Sklady iście ofensywne ????Na drugi mecz:
tylko 3 kartki i 1 Adeladie:/ Druga połowa zupełnie inna,mimo wyniku na styk. Sędzia też troszkę zawalił, bo mógł Adelaide jeszcze kartkę pokazać w 1-2 sytuacjach.Sydney-Adelaide jest jedna karta w pierwszej połowie. Mamy całkiem ostry mecz, już 19 fauli było. Sędziuje dobry arbiter, Pan Kersey, który lubi dawać karteczki, jego ostatnie mecze: 6,9,8. W drugiej połowie powinno się trochę żółtek posypać.
powyżej 3,5 kartki kurs 1,65 (totolotek)
Adelaide powyżej 1,5 kartki kurs 1,8 ( totolotek)
Nie udało się, trudno.Sa różne jest i 2,5, wszedł Brosque - na live wiec Sydney over 2,5 gola - 2,75.
Co myslisz aby grac rożne na LIVE ?Bedzie cos z tego ?Sklady iście ofensywne ????
Nie z akcji to z karnego Blues Sky stracili, ale rewanż im się powiódł. Kierunek ????Trudny mecz, z jednej strony Sydney, które chce rewanżu za przegrany finał Pucharu FFA, z drugiej Redsi, którym kibicowałem w tamtych rozgrywkach i się nie zawiodłem. (...) Jak Sydney nie zawiedzie w obronie to coś wydaje mi się, że dnb na Blues Sky po @ 1,50 do dubla, czy taśmy może być. Redsi na wyjazdach, gdy natrafią na twardych zawodników (jak Big V na przykład) wtedy troszkę miękną. (...)
Edit ft 2-1 kierunek na
LiveMyślałem o overach i bts, ale brak Riery ostudził mój zapał. Za to @ na 1-kę jest za niski. Wychodzi, że zostaje live... ze wskazaniem na gospodarzy ???? Może Wy mi coś podpowiecie
edit
Sędzią Kurt Ams, hmmm... słabo, jak trzeba coś skręcić to tylko on...
Może być, Sydney sporo ich bije.Co myslisz aby grac rożne na LIVE ?Bedzie cos z tego ?
Remis będzie ???? I tak jak pisałem różnica 20 pkt. w tabeli pomiędzy zespołami w Australii nic nie znaczy ???? Na marginesie jakbym trenerem Glory, to "polecałbym" aby sprawdzać z dystansu umiejętności bramkarza Wędrowców, który praktycznie nie ma żadnego doświadczenia.WSW wyglądało konkretniej i zasłużyli na tego gola.
Dla mnie to promyk nadziei, bo skusiłem się na ten over i btts po 1.90 na bet365
Tak sobie teraz myślę, ciekawe czy zrobią łamaka? Póki co, tak jak pisałem, WSW wygląda lepiej i Perth nie zasługuje na 3 pkt.
Szybka kontra, błąd obrony, trochę przypadku i 0-2 ???? Sami Glory sobie winni... Niby szło na wyrównanie, a tu bam... Czemu oni tego "Sarumana" nie sprawdzają??? Pytam się...Po prostu dla większej adrenaliny przy oglądaniu, chociaż jestem świadom, że mogą dowieźć do końca te 1:0 ...
To się fajna końcówka szykuje .Szybka kontra, błąd obrony, trochę przypadku i 0-2 ???? Sami Glory sobie winni...
Kurt Ams ???? Pamiętaj ???? I znowu kontra i 1-3...Ale tego nie rozumiem. Spalony, var, a gol uznany. Końcówka będzie z emocjami.