>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

grendel 89,9K

grendel

Użytkownik
Wesołych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich fanów kangurzej ligi .

Otrzymane punkty reputacji: +2098
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Witajcie kangurza armio 🦘 !

W ten wyjątkowy czas życzę Wam wszystkiego dobrego oraz zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń. Niech blask choinki przypomina wam o pięknie życia, a bliscy wokół stołu przyniosą radość i ukojenie. Wesołych Świąt !

Powodzenia w nowym roku i zieloności 💸💹

A oto drużyna tygodnia:

1000004107.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1874
successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Adelaide - Western City Wanderers
Typ: Adelaide powyżej 1.5 gola
@1.43 Fortuna

Po tym, jak Adelaide rozwaliło Central Coast na wyjeździe 0:4, w meczu, który typowany był na remis bądź przynajmniej BTTS, widzę bardzo dużą siłę tego zespołu w A-League i fakt, że w tym sezonie jako jedyni nie przegrali jeszcze meczu, przestaje dziwić. Stawiają na ofensywę, co oczywiście kończy się zdobywanymi bramkami, ale mają też relatywnie sporo traconych. Mimo wszystko brak przegranego meczu, nawet gdy przez pół godziny grali w dziesiątkę w spotkaniu przeciwko Jets o czymś świadczy. Przyjrzyjmy się rywalowi. WS Wanderers są obecnie w samym środku tabeli, jednak pozycję swą zawdzięczają meczom domowym. Na wyjeździe jak dotąd nic szczególnego nie pokazali - mają wygrany jeden mecz Melbourne City. Silny przeciwnik, ale gdy gra w delegacji, jakoś u siebie jak na razie nie są skuteczni. W listopadzie Adelaide strzelił dzisiejszemu rywalowi cztery bramki u siebie. Myślę, że dwie u siebie to absolutne minimum.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1875
majekx 977,7K

majekx

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Święta, Święta i po Świętach.... piątek trochę wyjątkowy gdyż tego dnia mamy 2 spotkania. Zgodnie z wcześniejszymi planami:

Adelaida - WSW

Adelaida pokazała, że ma problemy z końcówkami meczu, WSW wręcz przeciwnie, przed świętami zagrali do końca. Oba zespoły są w dobrej formie, oba przed świętami pokazały się z dobrej strony. Myślę, że Adelaidę stać na wygraną i będę próbował łapać ten typ. Dodatkowo wcześniejsze mecze pokazały, że oba zespoły są overowe, dlatego naturalną koleją rzeczy pobieram:

1+ov2,5 - @1,98
i odważniejsza opcja - 1+ov3,5 - @2,85

Perth - Macarthur

un2,5 - @2,45

Patrząc na ostatni mecz, ta para zagrała bardzo słabe spotkania. Perth, typowo dla siebie w tym sezonie, grają wolno, bez pomysłu i jakby za karę. Macarthur - strzelili gola i jak by dla nich mecz się skończył. Mogli spokojnie ogać CCM, ale oddali inicjatywę. Ze słabym Glory, byki powinny zgarnąć 3 pkt, ale czy będzie tutaj grad bramek? Oba zespoły ostatnio tego nie pokazały.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3019
snajp 978,6K

snajp

Użytkownik
A ja sobie pyknę takiego wariata :
w pierwszym meczu jutro biorę BTS-a w 1-szej połowie bo może być tak ,że się wystrzelają na początku a potem będzie stypa (lub odwrotnie)

W drugim meczu, Glory uwierzyło w siebie i będą jutro szarpać jak szaleni i nie omieszkał bym się tutaj pokusić nawet o wygraną gospodarzy. Biorę karnego w meczu bo może być ostro.

Bez nazwy.png
Połowa zadania wykonana, w drugim meczu sędziuje Morgan! Jest okazja na wapno!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2603
piotrex007 137,5K

piotrex007

Użytkownik
Ja miałem końcówkę na koncie, to postanowiłem sklecić sobie BetBuildera w go+bet:

Adelaide United - WS Wanderers
Typ:
Over 1,5 HT + Over 3,5 + BTS + Over 11,5 rożnych
Kurs: 5,0 w go+bet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1274
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Święta, Święta i po Świętach.... piątek trochę wyjątkowy gdyż tego dnia mamy 2 spotkania. Zgodnie z wcześniejszymi planami:

Adelaida - WSW

Adelaida pokazała, że ma problemy z końcówkami meczu, WSW wręcz przeciwnie, przed świętami zagrali do końca. Oba zespoły są w dobrej formie, oba przed świętami pokazały się z dobrej strony. Myślę, że Adelaidę stać na wygraną i będę próbował łapać ten typ. Dodatkowo wcześniejsze mecze pokazały, że oba zespoły są overowe, dlatego naturalną koleją rzeczy pobieram:

1+ov2,5 - @1,98
powodzenia aczkolwiek ja dzisiaj na przeciwnym biegunie...

08:35 Adelaide United Adelaide United - WS Wanderers WS Wanderers

przedmeczowo biorę under 3.5 po kursie 2 w Superbet a na live tez bede lapal jakies underki jezeli kursy pozwolą

🇦🇺 26:00
Adelaide United - Western Sydney Wanderers
Under 0.5 HT
2.1
SkyBet

🇦🇺 76:49
Under 4.5 HT
2.1
SkyBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +728
Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men

Today,08:35
Adelaide United

Western Sydney Wanderers

Panowie Adelaide idzie jak burza . Grają mega fajny ofensywny futbol dlatego są też najlepiej strzelającą drużyna (20goli strzelonych do 12 straconych)ale WSW jest zaraz za nimi (19 strzelonych do 15 straconych). Nie wiem dlaczego ale na pierwszy rzut oka Wasze typy to powinna być formalność czyli Adelaide win I mnóstwo goli w tym spotkaniu ale nowlasnie ile razy już tak się działo ,że gdy dochodziło do takich spotkań to człowiek oczekiwał hokejowego wyniku ,a był jeden wielki klops . Spróbuję jednak też wejść w to spotkanie z overem i BTS ale mam przeczucie (nie wiem dlaczego) ,że WSW się może postawić i wygrać to bądź zremisować).

Over 2,5 I BTS @1,50
Over 3,5 I BTS @1,95
Over 3,5 @1,85
49' 2:2 to ja już sobie mogę spokojnie oglądać dalej to przedstawienie 👍🤙💪🔥😎💰

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2007
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Adelaida vs WSW,
No tak, on the paper to over, bts jest preferowany przez graczy w tym spotkaniu. Hmm, ciekawe, czy Pan Li ma takie samo zdanie... A może jako honorowy prezes WSW ma inne plany?
Pod prąd za drobne x2 po @ 2,25. Dla lepszego oglądania :) GL!
Edit
Piękny lamaczek a'la Pan Li, od 2-0 do 2-3. No i fajnie 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1575
everto 28,7K

everto

Użytkownik
Western Sydney Wanderers kurs 4.00
1X2
Piłka nożna / Australia / Hyundai A-League
09:35
LIVE
Ps u kogo są kartki i można je łączyć? Była taka opcja w iforbecie ale dziś kartonikòw nie wystawili szykuje się under kartowy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +729
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna Australia / A-League
Godzina: 12:45
Spotkanie: Perth Glory : Macarthur
Typ: Macarthur over 1.5 gola
Kurs: 1,53
Bukmacher: superbet

Byki wybierają się dziś na HBF Park (Perth) i zapewne zgarną dziś komplet pkt bo Perth to najsłabsza ekipa w lidze u siebie gdzie na 4 mecze 4 porażki zaledwie jeden gol zdobyty i aż 14 straconych i aż trudno uwierzyć aby coś się po tym spotkaniu zmieniła jedynie chyba ilość straconych bramek , goście przezentują się całkiem całkiem są na 5 miejscu z 17 bramkami zdobytymi i tylko Adelajde m ich zdobytych więcej , co prawda ostatnio sporo remisów ale też ostatni mecz w delegacji to wygrana na Wellington 2:1 , dwa ostatnie mecze tutaj na HBF Park (Perth) to porażka 3:2 i mecz pucharowy wygrany 4:0, myślę że na te dwie bramki przy tak słabo grajacym Perth u siebie to nie będzie żaden problem !

snajp 978,6K

snajp

Użytkownik
Wchodzi Kraev.
Kraev strzeli gola @ 6.25 🎯💣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4284
Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Bum WSW 2:3 . Czutka Sie sprawdza 😎💰. Przed meczem ale to tylko dla siebie miałem pograny X2 i win WSW delikatnie . A teraz w 80' dołożyłem over 4,5 I któraś z drużyn wygra .

Otrzymane punkty reputacji: +1275
L 0

LeszekPisz

Użytkownik
Bardzo fajny ten nowy sędzia Cook. Można z nim zarabiać na underach kartkowych,polecam na kolejne mecze jak dostanie coś. Dziś niska linia 3,5 ale i tak spokojnie under siadł,mimo rozróby w końcówce gdzie ich tylko pogłaskał zamiast dać kartki. Kocham ten nowoczesny styl sędziowania!

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP

Adelaida - WSW

1+ov2,5 - @1,98

Perth - Macarthur

un2,5 - @2,45

Patrząc na ostatni mecz, ta para zagrała bardzo słabe spotkania. Perth, typowo dla siebie w tym sezonie, grają wolno, bez pomysłu i jakby za karę. Macarthur - strzelili gola i jak by dla nich mecz się skończył. Mogli spokojnie ogać CCM, ale oddali inicjatywę. Ze słabym Glory, byki powinny zgarnąć 3 pkt, ale czy będzie tutaj grad bramek? Oba zespoły ostatnio tego nie pokazały.

Pozdrawiam.
27.12.2024 11:45

Perth Glory Perth Glory - Macarthur FC Macarthur FC

Tutaj myślimy podobnie - wezmę under 3 po kursie 2.07

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +603
Do góry Bottom