Big V vs WU - z kronikarskiego obowiązku, "2 słowa"...
Big V - dla nich poprzedni sezon nie był słaby. Był katastrofą. Wooden spoon w ich posiadaniu był wstydem na całą Australię, Nowa Zelandię i Oceanię razem wzięte...
Dziś mogą napisać na nowo historię tak zasłużonego klubu, odkupić winy, kontynuować medialną opowieść "od zera do bohatera". Ba, po pierwszym meczu gdzie odnieśli skromne zwycięstwo dziś "wystarczy" nie przegrać, wszystkie atuty w ich rękach:
stadion, wynik 1 meczu, kibice, Popovic, 3 Panow "B" i atak.
WU - klub, ktoremu dopingowałem swego czasu, bo Filip, bo Rudan, bo Besart (po powrocie do
A-league) i Diamanti. Dziś to inny projekt, jak pisałem wcześniej Prijovic, Young to podstawa. Dorzucam Paina, problem w tym, że ten zespół "musi mieć dzień" kiedy oni są w formie, to ciężko z nimi wygrać. Dziś sytuacja taka, że muszą odrobić 0-1 aby była dogrywka. Czy im się uda? No nie wiem, raczej wiecej szans daje Victory.
Czy coś wybieram dla siebie z tego meczu? Nie widzę nic, co by mnie powaliło na kolana w tej materii.
Może
live?
Wam koledzy GL, a w meczu niech wygra lepszy
Edit
live
Ht 0-0, nuuudy, x ht po @ 1,95
za drobne pobrane... GL
Edit1
Prijovic burzy mój plan
0-1, niech mecz się zacznie, a nie stypa dla rencistów i kalek
A-league...
Edit2
Jeden z panów B, Brimmer przepięknie z wolnego, Young bez szans i 1-1.
Gole ladne, mecz ch....
Edit 2
Koniec i doliczony ht, karny dla Victory, a nie VAR, o jakie zdziwienie. Po chwili gol WU, ooo nie spalony...
Ht 1-1, no oni chcą mnie wykończyć
Ps
Sms od SZP, czyli Pana Li, "o qowal, białasie, zgadnij kto dziś obstawił w Szanghaju 1-1 ht? Zgadłeś"
)
Edit3
Prijovic dzień konia i 1-2, fajnie, że chociaż są emocje...
Edit 4
Wales na 1-3, no to Victory mają "cieplo", fajna bramka, będzie gorąca końcówka...
Edit5
Za połowę z wygranej, over 4,5
po @ 3,0, Victory "muszą", WU może dobić... KTF!
Edit6
95 min. Reka w polu karnym WU, ale tam po co teraz VAR? Fakt, nabita, ale Ams by dał karnego...
99 kontra WU i 1-4- dobili
Emocje do końca...