Na jutro.. jako, że do po zostało już bardzo mało spotkań to analiza tylko i wyłącznie na podstawie sytuacji w lidze, ostatnich i przyszłych spotkań.
Roar - CCM - logika mówi 1.. ale granie Roar to nie dla mnie. Kurs @1,6 też nie zachęca do grania, zwłaszcza, że CCM ostatnio ładnie grało z SFC a i potrafiło urwać punkty Adelaidzie, SFC czy City... dla mnie mecz no bet
Victory - WSW - średnią stawkę dzielę na pół i gram
bts - @1,5 oraz
X2 - @2,05
Wieczorkiem napiszę dlaczego ????
już jestem i już piszę:
- Brisbane - Przyjmuję, że Roar wygrywa z CCM. Ale ma jeszcze mega ciężkie wyjazdy do Sydney (WSW) i Perth - szanse awansu - teoretyczne
- WSW - dla nich ważne, żeby tutaj nie przegrali, potem podejmują u siebie Roar - mecz o 6 punktów i na końcu grają z Adelaidą. 3 ciężkie mecze, ale w przypadku jeżeli nie przegrają w Melbourne są w całkiem dobrej sytuacji do awansu do playoff.
- Victory - mają tylko matematyczne szanse, żeby nie awansować - a przed sobą WSW (mogą odpuścić), Nixi (prawie pewne 3 punkty) i SFC - czyli na koniec powinni grać na luzie. Jeżeli V chce coś ugrać to nie sądzę, żeby to była liga - lepiej w ACL. Bo tam wyjście z grupy mocno, zagra na nosie SFC (które zawiodło na tym froncie). Myślę tutaj zagrają na 90%.. wygrają ok, remis też ich urządza, porażka - nie ma tragedii, skupią się na Lidze mistrzów i meczu z Ulsan. Jak w Korei wyjdzie mecz będzie nowy, realny cel. Jak nie wyjdzie, to odbiją sobie na poprawę humoru na Nixach.
Kurs ponad @2 na typ X2 jest całkiem fajny, bo mimo iż piłkarsko Victory jest faworytem to niespodzianka nie będzie dla mnie zaskoczeniem.