>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
No cóż.. no to na live łapię ten remis... 45' - 2:2 - @3 4:3 - nooo z przytupem zakończona kolejka

Fajny kurs, Adelaida dzielnie goni wynik.. 'a nóż, widelec' się uda... Ja nie wejdzie to qowalsky6 qowalsky6 powie, że to przeze mnie ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1593
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Na szybko, na jutro...

CCM - WU

Mecz outsiderów... jak dla mnie to chyba najlepsza okazja na przełamanie CCM... bo jak nie teraz to kiedy? Za normalną stawkę pobieram:

1 - @1,89 4:0

Perth - City

Ten mecz może pokazać czy City jest mocne... czy niezbyt... a może i nic nie pokaże. Teraz jak się patrzy po nazwiskach to City powinno ograć każdego w lidze... ale mamy wyprawę do Perth. Mamy inne rozpraszacze jak mecze w AFC... myślę, że obywatele mogą stracić punkty...

1 - @3,6 - bardzo delikatnie, trochę taki typ z serii gdzie trochę drobnych zostało 1:2
1X - @1,85 - bez szaleństw ze stawką, Januszowe podejście. 1:2

Drugi mecz mnie nie przekonuje... pierwszy dużo bardziej. Mogą być i oba pudła i jakieś remis w Gosford, bo akurat przejdzie sobie tamtędy burza...

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1757
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
CCM vs WU

CCM powyżej 1.5 gola + powyżej 39.5 punktów kartkowych w meczu @2.23 Forbet🔴

Zgadzam się z majekx majekx myślę, że Marynarze wreszcie sięgną po zwycięstwo. WU marnie wygląda od początku sezonu, a Mistrzowie potrzebują przełamania i widoczna jest u nich tendencja zwyżkowa. Zagram sobie Betbuildera, spodziewam się 2 trafień gospodarzy i 4 kartek w meczu, wszak obie ekipy na dole tabeli, a sędzia Kersey potrafi sypać kartkami tak jak to było w starciu CCM z Bykami (8 kartek)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1223
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Na jutro...

Nixi - Jets

1 - @1,82 0:3

Typ raczej z tych domyślnych. W Wellington nie zapowiadają deszczu, temperatura niecałe 20 st C... za normalną stawkę pobieram czystą 1. Italiano ma do dyspozycji pełny skład z Oskarem w pełni sił (powinien wyjść od 1 minuty na boisko). Gospodarze to zdecydowani faworyci i trochę mnie dziwi aż tak wysoki kurs na nich.

Sydney FC - Macarthur

Ciekawe spotkanie. Wg buków gospodarze musza to wygrać. Sprzyja im stadion, nazwiska w jedenastce, trener... tylko fakt, że Macarthur ostatnio ograli Adelaide mi lekko nie pasuje. Kurs na fakt, że goście nie przegrają jest powyżej @2... więc za drobne, po minimalnej stawce obiorę ten kierunek.

X2 - @2,08 0:2 - miała być niespodzianka... i byłą.. ale, że oba mecze zakończą się niespodzianką to sie nie spodziewałem

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +720
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Kiwi land,
Nix vs Jets, jest 0-1, akcje są, po @ 2,10 biorę over 1,5 ht... Szybki mecz na razie. GL...za miedziaka 😜
Edit
Szybka kontra Jets i 0-2 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2634
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
ulalal... kroi nam się w Nowej Zelandii niespodzianka... nie przewidziałem że Paulsen może grać tak jak gra..

Otrzymane punkty reputacji: +720
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ulalal... kroi nam się w Nowej Zelandii niespodzianka... nie przewidziałem że Paulsen może grać tak jak gra..
Jetsi po tylu porażkach są zdeterminowani i to póki co widać w Wellington. Została 2 połowa, może bramki dalej będą padać. Zaczaję się live ofc...
Edit
A Paulsen to młody bramkarz, jeszcze się musi dużo uczyć...
Edit
Myślałem o golach choć bardziej liczyłem na Nix, a tu karny i 0-3, hoho :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +731
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam zagrałem dwie bramki Nixow ale po tym co widziałem w pierwszej połowie to jestem pełen obaw o to czy dadzą radę strzelić te dwie bramki.
Pozdrawiam i zieloności wszystkim.

Otrzymane punkty reputacji: +1224
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Ale popłynąłem... dałem się podejść jak nowicjusz...

próbuję ratować trochę sytuację.. btts - 79' 0:3 - @2,5 0:3 - lipa...:( ale qowalsky6 qowalsky6, możesz być mocno wkurzony bo ta szansa Jets w 95'... :|

Może choć jeden wpadnie dla Nixów... bo, że dwa gole gospodarzy?... nie wierzę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +947
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale popłynąłem... dałem się podejść jak nowicjusz...

próbuję ratować trochę sytuację.. btts - 79' 0:3 - @2,5

Może choć jeden wpadnie dla Nixów... bo, że dwa gole gospodarzy?... nie wierzę.
Live
Podbiję ale za grosze, over 3,5 po @ 3,0...końcówka meczu, a nuż? GL
Edit
Aaaaa w 95 Jetsi mogli na 0-4, f..$@#@#!.
Szlag.A Nix? Zaliczyli słupek, niby caly czas cisnęli i g.....

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live derby Sydney,
Sky Blues w 10 przegrywają z Bykami 0-1.
Over 1,5 po @ 2,30 za drobne pobrałem... KTF
Ps ale Byki mnie wkurzają!
Edit
No drobne wpadły, ft 0-2 ale gra Byków mi się paradoksalnie nie podobała. I jeszcze ta gra Filipa na czas... Nieladnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2707
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
dziś było trochę pechowo... Może jutro coś się uda odrobić. Stawka każdego z zakładów w obu meczach to 1/4 normalnej stawki.

Adelaida - Roar

Na miejscu Roar bym starał się przejąć inicjatywę, szanować piłkę i starał wykorzystać potencjał w ataku takich zawodników jak Mileusnic czy Waddingham. Niestety, nie jest przewidziany występ Berenguer'a. To spora strata w ataku. Pytanie czy taka taktyka przyniesie efekt, czy może trener Roar wymyśli coś innego.

Moje zdanie jest takie, że Roar nie poradzi sobie w Adeladzie. Pobieram wygraną gospodarzy.... i drugi pomysł. Zagranie na pewnego rodzaju niespodziankę. Ponieważ oba zespoły mocno strzelają... to gram pod prąd, że w tym meczu za dużo goli nie zobaczymy.

1 - @2,22 0:2
un2,5 - @3

WSW - Victory

Ciekawe spotkanie, w którym każdy wynik nie będzie niespodzianką. Liczę, że to spotkanie zakończy się wysokim overem. Z jednej strony mamy WSW na własnym stadionie, z drugiej Bruno, który jest w bardzo dobrej formie.

ov2,5+btts - @1,75 3:4
ov3,5 - @2,5

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2662
snajp 896,9K

snajp

Użytkownik
Ponieważ oba zespoły mocno strzelają... to gram pod prąd, że w tym meczu za dużo goli nie zobaczymy.
Tak , tak od rana mam takie przeczucie , że coś tu śmierdzi.
Pobieram Twój under majekx majekx i dokładam tak:

Adelaide United - Brisbane Roar
1. połowa - 1. gol - brak @ 4.30

Western Sydney - Melbourne Victory
1. połowa - 1X2 - Western Sydney @ 3.00 (0:2) Przy 0:1 próbowałbym łamaka ale 0:2 to już ciężko.
Teraz @ 26 na WSW w forbet a fortuna i STS tylko @19
Lekko zagram WSW +1,5 @ 2.63
------------------------------------------------------------------------
AKO ; 12.90

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3166
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Słowo na niedzielę:
1. Reds vs Roar - dużo personalnych pajęczyn pomiędzy tymi ekipami więc może remis wszystkich pogodzi?
2. WSW vs Big V - no i kto jak nie honorowy prezes Wędrowców będzie rozdawał karty w tym meczu. Hmm ...x?
Morał?
Jak dla mnie to chyba tylko live zostanie, pogoda też ma znaczenie. W Adelaidzie może lać, w Sydney chyba trochę lepiej. Panom powyżej wielki GL !!! :) Dla mnie - KTF!

Otrzymane punkty reputacji: +1395
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney
Ooo, Pan Li postanowił zarobić na swoim zespole 😉 mamy na tablicy 1-3, ja tam widząc co się wyprawia (hatt trick Bruno) over 5,5 po @ 2,45 za miedziaka pobrałem.
Ps
Ot choćby przed chwilą poprzeczka ratowała Victory... GL!
Edit
Chlopaki majekx majekx i snajp snajp gratyyy!
Edit 1
No i w 88 mamy 2-4, torpeda eee to znaczy miedziak w celu 👌
Edit 2
Co za mecz, ft 3-4, przez chwilę myślałem, że zespół Rudana wuciagnie na 4-4, ale też jest fajnie 👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4358
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
WU vs Roar: Roar powyżej 1.5 gola @1.88🔴
WSW vs United: WSW powyżej 1.5 gola @1.58🔴
AKO @2.97 ComeOn🔴

Stawiam na dwa gole Roar oraz WSW. Można śmiało powiedzieć, że Western united to jedna z najgorszych ekip tego sezonu. Nic nie działa jak należy i przegrana aż 0:4 z Marynarzami to potwierdza. Całkiem inne humory są w Brisbane i przyjezdni regularnie zdobywają minimum 2 trafienia. Tak naprawdę w tej kampanii tylko raz nie udało się pokryć progu overa 1.5 bramki.

WSW przegrało starcie z Victory, ale przyniosły one sporo emocji. Widoczny jest charakter i chęć powrotu do meczu, bo przecież gospodarze przegrywali już 0:3 i ostatecznie zakończyło się to skromną porażka 3:4. The Reds mnie nie przekonują, przede wszystkim w defensywie wygląda to kiepsko. Wierzę w ofensywę gospodarzy, która u siebie tylko raz nie zaliczyła overa 1.5 trafień.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1226
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Witajcie...

dziś pierwszy mecz mi lekko uciekł, zatem pozostaje ratowanie się obstawianiem na żywo. Stawka minimalna.

WU - Roar 23' 0-0 - X - @3,25 2:1 graty sunxl sunxl - powiem szczerze spodziewałem się bardziej 0:0 niż over. Dobry typ. (odpowiedź na pytanie S spider-official - gratuluje tych 2 bramek Roar, tutaj totalnie się myliłem i celowałem w przeciwny kierunek)

jak sobie tak przemyślałem ten mecz to zawsze wychodził mi wynik oscylujących dookoła remisu. WU wszystko przegrywa.. ale każda seria się kiedyś kończy, Roar gra nadspodziewanie dobrze, ale gra dobrze z zespołami które podejmują walkę. Boję się, że WU będzie nastawione na jakikolwiek punkt. Roar też może ten punkt pasować. Wynik 0:0 mnie nie zdziwi. Typ wysokiego ryzyka, dlatego stawka minimalna.

i drugi mecz - tym razem już na spokojnie...

WSW - Adelaida

1 - @1,93 1:0

WSW u siebie, do tego po porażce z Victory, do tego Adelaida, która łapie lekką zadyszkę. Myślę, że za średnią stawkę oferta jest bardzo interesująca i ja ją pobieram.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1704
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom