tak jak pisaliśmy kilka kolejek temu, Kurz zrobił zrobił z fajnej ekipy coś na kształt drużyn walczących o utrzymanie w 2. bundes bez polotu, akcji ofensywnych tylko czysta łupanka z tyłu a z przodu może coś wpadnie.. ja się cieszę że po raz kolejny ominąłem to spotkanie (1x2,over) i poszukałem czegoś po stronie przeciwników Adelaidy bo dla mnie ta drużyna jako jedyna w tej lidze NIE DA ZAROBIĆ :cholerniezly:W Sydney 2-0, myślałem, że zostanie 1-0, patrząc na to "widowisko". Nawet jak szła kontra, to już "widziałem" jak to spierd.... ale dobili Redsów w 95. I dobrze, bo to kolejny mecz teamu Kurza gdzie grają ch... zespół z potencjałem (patrz FFA), który obniża loty...
11, 8 Japsow, reszta Jets ????Szybkie pytanie - ma ktoś może staty rogów w meczu Kashima - Jets?
Jutro chyba pogram gole Toivonena (jak zagra od 1 min) lub Kosty... no i rogi w stronę Jets (jak od pierwszej minuty zagra Honda)
8:3 dla Kashimy.Szybkie pytanie - ma ktoś może staty rogów w meczu Kashima - Jets?
Jutro chyba pogram gole Toivonena (jak zagra od 1 min) lub Kosty... no i rogi w stronę Jets (jak od pierwszej minuty zagra Honda)
Dla mnie live, jak nie zobaczę składów, to nie "uwierzę" co chce "wygrać" Muscat. A Jetsi? Dla nich play-offy mogą być przygodą z kategorii SF ???? So, jutro się wyjaśni ???? GN!no dobra coś trzeba wyskrobać na jutro.. nie mam pomysłu ponieważ 1) nie zagra Toivonen 2) MV gra w AFC we wtorek
Melbourne Victory - Newcastle Jets
Typ: Melbourne Victory @1,97 lvbet
Tak jak już wyżej napisałem dwie ważne sprawy w kontekście jutrzejszego spotkania ale mimo wszystko.. Sydney dzisiaj wygrało, odskoczyło na 4 pkt, drugie miejsce wydaje się być priorytetem w tej chwili dla MV więc trzeba zdobywać punkty. Gospodarze jednak od trzech spotkań nie potrafią wygrać, o ile jeszcze porażkę z Perth można zrozumieć, w końcu lider, o tyle zgubienie punktów z Phoenix i w derbach już troszkę mniej. Tydzień temu derby ustawił Niedermeier, który nie dość, że złapał w przeciągu 5min dwie żółte kartki to jeszcze zrobił karnego.. mimo to udało się wyciągnąć z tego meczu punkt. Moim zdaniem jutro spokojny win z Jetsami, którzy walczą o play-offy i ciułają jakieś te punkty pomimo bezpłciowej gry.. Kosta i Honda powinni jutro wkręcić w ziemię Topora Stanleya i wygrać.. miałem grać over ale brak Toivonena? kto wie ile będą wstanie jutro postrzelać
Nie ma Ola jak majekx już pisał u Victory, Merrick natomiast wystawił to co ma najlepsze i "powinno" się dziać no chyba, że Jetsi odpuszcza i zajmą się handlem. Zobaczymy...Ja zostaje przy tym - 1/ov2,5 Kurs spadł do 2,51, ale i tak warte zagrania ????
Nie ma go, ale uważam ze i tak maja kim postraszyć i na to liczę ????Nie ma Ola jak majekx już pisał u Victory, Merrick natomiast wystawił to co ma najlepsze i "powinno" się dziać no chyba, że Jetsi odpuszcza i zajmą się handlem. Zobaczymy...
PS Znowu dziady na oficjalnej stronie podawały, że Viking będzie grał. Trzeba cały czas uważać ...