>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

A-League

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Melbourne Victory - Western Sydney Wanderers
Czerwień w meczu @ 5.25 (może Clisby)
Post automatycznie złączony:

Uwaga wchodzi On Kraev ;)
come on geezer?

Ja zaryzykuję

Melbourne Victory v Western Sydney Wanderers
Under 3.5
2.20
WilliamHill

Koniec lekcji dzieci już zbierają kredki. Widać że czekają na ferie żeby ulepić bałwana... ☃ czy że mnie ?

Ostatnia edycja:
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Co tam jutro z tymi Bykami Panowie? Zdecydowanie lepiej wyglądają na wyjazdach, a może czas aby Valere coś ustrzelił (tylko @ 2.55)
Reds spitolili sobie ostatni mecz z WSW u siebie a Byczki Ich pokonali na wyjeździe. I być tu mądry / remis @ 3.75 w Superbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +841
krzysiek74 286,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Brisbane Roar-Newcastle Jets
under 2,5 gola
@2,40
Superbet

Na Antypodach taki mecz wtorkowy zwrócił moją uwagę. Dwie słabe ekipy najwyższej ligi w Australii zmierzą się, by powalczyć o jakże cenne dla nich punkty.
Gospodarze okupują ostatnie 13 miejsce, zaś goście są dwa oczka wyżej.Gromadzenie punktów nie jest domeną obu ekip, a i samo zdobywanie goli przychodzi im ze sporą trudnością.Dotychczas miejscowi mogą po 10 meczach „pochwalić się” bilansem 0-2-8, czyli brak wygranej i jedynie dwa remisy a stosunek bramek 12:25.
Niewiele lepiej jest po stronie gości, który rozegrali jeden mecz mniej a ich bilans to 2-1-6 co daje 7 punktów i gole 11:15.To pokazuje, kto z kim rozegra mecz.Nie sądzę, byśmy tu mieli festiwal goli.
Skłaniam się ku niewielkiej liczbie zdobytych bramek i typuje poniżej 2,5 w meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +841
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Australia
Godzina : 9:00
Spotkanie : Macarthur : Adelaide United
Typ : obie drużyny strzelą over 1.5 gola
Kurs : 2.90
Bukmacher : Superbet

Zapowiada się całkiem ciekawe spotkanie na Campbelltown Stadium (Sydney) miejscowe Macarthur które ostatni mecz przegrało w listopadzie ubiegłego roku podejmuje Adelaide które z kolei przegrało w ostatniej kolejce a przed porażką było 9 meczy bez , obie ekipy sa w czołówce jeżeli chodzi o zdobyte bramki bo gospodarze mają 23 strzelone natomiast Adelaide 22 , Macarthur gra lepiej na wyjazdach i tak u siebie 1-2-2 i br 12:9 natomiast wyjazdy 4-1-1 i br 11:6 co do gości to ci w delegacji jeszzcze nie polegli 4-0-0 i br 12:5 , stąd liczę że parę łądnych bramek zobaczymy w tym meczu , ostatni mecz pomiędzy nimi tutaj w Sydney na Campbelltown Stadium był bardzo obfity w gole a wynik 4:3 dla Macarthur FC a dodając do tego że obie potrafią sobie postrzelać to liczę że i tym razem obie ekipy zdobędą po przynajmniej 2 bramki .

Otrzymane punkty reputacji: +593
larkspur 510,5K

larkspur

Użytkownik
McArthur - adelaide

Over 1.5 HT @1.95 betclic

Oboje w gazie. Overowi. Adelajda po porażce będzie chciała się pokazać z lepszej strony

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
K
Co tam jutro z tymi Bykami Panowie? Zdecydowanie lepiej wyglądają na wyjazdach, a może czas aby Valere coś ustrzelił (tylko @ 2.55)
Reds spitolili sobie ostatni mecz z WSW u siebie a Byczki Ich pokonali na wyjeździe. I być tu mądry / remis @ 3.75 w Superbet.
Kursy 1x2 stoją w miejscu a na over rosną stąd.... poszukam underu w meczu.

Poczekam do około 20/25 minuty i gram

25:50
Macarthur - Adelaide United
Under 0.5 HT
2.0
SkyBet

1000004224.jpg

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +1642
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney
Bulls vs Reds, jest 0-0, Redsi parę okazji mieli (w tym słupek) , Bulls 0.
Mimo to za drobne x po @ 2,0 spróbuję 😉 Może Pan Li też ma x ht?
Edit
Pan Li miał w kajecie 0-0 ht to i ja sobie urodzinowy prezencik sprawiłem...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5590
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Wapno w meczu @ 3.83 w betcris ;)
Danaskos mało kartkuje ale na wapno nie waha się pokazać . W drugiej połowie okazje będą bo jest trochę chaosu przy atakach z obu stron.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2968
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Wapno w meczu @ 3.83 w betcris
Danaskos mało kartkuje ale na wapno nie waha się pokazać . W drugiej połowie okazje będą bo jest trochę chaosu przy atakach z obu stron.
niestety a może stety ? nie mogłe sie powstrzymać...

w tym sezonie jeszcze nie padł wynik 0:0 kolejka po kolejce - czy czas na przełamanie ? oby gdyż Filip będzie kolejny raz graczem meczu

poczekam 2/3 minuty i wchodzę w:

74:13
Macarthur - Adelaide United
Under 0.5
2.0
SkyBet

80' - Valere Germain i mamy 1:0 brawo Byki ! 🐂
snajp snajp jaka czutka ! 84 wapno dla gości i bramka Zacha Clough mamy 1:1

94 minuta i mamy 2:1 dla Adelajdy ! ależ niesamowity come back gości ! tym razem strzelcem bramki młody Luka Jovanovic

MEGA emocjonująca końcówka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +606
majekx 994,3K

majekx

Znawca A-League
Na jutro... City - WU - btts+ov2,5 - @1,75

WU ostatnio mocno zaczęło strzelać gole. Widać, że są w dobrej formie. Z drugiej strony City z wymagającymi zespołami traci bramki. Myślę, że btts tutaj jest jak najbardziej do grania. A jak obie strzelą po golu to kwestia 3 bramki jest bardzo prawdopodobna. Kwestia, kto wygra? Myślę, że faworytem są gospodarze.

Otrzymane punkty reputacji: +1293
snajp 1M

snajp

Użytkownik
to i ja sobie urodzinowy prezencik sprawiłem...
Skoro tak to Happy birthday ! 🥳

Co do jutra to bardzo chciałbym coś pograć w stronę Roar ale to był by chyba bardzo głupi pomysł. Od trzech kolejek liczyłem, że Roar coś w końcu zacznie grać ale niestety nie da się na Nich patrzeć. Jets win @ 2.90

majekx majekx oby nie było tak jak w Auckland.

Otrzymane punkty reputacji: +843
Do góry Bottom