>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Nie, naturalna.

\\edit - a flashscore nadal żyje w nieświadomości i podaje domyślne miejsce rozgrywania meczy.
przecież tam po spotkaniach sobotnich już będzie murawa do wymiany, nie rozumiem tego

ciekawostka - fani na mecze ligi kobiecej wchodzą za darmo ze względu na... problemy z murawa na oryginalnym boisku na którym miały grac w ten weekend:

Fans go FREE to the Ninja A-League Women fixtures at Netstrata Jubilee Stadium after the Australian Professional League’s proactive decision to move all six matches for this weekend’s Unite Round from Leichhardt Oval to Netstrata Jubilee Stadium.

A pitch assessment took place on Monday at Leichhardt Oval following Saturday’s Sydney Derby and the pitch condition did not meet the standards to host the pinnacle women’s round of the season and all six Ninja A-League Women matches this weekend. For the betterment of player safety and product quality, the league has made the decision to move all matches to Netstrata Jubilee Stadium.

Due to the late change, the APL is delighted to announce that all six Ninja A-League Women Unite Round matches across Friday, Saturday and Sunday will now be open free to all football fans, with no ticket required to gain access to the venue. Existing ticket holders at Leichhardt Oval will be offered a full refund.

majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
2 mecze w ciągu dnia murawa powinna wytrzymać. Na Alianz Stadium ma chyba sztucznie doświetlaną murawę, żeby utrzymywać ją w dobrej formie. Niestety, taki miting 6 meczy w 3 dni... to w niedziele mogą być ciężkie warunki.

A przygotowując kupony... 2 tyg. temu napisałem, że Perth - WU wybieram kierunek na Perth... ale żeby to ja wiedział, że grać będą w Sydney... no cóż odpuszczam, bo tutaj każdy wynik może być możliwy. Zwycięstwo Perth mnie nie zaskoczy... ale i całkowita klęska i blamaż też nie będzie dla mnie zaskoczeniem... jak i under... Heh... to miejsce rozgrywania meczu zupełnie mi pokrzyżowało plany.

Jets - CCM

Jeżeli to ma być kolejka promująca ligę to pójdę w kierunku promocji... i moich planów - ov2,5+btts - @1,86

Otrzymane punkty reputacji: +2052
Do góry Bottom