>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

A-League

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Nie byłbym sobą, gdybym nie spróbował 😛

Typ: Over 4,5
Kurs: 1,84 w 888starz
widzę, ze to jest silniejsze od was Panowie :)

realnie patrząc na ten sezon warto grac kursy underowe, kurs powyzej 2 na under ciezko znalezc w innych ligach - bukmacherzy jeszcze sie nie dopasowali do tego sezonu.

💰✅

ja wziąłem under na pohybel również z tego względu ze niskie kursy czesto lubia wtopic a jezeli tutaj do tego dojdzie będziemy miec idealny przyklad.

91' Cristian Caicedo własnie dostał wędkę 😅

I pięknie weszło tym razem 🤑

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +495
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png

Trzeba w końcu spróbować, po za tym brak pomysłów jak na razie. Po dzisiejszym remisie Reds mam roz...y łeb i nic ciekawego nie przychodzi mi na myśl.

Otrzymane punkty reputacji: +1412
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up...
Auckland vs Jets - bts, Ft 2-0...
City vs WSW - bts, Ft 0-2...
Bulls vs Roar - bts, Ft 4-4...
Trebel za miedziaka po @ 4,0!
Ps
WU vs Big V - pre no bets, zostaje live
✌GL!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +425
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Melbourne City - Western Sydney Wanderers
City bez:
Andrew NABBOUT , Max CAPUTO, Alessandro LOPANE, Marco TILIO, Jayden NECOVSKI
To próbujemy:
Bet Builder
Borrello, Brandon strzeli gola
Western Sydney Wanderers wygra mecz
@ 7.00 [/ICONMINUS]

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Auckland,
Moreno ładny gol, jak mierzony strzał a nie, że mu z pierwszej zeszła to szacun :). Zaraz w 87 min. Jets na 1-1, ale spalony... Tak poza tym to były nudy, pogoda ch..., jedni i drudzy bez szału ale punkty wydaje się, że zostaną w Auckland.
Edit
Po kopaninie 2-0, Jetsi mega słabo, a beniaminek 5 meczy i 15 pkt. Jaka Australia zrobiła się mega słaba, bo gra gospo to żaden szał, a są liderem...

Otrzymane punkty reputacji: +2741
Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Live Auckland,
Moreno ładny gol, jak mierzony strzał a nie, że mu z pierwszej zeszła to szacun :). Zaraz w 87 min. Jets na 1-1, ale spalony... Tak poza tym to były nudy, pogoda ch..., jedni i drudzy bez szału ale punkty wydaje się, że zostaną w Auckland.
Edit
Po kopaninie 2-0, Jetsi mega słabo, a beniaminek 5 meczy i 15 pkt. Jaka Australia zrobiła się mega słaba, bo gra gospo to żaden szał, a są liderem...
Ta duga bramka :ROFLMAO: dwie dziury weszły. Ale pierwsza palce lizać 🤘Moreno już herb na koszulce całuje 🤓🙃

Dodam że Jetsi raczej powinni grać w 10 od 64 gdzie Susnjar za wejście wyprostowaną nogą w kostkę przeciwnika dostał jedynie żółta kartkę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1243
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Delikatnie Melbourne City Vs WSW 0:2 86'

Over 2,5 @2,75
Ehh spokojnie jeszcze jedna powinna wpasc w końcówce ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1413
majekx 938,4K

majekx

Znawca A-League
Ta duga bramka :ROFLMAO: dwie dziury weszły. Ale pierwsza palce lizać 🤘Moreno już herb na koszulce całuje 🤓🙃

Dodam że Jetsi raczej powinni grać w 10 od 64 gdzie Susnjar za wejście wyprostowaną nogą w kostkę przeciwnika dostał jedynie żółta kartkę.
co więcej.. są liderem bez straty gola.

Ja musiałem odpocząć po wczorajszym meczu z Adelaidy. Kontrowersje były i skład sędziowski z tego meczu powinien zająć się inną pracą. Było mocne wyciąganie za uszy Perth. Inna sprawa, że trochę też w tym winy Adelaidy, że dali sobie strzelić 2 gole.

City - WSW - hm... mało było widzów, to i gospodarze sobie darowali ten mecz. Może grają dla pełnych trybun. Obywatele grali przez pierwsze 30 min i później od 90 minuty...

Ja na razie nie mam pomysłu co tu grać... tez piątkowy mecz mnie mocno podłamał.

Składy na ostatni dzisiejszy mecz:

Ostatnia edycja:
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Nie było dzisiaj overa w dwóch poprzednich meczach więc teraz dobra okazja do tego
MacArthur FC Vs Brisbane Roar

MacArthur win @1,80
Over 2,5 @1,50
Over 3,5 @2,10
51' 2:2

W 78' przy 2:3 dokładam
Over 5,5 @1,91
Szybciutko 80' 3:3 . Taka Australię się chce oglądać 😎💰

Dokładam w 82' przy 3:3
Over 6,5 @2,37
83' bum 4:3 !

Oby więcej takich meczy jak ten 4:4 FT. Miodzio 🤙💰😎

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1156
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Czerwo w meczu @ 6.00
Piol strzeli gola @ 3.40

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +818
majekx 938,4K

majekx

Znawca A-League
W sumie w tej kolejce oglądałem 2,5 meczu... po Adelaidzie miałem wielkie rozczarowaniem poziomem sędziowania. Po City i pierwszej połowie Roar wynudziłem sie przeokropnie. Swoją drogą mecz Roar u mnie na YT przypominał pokaz slajdów.

A jutro? za drobne sobie wezmę niespodziankę:

1X - @2,1 (1:3) - niespodzianki nie było.

Nie wiem czemu WU jest tak niedocenione i aż takimi faworytami jest V?. Zwłaszcza, że goście zaliczyli ostatnio wpadkę w Nowej Zelandii, natomiast gospodarze przełamali złą passę w Perth.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
majekx 938,4K

majekx

Znawca A-League
Ta kolejka ligowa to prawdziwy zimny prysznic dla mnie. Pierwszy mecz nastawił mnie negatywnie... a sobotnie mecze nie pomogły w zmianie zdania.

Małe podsumowanie:

Adelaida - 3 (na podstawie meczu) - tylko jeden punkt zdobyty. Momentami grali dobrze i zabrakło trochę szczęścia.. ale dać sobie strzelić 2 gole przez Glory. To pokazuje, że dobre momenty przeplatali z tymi fatalnymi
Roar - 3 (na podstawie pierwszej połowy) - W sumie wyglądali lepiej niż byki. Ataki były groźniejsze i z większą łatwością przedostawali się pod pole karne przeciwników. 3 bo tylko remis
WSW - 4 (na podstawie meczu) - powinni mieć 3, ale wygrali. Zagrali w sumie przez 90 minut, 2 gole i tyle można powiedzieć o tym meczu
Jets - 1
Macarthur - 3 (na podstawie pierwszej połowy) - dał bym 2, ale jak by nie było, zremisowali. W pierwszej połowie zagrali słabo. Przypominali trochę City. Na szczęście druga była inna.
Auckland - 2
Perth - 3 (na podstawie meczu) - Powinni przegrać. Ale Adelaida zagrała tak słabo, że zdobyli punkt. Taggart nie zawiódł. Mogli wygrać ale i przegrać (dzięki sędzią z VARu).
Western United - 3 (na podstawie skrótu) - Mieli swoje szanse ale zabrakło szczęści. Zdecydowanie za łatwo pozwalali wchodzić w swoje pole karne przeciwnikom.
Phoenix -
Victory - 4 (na podstawie skrótu) - wykorzystali w pełni ilość wolnego miejsca jakie otrzymali w prezencie od WU. Wygrana w pełni zasłużona.
City - 2 (na podstawie meczu) - nie powiem, żeby zagrali fatalnie. Zagrali nudno. Wolno, bez pomysłu. Dostosowali się poziomem do ilości widzów.

I grafika:
1733058646301.png

Wróżenie ze szklanej kuli:

06.12. 09:35
Brisbane Roar
Brisbane Roar -
Melbourne City
Melbourne City
X2 - Roar z punktem. W pierwszej połowie wyglądali dobrze. Jednak w drugiej oddali inicjatywę. City to jednak poziom ciut wyżej niż Macarthur. Po tym co zagrali przeciwko WSW to pora na zimny prysznic i pokazanie, że ostatni mecz to nie początek kryzysu a tylko drobne potknięcie.

07.12. 05:00
Auckland FC
Auckland FC -
Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
Pass. Nixi pauzowali w tej kolejce. Auckland kiedyś musi stracić gole i punkty. Niewiadoma.

07.12. 07:00
Newcastle Jets
Newcastle Jets -
Adelaide United
Adelaide United
ov2,5 + btts - gole z obu stron. Tak to widzę na ten moment. Jets ostatnie mecze bardzo słabo grało, ale teraz grają u siebie. Adelaida zawiodła w meczu z Glory. Muszą coś zmienić. Może to być też początek gdy sinusoida Adelaidy zaczyna iść do dołu. Dlatego również będę patrzył na ewentualny kierunek 1X (ale to będzie uzależnione czy kurs będzie powyżej @2,1)

07.12. 08:00
Western United
Western United -
Macarthur FC
Macarthur FC
ov2,5 + btts - oba zespoły grają ofensywnie, oba tę serię spotkań nie mogą uznać za udaną. Ja liczę tutaj na gole.

08.12. 07:00
Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Perth Glory
Perth Glory
1 HA-1 - Perth gra trochę lepiej niż w pierwszych meczach sezonu. Czy to jednak wystarczy na rozpędzone Victory? Nie wieżę w to. Kurs na wygraną Victory, ja bym dał bardzo niski (rzędu @1,4) dlatego dla podbicia kursu będę szedł w kierunki HA dla gospodarzy

08.12. 08:00
Central Coast Mariners
Central Coast Mariners -
Sydney FC
Sydney FC
Pass... oba zespoły nie grały w 5 kolejce, oba grały w pucharach AFC. Wielka niewiadoma

Otrzymane punkty reputacji: +987
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up, po tym co widzę do tej pory czyli używając logiki 😉to... Ja mam tylko 3 kierunki:
Roar 1x,
Nix x2,
Big V 1,
wychodzi trebel...
Ps
Uprzedzam zawczasu, że w Australii widziałem już chyba wszystko, ale logiki tam nie uświadczysz więc tego... 😁

Otrzymane punkty reputacji: +1021
snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Brisbane Roar - Melbourne City
1.połowa - 1. gol Roar @ 2.70
Jeśli Roar chce tu coś zdziałać to musi wykorzystać to, że City lubi się zdrzemnąć w 1-szej połowie. Ostatnie dwa mecze Roar 1-szy wczoraj z Bykami gol w 5' z Reds gol w 6'

Auckland FC - Wellington Phoenix
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 2.50
Ja myślę, że Nix już wiedzą jak zaaplikować gola sąsiadom zza miedzy.(może nawet dwa )

Newcastle United Jets - Adelaide United
1X @ 1.82
Z CCM wyglądali dobrze i pierwszy gol, ale potem błąd Scotta, pechowy samobój Susnjara i po ptakach. Z Auckland mogli prowadzić już w 3' ale fatalne pudło Gibsona i skończyło się jak zwykle.

snajp 916,6K

snajp

Użytkownik
Co tam 🦘-ki jutro Marynarzyki w AFC pojadą Kitajców !

FATALNIE, FATALNIE 🙈

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +562
Do góry Bottom