>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Cześć koledzy,
Live WU vs Roar...
Kto wie, czy pierwsze punkty nie trafią do gospodarzy. Mnie ten mecz odrzuca z prostej przyczyny. Otóż trenerami obu teamow są bracia Aloisi.
Dziękuję za uwagę :)
Ps
Który brat bardziej potrzebuje punktów?
Hmmm 😉
Edit
I tak z 0-1 "zrobiło się" 2-1 ft... No to już wiadomo kiedy nastepnym razem punkty zostaną "oddane" :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1948
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
witam... na jutrzejszy poranek....

Jets - Glory

Za januszową stawkę...
1 - @2 2:2

Odrzutowce coś grają, walczą, potrafią ograć ograć Nixów w Nowej Zelandii, ale i potrafią oddać pkt City i CCM - stąd stawka januszowa. Wg moich predykcji - powinni zagrać z Glory bez oporów i zgarnąć kpl punktów.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1824
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam gram i ja
Newcastle wygra @1.95
Over 10.5 rzutów rożnych @1.75
Over 3.5 żółtych kartek @1.55
Ako @5.19 ⛔
Powodzenia i zieloności wszystkim.
No i kolega qowalsky miał rację remis jak drut.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2120
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Newcastle,
A ja troszkę pod prąd, taki podział punktów mnie wcale nie zdziwi. Trener gości bardzo odwaznie nawet mowi o 3 pkt. Eee, z jednego też się ucieszy, od dawna Glory nie wygrało na wyjeździe.
Ps
Sklady optymalne widzę, x za drobne po @ 3,60 pobrałem... GL!
Edit
Jetsi z Glory "umia" w 2-2 :) szczegolnie w ostatniej sekundzie meczu 👌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4731
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
W Big Blue Derby będzie się działo, Bruno w formie, Sydney potrzebuje przełamania. Myślę, że hit nas nie zawiedzie i atakuje takiego BetBuildera:

Bruno gol + powyżej 2.5 goli + powyżej 8.5 rzutów rożnych + 29.5 punktów kartkowych @3.69 Forbet ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2757
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Składy na Victory - SFC

to może być fajny overowy mecz...i to kolejny trudny mecz dla SFC. Ja idę w kierunku gospodarzy - 1 - @2,03 3:0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1825
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Big Blue Derby, dobre składy, Bruno obserwowany pod kątem kadry Socceroos, w bramce Sky Blues mlodziak bez doświadczenia, kierunki to: Bruno gol bts może nawet overi derbowy remisik do tego? 😉
KTF!
Edit
A w Newcastle 2-2 w ostatniej sekundzie meczu. Jetsi, Glory, Pan Li i qowalsky6 lubią to 😁👌
No po drodze był jeszcze w 94 słupek Jets, ale po co jak można w 98?
Edit 1
22 min. i już 2-0, comeon Panowie, a Sydney pobudkaaa!
Edit 2
Fabio na 2-1 ale qwa nieee, spalony, chyba na pół ch... VAR i cofka... Ktoś tu nie chce goli Sydney...
Edit 3
Bruno 4nagoli :) na 3-0, jeszcze bts, na remisik chyba nie ma co już liczyć...
Edit4
Ft 3-0, okradli Sydney z gola, przy 2-1 mecz się mógł inaczej potoczyć. W 2 pol. dominacja Sydney ale bez goli...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2648
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
zaszalejmy 😁
Melbourne - Sydney
poniżej 2.5 gola
6.25
No nie wiem, ogladasz mecz?
Tu ht na luźno "powinno" być z 4-2...
Jak utrzymają tempo i poprawia skuteczność to under raczej nie wchodzi w grę. Ale co tam, nie takie rzeczy soccer widział... 😉 Ja mam nadzieję na bramki i to nie tylko jednej strony spotkania.
Edit
Bruno 4goalnoli na 3-0, no Sydney dalej, przecież "umiecie" :)
Edit 1
"Umieli" ale zapomnieli... Kluczowe było nie uznanie gola Fabio na 2-1, w 2 pol dominacja ale tylko on the paper, bo nic z tego nie wynikało. Halo Sydney, macie problem. Nadzieja w tym, że Rudan coś wymyśli...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +495
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
oglądam, oglądam, kurs wzrósł w czasie przerwy, buki też czują bramki i zapewne będą... ale "zaszalałem", lubię ryzyko ;] ;)
🥴

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1000
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
City vs Rozbitkowie28 1-0... Mecz otwarty, dziwi tylko jedna bramka i Kuol na ławce Marynarzy. Jamie szuka gola, ja też mam podobny kierunek... 😉
Edit
snajp snajp Ja przy 1-2 od razu dałem na 1x, ale dalej szukam goli w tym fajnym meczyku...
Edit 1
Ft 3-3 😁 i 1x weszło i gole były, fajny otwarty meczyk...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2640
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Jutro ciekawy meczyk i myślę , że może tu być ostro.Dziwne ,że w większości buków nie ma jeszcze kursów na kartki a z chęcią pograłbym ov 5,5.Obie ekipy raczej bez osłabień,Nix po ostatniej wtopie z Jets będą chcieli pokazać ,że nie zapomnieli jak się gra wpiłkę a Bulls zrobi wszystko aby zasiąść na pozycji lidera.(to samo dotyczy Nix)
I tak niedzielnym wieczorem wykminiłem takie coś:

Macarthur FC - Wellington Phoenix FC

Obie drużyny strzelą - Tak (90 minut)
Kartki zawodnika - Ulises Dávila carded (90 minut)
Wynik - Macarthur SWUtd win (90 minut)
@ 13.58 forbet

Któraś z drużyn strzeli rzut karny @ 2.5 (betclic) [/ICONMINUS] MASAKRA.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2124
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ja spróbuję na ten meczyk gola Ulissesa Davila. To były zawodnik Feniksów, który wie jak strzelać przeciwko swojemu byłemu zespołowi. 2 trafienia już zaliczył z Wellington.

Macarthur FC vs Wellington Phoenix: Ulisses Davila strzeli gola @3.10 Etoto karnego chłop nie strzela 🔴

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1230
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Dziś, mało przyjemny mecz do typowania. Macarthur w dobrej formie, u siebie, ale niestety po meczach a Azji. Nixi, również na fali, ale dziś nie grają u siebie. To może być ciekawy mecz.... ale może i być nudny mecz.. jak to w poniedziałki. I ja chyba pobieram ten kierunek.

un2,5 - @2,19 0:3

Stawka nie za wysoka, ponieważ ryzyko jest wysokie.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1618
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Brisbane Roar vs Central Coast Mariners: BTTS + powyżej 2.5 gola +8.5 rzutów rożnych + powyżej 39.5 punktów kartkowych @3.08 Forbet 🟥

Spodziewam się kawał widowiska. Obie ekipy nie kalkulują, zdobywają wiele goli, ale też tracą. Roar z Rozbitkami mierzyli się ze sobą w listopadzie tego roku tam padł wynik 2:1 dla klubu z Brisbane, 2 czerwienie padły i 8 kornerów. Dzisiaj liczę na powtórkę i chociaż gospodarze są faworytami to uważam, że forma CCM idzie w górę i powalczą i pierwszą wygraną na wyjeździe.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1231
majekx 927K

majekx

Znawca A-League
Witam, podaje składy na dzisiejszy mecz:

Ja osobiście odpuszczam... sam nie wiem czy traktować go jako mecz w tygodniu czy już weekendowy. Może coś na live, jak znajdę czas na zerknięcie co na boisku się dzieje.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +725
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Brisbane,
Na tym bagnie w Brisbane to krokodyle a nie ludzie powinny się zabawiać...
Ht x po @ 2,0 za miedziaka... GL!
Edit
Ht 0-1, w 43 min. Roar zjeb... a poza tym nic... 0!!
Edit 1
Ft 0-3, Roar wykontrowani, super asysta Nisbeta na 0-3, warunki fatalne ale Marynarze lepiej pływali :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2763
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom