qowalsky6
Znawca A-League
Edit FT 1-031.03. 08:35 Brisbane Roar - Central Coast Mariners
Nie wiem czy powinienem odzywać się a propos tego spotkania ???? No może ten ostatni raz ???? W tym meczu mamy trochę podobną sytuację jak w przypadku Adelaidy. Roar brakuje teoretycznie 1 "oczka" aby dorównać punktowo do 6 pozycji w tabeli (pamiętajcie, że sytuacja jest dynamiczna !), którą zajmuje teraz WSW. Po zmaganiach z Marynarzami czekają ich 2 trudne wyjazdy z zespołami walczącymi o P-O (WSW, Glory). Jeśli Roar się "uprą" to powinni ten mecz wygrać. Marynarzom nie pomoże nawet "nowy" trener Wayne O'Sullivan (pracował już w CCM, teraz dostał kontrakt do końca sezonu). Ale czy 1 po @ 1,60 to dobra opcja? W końcu grają zespoły (odpowiednio) cienki u siebie i słaby na wyjazdach ???? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie ???? Jeśli chodzi o składy to:
Roar
Ins: 16.Mitchell OXBORROW (promoted), 20.Shannon BRADY (promoted)
Outs: Nil
Unavailable: 1.Michael THEO (finger – TBC), 3.Luke DEVERE (knee – 2 weeks), 6.Avram PAPADOPOULOS (fractured ankle – TBC), 13.Jade NORTH (calf – 2 weeks)
Mariners
Ins: 14.Adam BERRY (promoted), 19.Jacob POSCOLIERO (promoted), 27.Peter SKAPETIS (promoted)
Outs: 10.Danny De SILVA (hamstring)
Unavailable: 5.Antony GOLEC (indefinite), 6.Tom HIARIEJ (indefinite)
PS Osobiście (jak się uda) chętnie popatrzę sobie na wyczyny tych ekip ???? Grającym GL!
Przypomnienie o konkursie ????
https://forum.bukmacherskie.com/threads/10-newcastle-jets-melbourne-city-01-04-18-09-00.151268/
Całe Roar ???? zrobili swoje, oczywiście po swojemu ???? , jedną bramką, pretensji nie mam, bo nie szedłem w overy, czy bts. Kierunek na plus ????