jeszcze 3.. w obu meczach strzelili goście - czyli typ na najlepszej drodze do sukcesuza wcześnie na reputację - jeszcze 5 bramek
Ja oglądałem (niecałe ale...) to Kawasaki i mecz wyglądał na taki overowy właśnie. Gospodarze już w 1 poł. stwarzali zagrożenie, bts on the paper to był w kategorii "pewniak", a tu Yakuza Panie z Triadą swoje zrobiły ????No i niestety jak to zwykle mi się przytrafia, w meczu w którym bukmacherzy widzieli szansę na największą ilość bramek - padła tylko jedna. W pozostałych piękne overy.
oj tutaj bym nie był takim optymistom... czasami (albo i częściej) te moje typy są rozmaślone przez australijską rzeczywistość ????to ucz się i korzystaj z dobrych wzorców od najlepszych
edit09:50 WS Wanderers - Newcastle Jets
Bardzo ładnie powyższy mecz majekx przedstawił, wypada mi skopiować kierunek ???? w myśl zasady, że jeśli sam czegoś nie wymyśliłeś, to ucz się i korzystaj z dobrych wzorców od najlepszych. Over z bts-em za miedziaka rzucę zatem na koło fortuny Tylko w ramach ciekawostek dodam, że w ostatnich 19 (a z meczami towarzyskimi to w 21) spotkaniach Jetsi zawsze strzelali bramkę, do tego składy obydwu drużyn optymalne, a trener Gombau zapowiada "zemstę" za lanie (4-0) jakie dostali Wędrowcy w Newcastle przed Świętami Bożego Narodzenia AD 2017 ???? Czy to są przechwałki z jego strony? Często krytykowałem tego jegomościa, ale jeśli dziś oba zespoły "zrobią" bts/over to jestem mu w stanie jego "głąbowatość" wybaczyć ????
W pierwszej VAR dla odmiany uratował Jets bo na początku sędzia pokazał środek, a po powtórce uznał, że był spalony. Więc "byłoby" 3-3 ????WSW powinien mocno podziękować za Var.... ov wszedł, bts też.. szkoda nie uznanego gola dla Jets... ogólnie Jets grało lepiej. Wykończenie akcji WSW to tragedia... - to takie spostrzeżenia z drugiej połowy (pierwszej nie oglądałem).
Przypominam, że jutro rano mecz konkursowy.. zapraszam do typowania
w drugiej Var 2x dla WSW.. ???? Raz przy karnym, drugi raz przy nieuznanym golu... było by 2:3 ????W pierwszej VAR dla odmiany uratował Jets bo na początku sędzia pokazał środek, a po powtórce uznał, że był spalony. Więc "byłoby" 3-3 ????
Zostały opcje jeszcze 4-3 i 3-4. Teraz to gdybanie, grunt, że bts/over jak za "starych dobrych czasów" ????w drugiej Var 2x dla WSW.. ???? Raz przy karnym, drugi raz przy nieuznanym golu... było by 2:3 ????
Krisha ostatnio podpisał roczny kontrakt z Nixami.. może ta jego absencje to jakiś element negocjacji... wieczorkiem coś napiszę o samych meczach.Teraz niby ma być Krishna u Nix