Trochę jeszcze zostało czasu ht, over 1,5 za drobne po @ 3,0. Mogą być Jetsi, mi bez różnicycytat z dnia 18 stycznia 2020 09:45 przez ziomeczek9393piękny strzał i mamy pierwszego gola dla City
Ja tak jak już pisałem wcześniej jednak zaryzykuję w stronę Rozbitków28. Raz kozie śmierć Taki mecz jak ostatnio im "wyszedł", to ze świecą szukać, ale WU po pierwszych sukcesach zalicza zjazd w tabeli. I to nie przypadek. Ostatnich meczy w ich wykonaniu nie za bardzo chce się oglądać, to już "wolę" "frajerów" z Gosford, im przynajmniej się "chce". Simon grał od 63 min. w meczu z Big V. I zrobił różnicę, ale w tym sezonie nie jest już nr 1. I dobrze, zmiany muszą być, niech odpowiedzialności nauczą się "młodzi". W WU mocnym punktem wydawał się Rudan, ale przy starych wygach może nie dawać rady. No nic, mecz "zagadka", domów/aut/żon (w tej kolejności ofc ) nie ma co stawiać , mi jedynka po prostu niezbyt pasuje, ale co ja tam wiem ...cytat z dnia 18 stycznia 2020 21:06 przez majekxNa jutro pobieram poranny mecz - WU - CCM
1 - @1,92
Ostatni mecz CCM to był popis Simona, ale myślę tym razem mu już ten numer nie wyjdzie... nie z tak doświadczonymi zawodnikami jacy grają w zespole gospodarzy. Zresztą ostatni mecz Victory pokazał, że to kolos na glinianych nogach. O ile wygrana CCM jeszcze do piątku niespodzianką to mecz z Adelaidą wpisuje się idealnie w obraz pewnego kryzysu w którym znajduje się zespół z Melbourne. To świadczy o tym, że CCM nie jest aż tak mocne czy nie złapało aż takiego wiatru w żagle. Pogranie WU po takim kursie myślę jest dobrą okazją, zwłaszcza po tym co ostatnie 'bukowie' wystawili na mecz City.
Do tego:
1+ bts - @3,15
Bo jak by nie było - CCM gra ambitnie i na pewno woli walki nie można im zarzucić.
Mecz konkursowy na razie odpuszczam...
Mecz Besart vs Rozbitkowie zakończył się wynikiem 3-0. Tak to szło: Besart, samobój, Besart. Poprzednio o nich pisząc postawiłem tezę, że wygrywają kiedy Besart ma dzień razem z Filipem + szczęście i to dziś dla nich zadziałało. CCM wg. mnie mogli odlecieć albo upaść. Wrocili do normy czyli upadek na pysk, choć to oni prowadzili grę, strzelali itd. Moja ryzykowna kombinacja nie wypaliła, za to brawo Majekx, bez cudowania kasę zgarnął Brawo!cytat z dnia 19 stycznia 2020 05:55 przez zloty5oWitam z rana co tu nowego mozna napisac ?nic,ja jak poprzednik kolega @qowalsky6 rowniez za bardzo nie wierze w United FC poczatek sezonu mieli mega udany jako swierzaki sprawili mile wrazenie lecz z kolejki na kolejke pipa coraz gozej i powoli zajmuja odpowiednie miejsce w tabeli .Czystej 2 tez nie postawie bo CCM to CCM raz lepiej raz gorzej ide w gole UNITED FC-CCM btts @1.57 btts [email protected] CCM wygra jedna polowe @2.05 kursy szalu nie robia jak to u kangorow ale Aut/Chalpy/Zony nie stawiam (w tej kolejnosc) pozdro i GL
edit:1 polowa lanie CCM dostaje az nie milo ale dzisiaj o gole mi chodzi wiec tak jak najbardziej jeszcze prosze teraz ze strony CCM.Koniec 3-0 trzeba napisac QWA MAC WTF????
Czy ja wiem... jak na pisałem.. do piątku wyglądało, że to CCM jest mocne... ale mecz Victory pokazał, że to V ma kryzys. No i jeszcze to wejście Simona... na V mogło się udać... z WU i ich doświadczeniem.. jest o wiele trudniej o sprowokowanie... zwłaszcza, że w WU grają Besart i Diamanti - a to oni raczej prowokują... no i szczęście, które choć raz mi sprzyjało. Jak widać czasami i 'ślepej kurze' się trafi.cytat z dnia 19 stycznia 2020 08:17 przez qowalsky6
Mecz Besart vs Rozbitkowie zakończył się wynikiem 3-0. Tak to szło: Besart, samobój, Besart. Poprzednio o nich pisząc postawiłem tezę, że wygrywają kiedy Besart ma dzień razem z Filipem + szczęście i to dziś dla nich zadziałało. CCM wg. mnie mogli odlecieć albo upaść. Wrocili do normy czyli upadek na pysk, choć to oni prowadzili grę, strzelali itd. Moja ryzykowna kombinacja nie wypaliła, za to brawo Majekx, bez cudowania kasę zgarnął Brawo!