Ja mam jutrzejsze rogi pograne w dublu z dzisiejszymi i zostawiam, bo to dwie overowe ekipy i zazwyczaj kręcą się koło 10-12 kornerów co spotkanieOki zostawię, rzadko kiedy sprzedaje jakiekolwiek bety, dużo wsadzone bo ponad 1000euro, ale oby było ok, kursy mega opłacalne
Dzieki
WU vs WSW, Panie kochany, mecz będzie w Hobart, na f.... Tasmanii, Rudan coach Wedrowcow był kiedyś trenerem WU (ktoś to jeszcze pamięta?Panowie, co powiecie o wsw x2 i ccm 1 ?
Jak napisałem w repce - WSW po 2 wygranych na wyjazdach - powinni nie przegrać. Nie patrzyłem na miejsce - skoro grają na Tasmanii.. no to nawet remis jest tutaj prawdopodobniejszy.WU vs WSW, Panie kochany, mecz będzie w Hobart, na f.... Tasmanii, Rudan coach Wedrowcow był kiedyś trenerem WU (ktoś to jeszcze pamięta?) , idealne warunki dla Starego Żółtego Psa
Dalej Marynarze vs Roar - na razie dziękuję, dla mnie tylko live, a i to niechętnie... Pechowa dla mnie to para...
Uważam ze to bardzo dobra wiadomość dla nas jako kibicow A-League.Filip Kurto podpisał nową umowę z australijskim ekstraklasowym Macarthur FC, która będzie obowiązywać do końca sezonu 2025/26.
Filip już w poprzednim sezonie był top bramkarzy. Fajnie, że został w Australii. Zgadzam się.. Byki zrobiły kawał dobre roboty zabezpieczając sobie bramkę na 2 kolejne lata.Uważam ze to bardzo dobra wiadomość dla nas jako kibicow A-League.
Filip to juz bardzo doswiadczony bramkarz i dzieki temu ruchowi Bulls zapewniaja sobie solidnego golie na kolejne dwa lata
"Two more" - dobre promocyjne videohttps://x.com/mfcbulls/status/1750383048019853461?s=20
Filip notuje dobry sezon i jest 20 na liscie ocen zawodnikow: A-League Men live score, fixtures and results - Sofascore
jest obecnie 4 bramkarzem ze średnia 7.36 zaraz za Ryanem Scottem 7.43 i Joe Gauci 7.54 i Alexem Paulsenem 7.78
Ja tam sobie live pogralem ht x w Hobart. Nic mnie tam nie zdziwi.Filip już w poprzednim sezonie był top bramkarzy. Fajnie, że został w Australii. Zgadzam się.. Byki zrobiły kawał dobre roboty zabezpieczając sobie bramkę na 2 kolejne lata.
A tymczasem na jutro...
zacznę od tego... wg mnie najbardziej oczywistego...
CCM - Roar HA-1,5 - @1,98
Myślę, że Marynarze skrzywdzą Krzyki... Roat ma totalnie rozbitą obronę, nie ma tam tej iskry, która by powodowała, że to jedna drużyna... a marynarze? - tak, oni są drużyną i ten sezon wychodzi im całkiem fajnie
WU - WSW - X2 - @1,4
Taki zakładzik for fun... WSW nie powinni przegrać.. ale to mech na Tasmanii..., może być różnie. może typ do dodania do jakieś taśmy.
Jets - Niixi - ov2,5+btts - @1,69
Gole po obu stronach... idę w tym kierunku
na te 3 typy przeznaczam, w sumie, średnią stawkę... wygrana była w czwartek, to jest i za co zagraćJak widać moje typy nie są all-in... bo pamiętajcie... grać można, ale money managment to 90% sukcesu
GL
Odpowiem merytorycznie w tej kwestii, od początku śledzę historię tego wynalazku, a więc ad rem: VAR - SRAR...Witam wszystkich bezsprzecznie serdecznie.
W Newcastle miał być karny ( bet w konkursie ) i widzę że już w 12 minucie VAR zadziałał i pięknie weszło. Proszę publiczne żeby nie narzekać na VAR gdyż on bramki przynosi w swoim koszyczku. Do pełni szczęścia brakuje gola Apostolakisa, ale on chyba dzisiaj ma większe prawdopodobieństwo na czerwoną kartkę
Dobrze że coach już wywalił tego pseudo napastnika Stynesa. Niech Goodwin wprowadzi świeżość i trochę wiatru i zacznę coś gotować na live.