mecz. Niedawno w Big Blue Derby z Melbourne Victory The Sky Blues nie dało szans przeciwnikowi. Niestety o wiele gorzej wygląda to w delegacjach i remis z Newcastle Jets był nieco szczęśliwy. Po problemach ze zdrowiem na początku kampanii motorem napędowym faworyta jest Joe Lolley. Ktoś musi przejąć pałeczkę po Douglasie Costa i Brazylijczyk wyglądał bardzo dobrze w ostatnim czasie. Fani czekają na Patryka Klimalę i Polak postara się po kilku spotkaniach posuchy strzelić gola. Czy ta sztuka mu się powiedzie?

Glory od wielu lat jest zespołem, który zamyka tabelę australijskiej ekstraklasy. Wraz z Jets tworzą najsłabszy duet w stawce i nie ma większych perspektyw, aby miało się to zmienić. Niestety w Australii i Nowej Zelandii oglądamy o wiele bardziej perspektywiczne projekty i brakuje pomysłu na takiego drużyny, jak te z Perth czy Newcastle. Naturalnie są czynione starania, aby to się zmieniło, niemniej jednak to inne kluby rok w rok walczą o najwyższe cele, a takie Glory cieniuje i jest dostarczycielem punktów.

W tej chwili oglądamy przyjezdnych na przedostatnim miejscu i strata do strefy play-off wynosi już 13 punktów. Zarówno w ofensywie, jak i w defensywie idzie outsiderowi bardzo źle. Jest to najgorsza drużyna pod kątem zdobywania bramek i ich tracenia. Bilans 7:30 mówi sam za siebie. Iskierką nadziei było starcie z Western United, gdzie udało się strzelić 2 gole i prowadzenie 2:1 utrzymywało się do doliczonego czasu gry. Przeciwnicy byli jednak w stanie odrobić straty, co dodatkowo załamało Glory. Dzisiaj będzie trudno o jakiekolwiek oczka, ale Adam Taggart oraz jego koledzy postarają się sprawić niespodziankę. Czy ekipa z Perth powalczy w Sydney?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na gospodarzy i nie ma co się ku temu dziwić, wszak Glory to jedna z najsłabszych ekip w stawce, a The Sky Blues u siebie zdobywają masę bramek. Z tego też powodu zdecydowałem się na specjalny typ, który mówi o tym, że Patryk Klimala strzeli gola i padnie wynik BTTS.

Polak niedawno leczył drobną kontuzję, ale wrócił do składu na rywalizacje z Newcastle Jets. Spisał się nieźle, ale potrzebuje jeszcze rytmu meczowego. Jestem zdania, że dzisiejszy przeciwnik to idealny rywal pod przełamanie. Szczególnie na własnym obiekcie, bo gospodarze u siebie zdobywają średnio niespełna 3 bramki na spotkanie.
Przyjezdnych stać jednak na jedno honorowe trafienie. Przebudził się Adam Taggart i nim upatruje bohatera gości.

The Sky Blues tylko raz w roli gospodarza zachowało czyste konto w tej kampanii, a było to w Big Blue Derby z Melbourne Victory, gdzie rywal, grając w 10 stworzył sobie dobre szanse. Mam nadzieję, na ciekawe widowisko podczas środowego poranka!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1297
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Ja gram bankowo +hc Perth zapewne +2. Będzie to samo co w Liverpoolu w weekend. BTS wygląda jak kompletny pewniak po dzisiejszych 2 spotkaniach bez bts aczkolwiek ze względu na kurs tego nie ruszam. Znów poszukam underow w meczu.

X/1 mega kusi z kursem powyżej 4

08:34 X/1 po 4.5 w SkyBet
Tak jak pisałem wcześniej X/1 już pobrane

Czas na underek

🇦🇺 25:43
Sydney FC - Perth Glory
Under 0.5 HT
2.1
SkyBet

Sydney całkowicie przeważa aczkolwiek klarownych sytuacji brak.

w to mi graj​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1357
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Glory czerwień @ 6.50 superbet
Coś mi się wydaje, że Pennington wyleci.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +992
Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Tak jak pisałem wcześniej X/1 już pobrane

Czas na underek

🇦🇺 25:43
Sydney FC - Perth Glory
Under 0.5 HT
2.1
SkyBet

Sydney całkowicie przeważa aczkolwiek klarownych sytuacji brak.

w to mi graj​
Pięknie szefie ,a szczególnie to X/1 👏💪🔥! Ja chyba robię detoks od zakładów na jakiś czas ... Muszę odpocząć 😔.

Otrzymane punkty reputacji: +600
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Melbourne Victory - Western United
Jutro, 09:35
Czerwona kartka @ 4.25
Dodatkowo: Obie drużyny otrzymają ov 1,5 kartek @ 2.40
Karny w meczu @ 2.45
Superbet

Adam Kersey sędzia:
Nie był bym sobą gdybym nie zagrał tego beta. Jak w takim meczu jak Roar-CCM gdzie obie drużyny łapią raczej mało kartek Pan Adam wyciągnął 10 ŻK i w konsekwencji 2 żółtej czerwoną to tutaj też może mieć wiele okazji. Victory 4-ry mecze bez wygranej, na pewno będą szarpać a WU ostatni mecz z City zagrało jakoś anemicznie choć nerwówka była. Następny mecz "V" to wyjazd do Adelaidy gdzie może być ciężko o punkty, tak więc jutro trzeba dać z siebie wszystko i wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1450
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro... ja biorę; 1+un3,5 - @2,7 3:4

Wg mnie gospodarze powinni zgarnąć tutaj 3 pkt. Grają na swoim boisku, mogli odpocząć znacznie dłużej niż WU (gdzie gra w środku tygodnia to jakaś porażka dla zespołów z A-Ligi), muszą kiedyś przerwać passę bez zwycięstwa, WU ostatnio zaliczyło wpadkę z City. Jak dla mnie to mocne argumenty są za gospodarzami. Do tego wysoki under, bo WU może mocno murować bramkę...

/edit/ bym zapomniał - kurs z forbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1897
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Victory vs WU:
Bruno Fornaroli gol + BTTS @2.62 Betclic✅

Spodziewam się meczu z golami. Piłkarze WU preferują w tym sezonie mocno ofensywny styl gry i na wyjazdach regularnie zdobywają bramki. AAMI Park jeszcze niedawno było dla nich domowym obiektem, rok temu przenieśli się na jakieś pastwiska.

Stawiam na BTTS i na trafienie legendy australijskiej piłki. Bruno na swoim koncie dopiero 1 bramkę i zapewne jest to dla niego ostatni sezon w karierze. Ten jeden gol był zdobyty właśnie w starciu z WU, gdy wszedł z ławki rezerwowych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1987
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Big V vs WU,
Najmniejsza linia oporu czyli bts mimo, iż to derby. Mam nadzieję, że Pan Li nie ma innych planów. @ pre paskarski więc czaję się live...
Edit
W 17 min. BTS wyrobiony, niespodzianki nie było, Pan Li lubi to... 👍
Edit 2
Hehehe, z 3-2 na 3-4... Telefon od Pana Li. W słuchawce głos Starego Żółtego Psa. No Qowal - San, chyba nie masz wątpliwości kto został prawdziwym królem Melbourne? Nie mamMr. Li. Nie mam... 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3245
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Melbourne Victory - Western United
Jutro, 09:35
Czerwona kartka @ 4.25
Dodatkowo: Obie drużyny otrzymają ov 1,5 kartek @ 2.40
Karny w meczu @ 2.45
Superbet

Adam Kersey sędzia:
Nie był bym sobą gdybym nie zagrał tego beta. Jak w takim meczu jak Roar-CCM gdzie obie drużyny łapią raczej mało kartek Pan Adam wyciągnął 10 ŻK i w konsekwencji 2 żółtej czerwoną to tutaj też może mieć wiele okazji. Victory 4-ry mecze bez wygranej, na pewno będą szarpać a WU ostatni mecz z City zagrało jakoś anemicznie choć nerwówka była. Następny mecz "V" to wyjazd do Adelaidy gdzie może być ciężko o punkty, tak więc jutro trzeba dać z siebie wszystko i wygrać.
Na jutro... ja biorę; 1+un3,5 - @2,7

Wg mnie gospodarze powinni zgarnąć tutaj 3 pkt. Grają na swoim boisku, mogli odpocząć znacznie dłużej niż WU (gdzie gra w środku tygodnia to jakaś porażka dla zespołów z A-Ligi), muszą kiedyś przerwać passę bez zwycięstwa, WU ostatnio zaliczyło wpadkę z City. Jak dla mnie to mocne argumenty są za gospodarzami. Do tego wysoki under, bo WU może mocno murować bramkę...

/edit/ bym zapomniał - kurs z forbet
Victory vs WU:
Bruno Fornaroli gol + BTTS @2.62 Betclic

Spodziewam się meczu z golami. Piłkarze WU preferują w tym sezonie mocno ofensywny styl gry i na wyjazdach regularnie zdobywają bramki. AAMI Park jeszcze niedawno było dla nich domowym obiektem, rok temu przenieśli się na jakieś pastwiska.

Stawiam na BTTS i na trafienie legendy australijskiej piłki. Bruno na swoim koncie dopiero 1 bramkę i zapewne jest to dla niego ostatni sezon w karierze. Ten jeden gol był zdobyty właśnie w starciu z WU, gdy wszedł z ławki rezerwowych.
ciekawe, ciekawe bardzo ciekawe propozycje Panowie - dzięki wam na prawdę jest w czym wybierać w meczu gdzie moim zdaniem na dwoje babka wróżyła.

majekx majekx celnie zauważył ze kurs na 1 dosyć niski stad bierze razem z under 3.5 i jest to bardzo rozsądna opcja aczkolwiek ja zauważyłem ze od 3 spotkań w A-League nie było BTSa. Oczywiście kurs 1.5 nie powala na kolana aczkolwiek w bet builderze z Under4.5 daje soczysty kurs 2.25 w WilliamHill i własnie to dzisiaj pobieram - powodzenia ☮

9' niestety fatalne zachowanie bramkarza gości - Matthew Suttona i Hamill strzela przy słupku na 1:0

17' Hiroshi Ibusuki i mamy 1:1 - moj bts juz na plus, teraz tylko czy under wejdzie ?

HT 2:1 - wydaje mi sie ze jednak ogromny wpływ na graczy Western United miał mecz 3 dni temu. Gospodarze odpoczywali tydzień. Prawie kompletne dominacja.

FT 3:4 - druga polowa pokazała dobitnie, ze często drużyny nie istniejące w pierwszej połowie nagle budzą się z letargu i przejmują kompletnie inicjatywę. Suma summarum - swietne widowisko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1907
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
Victory vs WU: powyżej 4.5 kartek @3.60 Superbet✅

Na live 4.5 kartki w Superbet znalazlem najlepszy kursik. Fajny ofensywny meczyk, jest sporo szybkości i intensywności. Na razie zawodnicy nie zatrzymywali groźne kontry faulami, ale w drugiej połowie może się to zmienić. Arzani też się za chwilę podpali, czerwo niewykluczone

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3008
Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Ależ dzisiaj mecz nam się trafił w Australii. Byłem po pracy (wróciłem o 3:00 nad ranem) , spałem ale ustawiłem alarm na mecz . Obudziłem się niestety w 75' przy 2:2 ale czułem ,że tu się tak nie skończy ..szybko zdążyłem zagrać over 4,5 I po tym jak wbili na 3:2 poszedłem dalej spać . A tu widzę emocji jeszcze nie brakowało i Western w doliczonym pięknie na 3:3 w 91' i na 3:4 w 94' wypunktowali i wygrali mecz . Piękne są takie emocje 🤙👍😉.

Otrzymane punkty reputacji: +844
majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Pora na kolejny mój typ wstydu... ciekawe czy i tym razem będzie czerwono. Końcówka roku i początek jest mega fatalny. Kursy z forbet:

Nixi - Adelaida - 1+ btts - @5,2

Nie wiem dlaczego aż tak wysoki kurs na Nixów? Ktoś powie, że ostatnie mecze nie zachwycili... ale wracają do siebie, do Nowej Zelandii. Myślę, że faworyzowanie gości jest mocno przereklamowane. Dobra postawa Adelaidy w ostatnich meczach może co najwyżej zaowocować bttsem.

Typ bardziej ostrożny - 1X - @1,75

City - Roar - 1 - @1,51

Tutaj bez czarowania. City są mocnymi faworytami i kurs @1,5 to jak dla mnie okazja. Ja bym dał kurs dużo niższy na gospodarzy.

I tyle na jutro.... bo co za dużo to nie zdrowo...

sunxl 2,2M

sunxl

Typer
U mnie dwa duble, bez analizy, bo brak czasu:

Nix vs Adelaide: BTTS @1.51
City vs Roar: City powyżej 1.5 gola @1.48
Sydney FC vs CCM: BTTS @1.55
AKO @3.46 Betclic

Klimala gol @2.28
Barbarouses gol @2.21
AKO @5.04 Betclic

Do góry Bottom