>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

A-League

snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Dwa dni overów to dzisiaj musiało się tak skończyć 🙃 Ciekawi mnie kto pierwszy pokona Beniaminka. Następne dwa mecze grają u siebie z Jests potem z Nix i chyba jeszcze nie polegną.

Otrzymane punkty reputacji: +1408
majekx 938,5K

majekx

Znawca A-League
Cześć, mam do Was prośbę. Niestety, ta kolejka spotkań mnie lekko pokanała i nie oglądałem meczy:

Perth Glory - Western United
Newcastle Jets - Central Coast Mariners
Wellington Phoenix -
Melbourne Victory
Macarthur FC - Auckland FC

Był bym wdzięczny jak ktoś kto oglądał, któryś z tych meczy przypisał mi ocenę szkolną 1-5 do zespołów. Postawa na boisku potrzebna jest mi to ogólnego zestawienia formy.

Dzięki, pozdrawiam.

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Cześć, mam do Was prośbę. Niestety, ta kolejka spotkań mnie lekko pokanała i nie oglądałem meczy:

Wellington Phoenix -
Melbourne Victory

Był bym wdzięczny jak ktoś kto oglądał, któryś z tych meczy przypisał mi ocenę szkolną 1-5 do zespołów. Postawa na boisku potrzebna jest mi to ogólnego zestawienia formy.

Dzięki, pozdrawiam.
Cześć majekx majekx

ja widziałem cześć derbów Jets - Mariners.

Oba zespoły jak dla mnie prezentują mizerna formę. Liczyłem ze Jets zagrają jakaś dobra piłkę i się przełamią aczkolwiek sa beznadziejni w obronie. Najpierw babol bramkarza a później samobój obrońcy. Moim zdaniem po Twojej ocenie Perth 1 tutaj tez powinna być 1, a Mariners nie lepiej bo tak na prawdę to sami wykreowali sobie jedna szanse w pierwszej połowie także 2.

Otrzymane punkty reputacji: +593
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik

Wellington Phoenix -
Melbourne Victory

Dzięki, pozdrawiam.
Ja bym powiedział tak : Byki przegrali wygrany mecz a Auckland znowu udało się przebujać i zgarnąć 3pkt.
Auckland dużo szczęścia,(gol trzeba przyznać po dobrej akcji w 1-szej połowie i chyba zawinił Filip bo mógł to obronić) postawiony autobus; nie zadziałał by gdyby Byki nie walili Panu Bogu w okna. Piol fatalne pudła, Germain (na wakacjach) bez zaangażowania ,Brattan i Scott coś tam próbowali ale nieskutecznie.(w/g mnie 3)
Auckland nie widowiskowo ,mało skutecznie grali na tyle ile przeciwnik pozwolił a to, że nie stracili gola na pewno nie jest zasługą obrony, i choć wygrali to nie zasłużyli na 3pkt.(1)

Otrzymane punkty reputacji: +1410
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja bym powiedział tak : Byki przegrali wygrany mecz a Auckland znowu udało się przebujać i zgarnąć 3pkt.
Auckland dużo szczęścia,(gol trzeba przyznać po dobrej akcji w 1-szej połowie i chyba zawinił Filip bo mógł to obronić) postawiony autobus; nie zadziałał by gdyby Byki nie walili Panu Bogu w okna. Piol fatalne pudła, Germain (na wakacjach) bez zaangażowania ,Brattan i Scott coś tam próbowali ale nieskutecznie.(w/g mnie 3)
Auckland nie widowiskowo ,mało skutecznie grali na tyle ile przeciwnik pozwolił a to, że nie stracili gola na pewno nie jest zasługą obrony, i choć wygrali to nie zasłużyli na 3pkt.(1)
Widziałem już takie mecze w tamtym sezonie Byków. Potem wyszła afera korupcyjna i 3 piłkarzy złodziei wyeb...
Ten mecz wyglądał podobnie. W końcówce dałem over 1,5 mimo iż zespoły Coricy potrafią murować bramkę ale założyłem błędnie, że Byki się na koniec zmobilizuja. Nie... Nie widziałem tego... Przypadek?

Otrzymane punkty reputacji: +3727
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Marynarze już w Kraju Kwitnącej Wiśni . Taki plan jutro na 11:00 przewiduję :
Bet Builder
Przynajmniej jedna z drużyn nie strzeli gola
Vissel Kobe strzeli powyżej 1.5 gola
@ 3.25 superbet :unsure: ( nie no to się nie liczy samobój ) 😂

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1373
majekx 938,5K

majekx

Znawca A-League
Cześć, już daje. Niestety ten weekend to był dla mnie istne szaleństwo, więc i czasu zabrakło. Dzięki wielkie za pomoc przy punktacji.

Na początek zacznę od podsumowania spotkań i formy zespołów:

skala:
1 - tragedia
5 - mocny zespół

Adelaida - 4 (po obejrzeniu meczu) - mimo wygranej tylko 4 pkt.. Pierwsza połowa na 2, druga lepiej, na 4... średnia 3, +1 za wygraną
Roar - 3 - (po obejrzeniu meczu) - znowu nie grali najgorzej, znowu bez punktu. W pierwszej połowie może mniej atakowali ale ich ataki były bardziej niebezpieczne. W drugiej oddali inicjatywę. Remis był blisko, zabrakło szczęścia i umiejętności
WSW - 4 - (po obejrzeniu pierwszej połowy) - grali odważnie i w pierwszej połowie mecz był wyrównany. W drugiej potrafili zdobyć kontaktowego gola.
Sydney - 5 - (po obejrzeniu pierwszej połowy) - zagrali bardzo dobre spotkanie. W decydujących momentach umiejętności indywidualne przeważyły.
Jets - 1
CCM - 2
Macarthur - 3
Auckland - 1 - tutaj gryzie mnie to, ponieważ jak bym był konsekwentny powininem dać + 1 za wygraną. Ale to tylko zabawa więc niech tak już zostanie :)
Perth - 2 (na podstawie wyniku) - prowadzić 1:0 by od 60 minuty stracić 3 bramki... skąd by to znamy (ta gra tylko do pierwszej godziny)
Western United - 4 (na podstawie wyniku) - przegrywali, ale od 60 minuty 3 szybkie gole przez kwadrans i po meczu. Przeciwnik z tych niezbyt wymagających.
Phoenix - 4 (na podstawie wyniku) - wygrana, co więcej, wygrana na kontynencie. To już 3 pkt + 1, że przeciwnik z wyższej półki
Victory - 3 (na podstawie wyniku) - porażka ale minimalna. Statystyki zdecydowanie na ich korzyść

Tak to wygląda ogólnie:

1732608393670.png

SFC - 19
Macarthur - 18
WSW - 18
Victory - 17
Nixi - 17
CCM - 15
WU - 15
Adelaide - 15
City - 13
Auckland - 11
Roar - 11
Jets - 10
Perth - 7

Jak moje wróżby?
22.11. 07:30
Perth Glory
Perth Glory -
Western United
Western United
1 - Zaryzykuję, bo przecież kiedyś muszą w Glory się otrząsnąć.

22.11. 10:00
Newcastle Jets
Newcastle Jets -
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners
To może być ciekawy mecz - Jets potrafią zagrać szybko i wykreować sobie szanse na gola. CCM również prezentuje się dobrze w tym sezonie.. jak bym miał coś stawiać to gole - btts+ov2,5

23.11. 07:00
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Adelaide United
Adelaide United
Bardzo ryzykowanie, ale może? - X

23.11. 09:35
Sydney FC
Sydney FC -
WS Wanderers
WS Wanderers - tutaj mała uwaga, oceniam na minus bo czerwonej nie było
Derby Sydney - ja bym tu poszedł w kartki.

24.11. 03:30
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix -
Melbourne Victory
Melbourne Victory
Pass - Sprawdzian dla Nixów, jak sobie poradzą u siebie z rozpędzonym Victory

24.11. 06:00
Macarthur FC
Macarthur FC -
Auckland FC
Auckland FC
Czy urwą pierwsze punkty Auckland? Czy Paulsen pierwszy raz w tym sezonie skapituluje? - jak dla mnie tu może być under.

Pomysły na przyszłą kolejkę?.. na razie brak.

Otrzymane punkty reputacji: +2615
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorrow in Adelaida...
Reds vs Glory
Powrót do normalnych miejsc rozgrywania meczów. Jeżeli Pan Li nie wpier... czy się do Miasta Kościołów ze swoją walizką, a mecz będzie "czysty i sportowy" :))))) to patrząc na formę zespołów w tym sezonie i to co widziałem oglądających te ekipy ostatnio rzucam na stół 2 miedziaki:
1. Handi na Reds po @ 1,95,
2. Over 3,5 po @ 1,90.
I tyle... GL&KTF!
Edit
O widzę, że @ spadają na takie "kierunki" czyli niedobrze 😉 Kto ma czas to może sobie na live ten meczyk wziąć pod lupę.
Ja niestety nie dam rady. Mało czasu mam i coraz rzadziej niestety tu się udzielam... No ale Panowie, za to wy do dzieła!
Edit 1
Ft 2-2 Pan Li zawinął ogonem 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4786
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Tomorrow in Adelaida...
Reds vs Glory
Powrót do normalnych miejsc rozgrywania meczów. Jeżeli Pan Li nie wpier... czy się do Miasta Kościołów ze swoją walizką, a mecz będzie "czysty i sportowy" :))))) to patrząc na formę zespołów w tym sezonie i to co widziałem oglądających te ekipy ostatnio rzucam na stół 2 miedziaki:
2. Over 3,5 po @ 1,90.
I tyle... GL&KTF!
Edit
O widzę, że @ spadają na takie "kierunki" czyli niedobrze 😉 Kto ma czas to może sobie na live ten meczyk wziąć pod lupę.
Ja niestety nie dam rady. Mało czasu mam i coraz rzadziej niestety tu się udzielam... No ale Panowie, za to wy do dzieła!
Ja spróbuję wejść w takie cosik .
Obie drużyny otrzymają powyżej 1.5 kartek
Adelaide United wygra mecz
@ 4.00 w superbet
Nie wiadomo jeszcze kto będzie gwizdać . Obie ekipy ostatnio grają w miarę czysto to w meczu między sobą może zaiskrzyć.
W Glory już sytuacja z pewnością bardzo napięta a Reds już ma chrapkę na fotel lidera, tak że ......🔥🌪
Edit:
Coś wysoki kurs na Bulls :unsure:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1410
majekx 938,5K

majekx

Znawca A-League
Wczoraj kurs na Adelaidę był @1,4... dziś już @1,33

to ja sobie biorę taki składak:
1+ov2,5+rzuty rożne ov9,5 - @2,24 ... 'pewniaczek'... :/

I teraz krótka argumentacja - Adelaida wygra - no cóż, patrząc na formę Perth i fakt, że Adelaida w ostatnim meczu lepiej wyglądała w drugiej połowie, czyli jak przeciwnik był już lekko zmęczony - no to chyba pewniaczek :)
ov2,5 - tutaj się lekko zabezpieczam jak by jednak Perth coś się postawiło, strzeliło i gospodarze by musieli gonić wynik lub odpuścili przy 2:0.
rzuty rożne - Adelaida średnio te 6 rzutów rożnych potrafi zdobyć, do tego Perth, też kilka potrafiło dołożyć (nawet w meczu z City) więc może dociąga, ale tutaj to zawsze jest swego rodzaju loteria.

//edit...
dziś na boisku zobaczymy:

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1242
perek99 28,6K

perek99

Użytkownik
Z tymi rogami to zrobiła się loteria w Australii. Ostatnie dwa mecze Adelaide z Perth to było 12 i 15 rogów. Adelaida zawsze fajnie biła rogi na swoim stadionie. Jednak nikogo nie zdziwi 7 rogów jak i 17...

Otrzymane punkty reputacji: +1019
Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Tomorrow in Adelaida...
Reds vs Glory
2. Over 3,5 po @ 1,90.
I tyle... GL&KTF!
Edit
Adelajda ma już bodajże 3 albo 4 overki w 1 połowie, jak nie strzela nic do 25' to pewnie będę szukał dobrego kursy na under. Na razie przeważają, strzelają ale nie w światło bramki - statystycznie to bardzo dobrze rokuje na under moim zdaniem.

zagrałem https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-na-żywo-dyskusja-102.170414/page-475#post-7306050 niestety pierwszy strzał w światło bramki i od razu gol

40' - o fart... VAR i spalony

49' - Perth wcisnęło :/

62' - co Perth by zrobiło bez tego Taggarta i mamy 2:2

wezmę to na druga nóżkę

80:09
Adelaide United - Perth Glory
Under 4.5
2.1
SkyBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1312
perek99 28,6K

perek99

Użytkownik
3 rogi do 10 minuty I koniec. Te rogi to jedna wielka loteria...
Post automatycznie złączony:

Dobra 1:0 to już po rogach, ta liga to jeden wielki śmietnik. Kiedyś przynajmniej latali od bramki do bramki a teraz nie da się tego oglądać. Mój ostatni post w tym dziale bo szkoda nerwów, nawet 9,5 rogów nie wchodzi po 1,3...

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom