jabolauskas
Użytkownik
Uważam, ze mój tok myślenia był dobry, akcje tez jakieś tam były tylko cirnery nie chciały wpadać hahha. Trudno. Następnym razem może się uda bo w druga polowe jakoś nie wierze.
I rzekł Pan.Jak napisał niech się tak staniecytat z dnia 10 stycznia 2020 07:39 przez zloty5oBez zbędnego beblania X2 [email protected]
Chciało im się na 1-2, ale w ht w drugiej połowie "chciało" im się na 0-0 Nawet na live się nie trudzilem w 2 pol. z atakiem na over, bo widziałem co się "kroi".cytat z dnia 9 stycznia 2020 18:28 przez qowalsky6 10.01. 09:30 Newcastle Jets - Sydney FC - trochę o tym meczu powyżejwspomniałem, gwoli uzupełnienia trenerem Jets został dotychczasowy opiekun drużyny kobiecej, do składu ma wrócić Arroyo, ale dalej uważam, że kierunek x2 wydaje się "pewniakiem". Jedyny argument za gospodarzami to efekt nowej (omen - nomen) "miotły" (choć osobiście trochę w to nie wierzę ) i jego asystent niejaki Pan Li - i to już dla mnie jest argument A teraz na poważnie - on the paper Blues Sky jak zechce to wygra ile chce. Kluczem jest "jak im się zechce"
Nie chcę być klamczuchem, wiele razy moje wpisy niewiele miały związku z typami dot. A-league, były Polaków "nocne rozmowy", wklejanie teledysków, opowieści "różnej treści", ale zawsze miało to związek z Aussie. Teraz poziom jest jeszcze wyższy i "nawet" "ja" gryźć się w język zacząłem... Czemu? Bo nie chcę żeby ten dział "zdechł", mi na nim zależy... Ja nie muszę się już (po 15 latach) z nikim ścigać... Piszę bo mam ochotę, nic na siłę.. Będzie"syf"? Od jutra mnie nie ma...cytat z dnia 10 stycznia 2020 22:43 przez waldi1979
Panowie szanujmy się, każdy wie, że ten dział jest specyficzny, ale bez przesady, od samych typów czy dwu słownych "analiz" macie swoje tematy w KzS oraz Kuponach oraz TnŻ, to jest dział tematyczny i te kilka zdań na temat danego typu czy meczu należy napisać, tylko z szacunku do @majekx oraz @qowalsky6 ostatni raz o tym przypominam, bo z dwóch ostatnich stron połowa postów powinna być usunięta.
FT 2-2 nie zawiedli mnie jedni i drudzy O to właśnie "chodziło" - chłopaki pokazali jak się gra bez formacji defensywnejcytat z dnia 9 stycznia 2020 18:28 przez qowalsky6 11.01. 07:00 Brisbane Roar - Melbourne City - tutaj pasowałby mi over, tak jak wspominałem w powyższym poście, 2 niestabilne drużyny bez obrony, tylko ta skuteczność...
Fajny, otwarty mecz, pierwsze minuty to "wet za wet" nie zdążyłem tu napisać, że warto overy ht łapać. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy. Bts też jak najbardziej możliwy, bo trochę mi się nie chce wierzyć, że podopieczni Holendra (Niderlanda? ) nic nie wcisną. Lubię jego taktykę, czyli "zawsze do przodu" ale z całym szacunkiem punktów za to nie dają...cytat z dnia 11 stycznia 2020 10:30 przez pescarabajoAdelajda dobry początek. Natomiast w obronie kryminał. Dwóch ludzi wystarczy i sieją popłoch. Po pierwszym golu Adelajda jakby „stanęła”. Zobaczymy po przerwie.