ja tam jutro gram takie coś:
CCM - Roar
1 - @2,87 - 0,5j
-0,5j
Mecz konkursowy - na wstępie zapraszam do udziału i typowania, jak jeszcze nie oddaliście typów.
CCM już od kilku meczy coś tam gra, jest blisko przełamania i udało się w meczy z City. To powinien być ten bodziec, który, mam nadzieję, spowoduje, że coś w ekipie z Gosford pęknie. Może nie zaczną teraz wszystko wygrywać, ale u siebie z Roar i w takim momencie powinni ogarnąć 3 punkty. Z Roar, które o ile w meczach z Jets czy Glory coś walczyło to po meczu z Victory powinno być mocno rozbite... i stawiam, że jeszcze nie podnieśli się po tym laniu.
Victory - Phoenix
1 - @1,7 - 1j
-1j
rogi - un12 - @1,5 - 0,5j
+0,25j
Victory, połowa z większym wynikiem - 2 - @2,2 - 0,5j
+0,6j
Gol Kosty - @2,87 - 0,3j
+0,56j
Gol Toivonena - @2,05 - 0,3j
+0,32j
Naturalnym typem wydaje się tutaj wygrana gospodarzy. W tym silniku zwanym Phoenix już w ostatnim meczu coś szwankowało i fakt, że Nixi zgarnęli komplet punktów zawdzięczają sędziemu. Teraz z Victory może być znacznie trudniej o jakiekolwiek punkty.
Do tego dodaję 2 mniejsze typy (miały być 2, wyszło 'plus' cztery) - rogi - poniżej 12. Victory robi w meczach coś około 5 rogów... Phoenix - tutaj może być różnie, ale mając trio Krishna, Williams, Singh bardziej grają do środka. Ewentualnie Sheridan gra do końcowej linii.. ale pytanie kiedy wejdzie na boisko i czy starczy czasu na nabicie aż około 4-5 rogów.
Do tego dodaje typ na to, że Victory strzeli więcej goli w 2 połowie - tutaj argumentacja jest prosta - zmęczeni Nixi mogą już nie wytrzymywać, a Victory przed własną publicznością będzie grało do końca.
No i gole - Kosty i Toivonena... Liczę na gola Barbarosesa - ostatnio się rozstrzelał, może i jutro podtrzyma dobrą passę. Typ na gola Ola'ego to raczej kontra do typu na Kostę.
Uf się tych typów na jutro na 7 uzbierało, że hoho.. albo będzie wtopa i nie... pamiętajcie - gramy z rozwagą.
Oby jutro na zielono - Czołem!.