Nixą się zdecydowanie chce.. miałem nadzieje jeden gol i odpuszczą. A tutaj golą ich jak amatorów.To może być rzeź...
Myślami to już chyba w przyszłym, ale sezonie ???? Jeśli ktoś będzie chciał ich oglądać...no to CCM już chyba jest myślami przy kolejnym meczu.. kontra - 0:3 - Williams. Ależ im dają łupnia.
Właśnie się o tym boleśnie przekonujePanowie ja bym szczerze unikał underów w tym meczu, CCM nie zrozumie w tym sezonie co oznacza pojęcie twarda defensywa
i jest 5 groszy do powiedzenie przez Pana Li.... chyba, że już się skupia na lokalnych rozgrywkach
HT' 0:4 (2 gole Krishny) - Krishna ustrzeli hat tricka - @3 - 5j - all in
Co tu mówić on został na szpicy, Williams lekko obolały... Nixi grają z kontry, walczy o króla strzelców - same za.
I jak dla mnie jeszcze może wejść typ na karny, ale nie widzę takiego zakładu na life.
Zapewne wejdzie za Williamsa. Krishna polować będzie na hat tricka dzięki czemu koledzy wygrają trochę sianka ????uważajcie bo na ławce siedzi Sheridan, który też na pewno dostanie szanse ii... strzeli gola, pytanie za kogo wejdzie
EDIT: Ktoś ma gdzieś kursik na bramkę rezerwowego?
uważajcie bo na ławce siedzi Sheridan, który też na pewno dostanie szanse ii... strzeli gola, pytanie za kogo wejdzie
EDIT: Ktoś ma gdzieś kursik na bramkę rezerwowego?
No ale kto? Nie widzę chętnych... ????CCM strzeli coś a może nawet dwie
Nie nie nie... jeszcze jeden gol potrzebny ????ale zasadziłłł 0-5
EDIT: To były bardzo dobre dwa dni z A-League, oby więcej takich ????
EDIT: Singh i 0-6 ale nokaut... sędzia powinien już skończyć ten mecz ????
Długo nie czekałem :cwl:Dam, że Nix strzelą więcej niż 5 bramek po @ 3,25 za drobne...
No ale kto? Nie widzę chętnych... ????
edit
51 min. i 0-5 ???? Dawać Nix!!! Comeone!!!
edit
58 min. i 0-6, zaraz Kurto strzeli gola nieszczęsnym Rozbitkom, którzy pracują na nową, jeszcze gorszą nazwę ???? ????
Chcą wyrównać "rekord" na 2-8 ???? ?co myślicie nad typem że Kurto strzeli bramkę? Moim zdaniem realny, do karnego by go dopuścili ????
EDIT: CCM rozpoczyna wielki ComeBACK !!! 1-7!!!