Ja mam jutrzejsze rogi pograne w dublu z dzisiejszymi i zostawiam, bo to dwie overowe ekipy i zazwyczaj kręcą się koło 10-12 kornerów co spotkanieOki zostawię, rzadko kiedy sprzedaje jakiekolwiek bety, dużo wsadzone bo ponad 1000euro, ale oby było ok, kursy mega opłacalne
Dzieki
WU vs WSW, Panie kochany, mecz będzie w Hobart, na f.... Tasmanii, Rudan coach Wedrowcow był kiedyś trenerem WU (ktoś to jeszcze pamięta? ) , idealne warunki dla Starego Żółtego PsaPanowie, co powiecie o wsw x2 i ccm 1 ?
Jak napisałem w repce - WSW po 2 wygranych na wyjazdach - powinni nie przegrać. Nie patrzyłem na miejsce - skoro grają na Tasmanii.. no to nawet remis jest tutaj prawdopodobniejszy.WU vs WSW, Panie kochany, mecz będzie w Hobart, na f.... Tasmanii, Rudan coach Wedrowcow był kiedyś trenerem WU (ktoś to jeszcze pamięta? ) , idealne warunki dla Starego Żółtego Psa
Dalej Marynarze vs Roar - na razie dziękuję, dla mnie tylko live, a i to niechętnie... Pechowa dla mnie to para...
Uważam ze to bardzo dobra wiadomość dla nas jako kibicow A-League.Filip Kurto podpisał nową umowę z australijskim ekstraklasowym Macarthur FC, która będzie obowiązywać do końca sezonu 2025/26.
Filip już w poprzednim sezonie był top bramkarzy. Fajnie, że został w Australii. Zgadzam się.. Byki zrobiły kawał dobre roboty zabezpieczając sobie bramkę na 2 kolejne lata.Uważam ze to bardzo dobra wiadomość dla nas jako kibicow A-League.
Filip to juz bardzo doswiadczony bramkarz i dzieki temu ruchowi Bulls zapewniaja sobie solidnego golie na kolejne dwa lata
"Two more" - dobre promocyjne video https://x.com/mfcbulls/status/1750383048019853461?s=20
Filip notuje dobry sezon i jest 20 na liscie ocen zawodnikow: A-League Men live score, fixtures and results - Sofascore
jest obecnie 4 bramkarzem ze średnia 7.36 zaraz za Ryanem Scottem 7.43 i Joe Gauci 7.54 i Alexem Paulsenem 7.78
Ja tam sobie live pogralem ht x w Hobart. Nic mnie tam nie zdziwi.Filip już w poprzednim sezonie był top bramkarzy. Fajnie, że został w Australii. Zgadzam się.. Byki zrobiły kawał dobre roboty zabezpieczając sobie bramkę na 2 kolejne lata.
A tymczasem na jutro...
zacznę od tego... wg mnie najbardziej oczywistego...
CCM - Roar HA-1,5 - @1,98
Myślę, że Marynarze skrzywdzą Krzyki... Roat ma totalnie rozbitą obronę, nie ma tam tej iskry, która by powodowała, że to jedna drużyna... a marynarze? - tak, oni są drużyną i ten sezon wychodzi im całkiem fajnie
WU - WSW - X2 - @1,4
Taki zakładzik for fun... WSW nie powinni przegrać.. ale to mech na Tasmanii..., może być różnie. może typ do dodania do jakieś taśmy .
Jets - Niixi - ov2,5+btts - @1,69
Gole po obu stronach... idę w tym kierunku
na te 3 typy przeznaczam, w sumie, średnią stawkę... wygrana była w czwartek, to jest i za co zagrać Jak widać moje typy nie są all-in... bo pamiętajcie... grać można, ale money managment to 90% sukcesu
GL
Odpowiem merytorycznie w tej kwestii, od początku śledzę historię tego wynalazku, a więc ad rem: VAR - SRAR...Witam wszystkich bezsprzecznie serdecznie.
W Newcastle miał być karny ( bet w konkursie ) i widzę że już w 12 minucie VAR zadziałał i pięknie weszło. Proszę publiczne żeby nie narzekać na VAR gdyż on bramki przynosi w swoim koszyczku . Do pełni szczęścia brakuje gola Apostolakisa, ale on chyba dzisiaj ma większe prawdopodobieństwo na czerwoną kartkę Dobrze że coach już wywalił tego pseudo napastnika Stynesa. Niech Goodwin wprowadzi świeżość i trochę wiatru i zacznę coś gotować na live.