qowalsky6
Znawca A-League
14.04. 9:00 Big V vs Rozbitkowie28 - nic tak nie powinno polepszyć humoru Muscatowi i podreperować nadwątlone ostatnio morale gospodarzy, jak zwycięstwo nad outsiderem z Gosford. Dlatego handi po kursie 1,76 za monetę wezmę kiedy zobaczę mocny wyjściowy skład. Dołożyłbym może jeszcze 1/over 2,5, ale Victory po batach w Chinach i długiej podróży może być zmęczone więc "ostrożniej"...
Składy najmocniejsze, po remisie w Sydney jest dla Victory szansa na top2. Rozbitkowie zaklinaja się, że będą walczyć do końca. Wrócił ich Karakan więc morale wzrosło. Jednak jeśli Big V dziś się nie "przełamią", to ja nie wiem z kim by mogli "to" zrobić. Muscat ich zap....i jak tego nie wygrają. Martwi mnie jednak zmęczenie po AFC więc zamiast monety położę miedziaka na handi po 1.80 (troszkę większy niż pierwotnie)... Na live może coś dorzucę . GL!
Edit
Live Melbourne, szału nie ma, ale 1-0 mamy na tablicy...
Edit
No i niespodzianka, 1 strzał gości, karny i 1-1... Dokładam 1 po 1,8 za miedziaka...
Edit
FT 2-1, jedynka live na plus , handi pre na minus , ciężko powiedzieć, czy to Rozbitkowie zagrali dobry mecz, czy też Big V są teraz tak słabi. ..