nie miałem okazji śledzić na żywo, ale dwie pierwsze bramki Roar stadiony świata, szczególnie pierwsza, takie mecze to aż chce się oglądać, mimo, że dzisiaj dla mnie dzień w Australii na minus to ten skrót mnie podbudował + trochę odrobiłem na naszym Piątku w Milanie (zainteresowanych zapraszam do mojego tematu), do jutraDziękuję Panowie za udzielanie się dziś, fajnie widzieć, że dział żyje. To mnie bardzo cieszy chciałbym aby tak zawsze "tu" było ???? Dla spóźnialskich skrót dzisiejszych popisów w Gosford:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-central-coast-mariners-v-brisbane-roar-2
PS Po czerwonych kartkach dla O'Neilla i Simona za tydzień gwałt się szykuje. Jeśli tylko Nixom będzie się... chciało ???? ...
Wellington Phoenix v Sydney FC
O tym spotkaniu trochę krócej, gospodarze pozytywne zaskoczenie, siła ognia z przodu w postaci Williamsa, Krishny (pomimo słabszej psychiki podczas karnych w końcówce ???? ) czy chociażby Sheridan i Singh kontra moim zdaniem najlepszy duet napastników, który dopiero się zgrywa mianowicie Adam LaFondre i niedawno zakontraktowany Reza Ghoochannejhad, którego nazwiska nie sposób zapamiętać jednak jego bramki w przeszłości zdobywane głównie w lidze holenderskiej pozwoliły na to aby zapadł w pamięci. Tutaj rozsądnym typem wydaje się pobranie soczystego over'a 3,5 po kursie około @2,4. Ja jednak skupiam się na strzelcu z Iranu, który przybył z Nikozji i potrzebuje z pewnością trochę czasu na aklimatyzację, na razie zagrał dwa niepełne spotkania, myślę że najbliższa sobota jest to dzień w którym po raz pierwszy wpiszę się na listę strzelców w A-League
TYP: Reza strzeli bramkę @2,08 Unibet
Mam nadzieje ze się mylisz ???? wczoraj w 31 minucie padł pierwszy gol, potem jeszcze 7Witka. Składy składami ale co oni robią ? Kopanina ze strony Nixów, a Sydneye juz 2x 100% sytuacja i error. I te strzały Nixów, przecież dzieci w podstawówce mocniej strzelają :]
Wellington Phoenix - Sydney FC (live)
Poniżej 2.5
1.85