Może się i tak skończyć ???? ogólnie jak widać trochę mecz zagadka, przynajmniej dla mnie. Mi chodzi jeszcze po głowie, że Krishna strzeli, coś sobie symbolicznie położę na rulecie przeznaczenia jaką jest A-league ????A ja dzisiaj jakieś takie dziwne przeczucie mam że Phoenix coś ugra na CCM, ostatnio mocne oklepy wyjazdowe, no ale z kim...do tego CCM jak gra każdy widzi, tam się ostatnio nic nie klei, więc idąc tym tropem :
x2 Phoenix - 1,7
Phoenix gol w pierwszej połowie - 2,0
Dobrze, że na tym "przedstawieniu" dało sie zarobić. Gratulacje !!! ????Nie mam czasu i weny.. dlatego tylko z kronikarskiego obowiązku:
CCM vs. Nix
(1:0)
1 - @2,1
lub 1dnb - @1,55
zerkam na tt więc jakoś godzinę przed meczem powinienem dodać składy
Fajne wyniki dzisiaj, ja wczoraj w ciemno ( bo stanowej nie ogarniam ) podorzucalem sobie Bentleigh i weszło 3-1. Graty 4you ????Ehh... trzeba się mocniej na ligach stanowych skupić bo tu dzisiaj 6 na 7 typów ładnie weszlo...
A ja właśnie ostatnio tak sobie śmigam po twiterrach tyk klubów, zaciekawił mnie ten folklor, w połączeniu ze historią, statystyką (naprawdę częste fixy, 3 za 3, łamańce), może to nam cos da, jak a-League w tym sezonie trochę monet zabrało ????Fajne wyniki dzisiaj, ja wczoraj w ciemno ( bo stanowej nie ogarniam ) podorzucalem sobie Bentleigh i weszło 3-1. Graty 4you ????
Ja nie narzekam, ale zobacz jakimi drobniakami rzucam. Gdzie dukaty i monety Panie kochany?A ja właśnie ostatnio tak sobie śmigam po twiterrach tyk klubów, zaciekawił mnie ten folklor, w połączeniu ze historią, statystyką (naprawdę częste fixy, 3 za 3, łamańce), może to nam cos da, jak a-League w tym sezonie trochę monet zabrało ????
No i chyba najciekawszy herb :
https://twitter.com/adelaidecobras
No tak.. teraz każdy team ma tt... to i o info łatwo. I po ludzku wszystko podane jak na tacy. Czekamy na kolejne typy.Ehh... trzeba się mocniej na ligach stanowych skupić bo tu dzisiaj 6 na 7 typów ładnie weszlo...
Bts sobie daruję... gram bardziej ryzykownie i liczę na bramki.Glory vs. City - ov2,5 (lub ov3,5 lub bts)- Glory jest zawsze overowe.. raz oni walą 3 bramy.. raz im walą 3 bramy.. jak pójdzie w wymianę, może się skończyć 1:3, albo i więcej
EditNo to mamy w 100 procentach odmienne zdanie ???? Tragedii nie będzie, ktoś z nas wygra na pewno ???? Go Reds! KTF!
Edit Dla przypomnienia mój kierunek to X2 po @ 1.7 za miedziaka ofc. Ba ???? w taśmie mam dnb po @ 2.5.