>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Dziś zaczynamy 7 serię spotkań... i ja spróbuję czegoś absolutnie szalonego... Myślę, że ten mecz, te drużyny ich wcześniejsze mecze to dobry moment na łamaka:

1/2 - @23,44 HT 0:2

Roar w pierwszych połowach trzymali się dosyć dobrze. Druga połowa to już oddanie inicjatywy przeciwnikom. City, nie może sobie pozwolić na kolejną przegraną. O ile w pierwszej połowie mogą dać się zaskoczyć gospodarzą, to w drugiej powinni wrócić na właściwe tory.

Dodatkowo jeszcze biorę - wygrana w 2 połowie - City - @2,5 2 połowa 1:2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3157
sunxl 2,2M

sunxl

Typer
A skorzystam z rozkmin majekx majekx, trzymam kciuki za łamaka, dzięki za analizę, pograłem sobie w Superbet takiego składaka:

Roar strzeli gola w pierwszej połowie + City strzeli gola w drugiej połowie @3.10🟥

W Brisbane jest potencjał na szalone spotkanie. Roar to zespół, który szczególnie w pierwszej połowie gra mocno ofensywnie i energicznie, co mogliśmy zauważyć w ostatnich dwóch starciach, gole w 5 i 6 minucie to potwierdzają. Niestety to odbija się na postawie 2. drugiej połowie i to rywale przejmują inicjatywę. Byki, czy też The Reds zdobywali masę bramek po przerwie.

Dorzucę jeszcze strzelca, bo 19-latek jest w formie i poprzednia wizyta City w Brisbane zakończyła się jego dubletem:

Thomas Waddinggham strzeli gola @2.75 bez podatku Betclic🟥

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1852
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
live - 18' 0:2 - to tyle z moich pomysłów. City za szybko strzeliło pierwsza bramkę. Swoją drogą ci bramkarze biegający daleko przed własną bramką mogą świadczyć że może tu być wysoki over

Otrzymane punkty reputacji: +1823
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
dwa strzały dwie bramki gospodarze na deskach i nie potrafią wstać, City uwielbia kontrolować takie spotkania ergo:

21:49
Brisbane Roar - Melbourne City
Under 2.5 HT ✅ 💰
2.1
WilliamHill

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2515
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
Wydaje mi się, że Roar strzeli , nie kombinuję z underami i overami ale O'Shea gol @ 4.50 Superbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4470
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Roar - City,
1-4, damy over 5,5 po @ 2,50, za drobne... GL
EEE... Kicha i nie wyrobili się...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1074
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
dwa strzały dwie bramki gospodarze na deskach i nie potrafią wstać, City uwielbia kontrolować takie spotkania ergo:

21:49
Brisbane Roar - Melbourne City
Under 2.5 HT ✅ 💰
2.1
WilliamHill
powiedzmy sobie szczerze Panowie, dla mnie i dla was to było zyskowne spotkanie 🤑 musze przyznać ze bramka Kuena na 3:0 przepiękna https://x.com/ParamountPlusAU/status/1864975427766284624

widzimy się jutro wczesnym ranem na Go Media Stadium - czuje nosem x2...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1025
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Ja na jutro widzę jeden typ... i to taki za normalna stawkę...

Jets - Adelaida - ov2,5+btts - @1,7 0:1

Mam nadzieję, że Jets zagrają to co grali wcześniej (po za poprzednim meczem), czyli walka i umiejętność stworzenia sobie sytuacji bramkowej. Adelaida natomiast jest zespołem, który dużo strzela goli ale i dużo traci. Gole powinny być z obu stron. A jak będzie? Zobaczymy jutro.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +829
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Ja na jutro widzę jeden typ... i to taki za normalna stawkę...

Jets - Adelaida - ov2,5+btts - @1,7

Mam nadzieję, że Jets zagrają to co grali wcześniej (po za poprzednim meczem), czyli walka i umiejętność stworzenia sobie sytuacji bramkowej. Adelaida natomiast jest zespołem, który dużo strzela goli ale i dużo traci. Gole powinny być z obu stron. A jak będzie? Zobaczymy jutro.
wreszcie zapowiada nam się goleada w pierwszej połowie, Adelajda powinna już strzelić z dwie bramki a mamy dopiero 22 minute, zaraz będę wchodził w over

🇦🇺 29:35
Newcastle United Jets - Adelaide United
Over 1.5 HT
2.00
SkyBet

81' Tu skończy się 0:1 ? No nie !
Wchodzę w over 1.5 po 2.1

FT 0:1 - zostałem wydymany na mjentko

Ostatnia edycja:
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
United wyglądają lepiej, Filip już 3 razy ratuje Byki ale obawiam się , że skończy się golem z d...y 0-1
Byki win @ 4.00 superbet

Ostatnia edycja:
snajp 960,6K

snajp

Użytkownik
Myślę , że trzeba spróbować 1X @ 2.40 na Odrzutowce
Brak słów, i weź tu wyczuj jak zagrają następny mecz z Glory .

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Oglądam sobie te "widowiska" i aż smutek człowieka ogarnia. Taka degrengolada najlepszej ligi świata. Nawet sędzia w Newcastle się dostosowała do poziomu. Za co czerwo? Jaja... A WU vs Byki. Filip się tam marnuje. Poziom skuteczności dno... Strach się bać gdzie to zmierza...

Otrzymane punkty reputacji: +2893
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
Oglądam sobie te "widowiska" i aż smutek człowieka ogarnia. Taka degrengolada najlepszej ligi świata. Nawet sędzia w Newcastle się dostosowała do poziomu. Za co czerwo? Jaja... A WU vs Byki. Filip się tam marnuje. Poziom skuteczności dno... Strach się bać gdzie to zmierza...
Eeee tam... najlepszym zespołom z najlepszej ligi świata też zdarzają się słabsze dni... Nasz pech polega na tym, że w 99% przypadków te słabsze dni przypadają na sobotę lub niedzielę (a czasami i każdy piątek).

Edit: czerwona za uderzenie w twarz przeciwnika... dał się głupio sprowokować, bo to powalenie jak z judo było czystą prowokacją, ale nadal w trakcie walki o piłkę. Uderzenie już nie było ani przypadkowe ani w trakcie walki o piłkę. Tutaj akurat się zgadzam z decyzją sędziego.

Otrzymane punkty reputacji: +1395
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Eeee tam... najlepszym zespołom z najlepszej ligi świata też zdarzają się słabsze dni... Nasz pech polega na tym, że w 99% przypadków te słabsze dni przypadają na sobotę lub niedzielę (a czasami i każdy piątek).

Edit: czerwona za uderzenie w twarz przeciwnika... dał się głupio sprowokować, bo to powalenie jak z judo było czystą prowokacją, ale nadal w trakcie walki o piłkę. Uderzenie już nie było ani przypadkowe ani w trakcie walki o piłkę. Tutaj akurat się zgadzam z decyzją sędziego.
No jasne, a co do czerwa to nie powinno być 2 kartek aby? Za akcję na koniec i popchnięcie gościa który wstawał z murawy?

Otrzymane punkty reputacji: +1028
majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
No jasne, a co do czerwa to nie powinno być 2 kartek aby? Za akcję na koniec i popchnięcie gościa który wstawał z murawy?
W sumie masz rację. Żółta najpierw za to powalenie podczas walki o piłkę a później druga za to popchnięcie jak nie chciał podać ręki. Czerwona dla obu zawodników też by była sprawiedliwa.

majekx 968,6K

majekx

Znawca A-League
To jeszcze tradycyjna prośba - jak ktoś oglądał mecz WU - Macarthur. Jakie oba zespoły powinny dostać oceny w skali 'szkolnej' 1-5?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro 2 mecze:
Victory vs Glory - co tu się odwali? On the paper "powinno" być z 5-1 w Melbourne 😉No właśnie... "powinno"...

Edit Ft 2-0, śmiech na sali, pomylilem się, "powinno" być 5-0...

Marynarze vs Sky Blues - dziwne mecze miały te zespoły w swojej historii, były powiązania personalne i jawna współpraca (swego czasu o tym pisałem) obie po pucharach ACL, remis mnie nie zdziwi... @ 3,60 za miedziaka.

Edit
Ft 2-1, trochę czerwo ustawiło ten mecz...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +597
Do góry Bottom