cytat z dnia 9 stycznia 2020 18:28 przez qowalsky6
14 kolejka
ins/outs
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-14-010.01. 09:30 Newcastle Jets - Sydney FC - trochę o tym meczu powyżejwspomniałem, gwoli uzupełnienia trenerem Jets został dotychczasowy opiekun drużyny kobiecej, do składu ma wrócić Arroyo, ale dalej uważam, że kierunek x2 wydaje się "pewniakiem". Jedyny argument za gospodarzami to efekt nowej (omen - nomen) "miotły" (choć osobiście trochę w to nie wierzę
) i jego asystent niejaki Pan Li - i to już dla mnie jest argument
A teraz na poważnie - on the paper Blues Sky jak zechce to wygra ile chce. Kluczem jest "jak im się zechce"
edit Chciało im się na 1-2 i to ht 11.01. 04:45 Wellington Phoenix - WS Wanderers - u Nix wypada Ball, do WSW wraca Schwegler, ale nie ma (U23) Baccusa (jego brak w ostatnim meczu był widoczny), na moje oko gospodarze nie powinni tego przegrać, coś w ich kierunku chyba położę, jeśli Wędrowcy zachowają się tak jak w meczu z Roar, to nawet dałbym 1-kę
edit FT 2-0 fajnie zagrali, kierunek na plus...11.01. 07:00 Brisbane Roar - Melbourne City - tutaj pasowałby mi over, tak jak wspominałem w powyższym poście, 2 niestabilne drużyny bez obrony, tylko ta skuteczność...
edit j. w. fajny mecz ft 2-2 11.01. 09:30 Perth Glory - Adelaide United - bts/over by mi "pasował", ale jeszcze nic nie dam, u Redsów wypadł Troisi, ciekawe jaka bedzie pogoda? Na razie mają być upały po 35 stopni...
edit ft 3-0 a "powinno być" 7-3 12.01. 08:00 Central Coast Mariners - Melbourne Victory - jeśli Victory faktycznie odpalili, to może kierunek na 2 bym brał pod uwagę, ale jeszcze tego nie kupiłem. Wraca Wiking więc szanse rosną, ale czy CCM będą się tylko przyglądać gościom? Raczej nie sądzę...
no bet, ew.
live...bo Ams tam sędziuje...
Może czerwo, karny?
edit Z nudnego meczu zrobił się w końcówce mega horror Ams show, VAR-y, 2 karne (drugi w 100 min.), kartki, Kurz wrzucony na trybuny, słowem było "wszystko"