Jeden bet siedzi wiec jestem na zero...... do zoba jutro.Witam. Ja również nie mam specjalnie przekonania co do typów wiec zagramy prawie jak zwykle.
Brisbane Roar-Perth Glory
1) Karny w meczu
WH kurs 3.75
2) Brisbane over 1,5 gola w 1 połowie
WH kurs 6
3) Brisbane over 3 kartki
WH kurs 4.75
4) Over 2,5 gola i over 12 korkow
WH kurs 4
No i na siłę nie gramy, to dobra koncepcja ???? mecz oglądaliście w całości to wiecie lepiej jak to wyglądało (ja na wyrywki tylko) wydaje mi się, że remis byłby sprawiedliwy, ale się Roar sfrajerzyli na koniec. Ams sam chyba postawił, że kartki rozda w 2 poł. ???? Wygranym gratulacje ????Na koniec, po prostu: nie mam szczęścia do meczów z udziałem Brisbane.
Początkowo miałem myśl aby pójść w stronę gospodarzy, ale może na siłę nie ma co grać. Z pistoletem przy głowie może zaryzykowałbym remis? Może ktoś będzie miał lepszy pomysł na ten mecz? Chętnie poczytam ????
Ja mam opcje typu dnb jak wspominałem, remis by mnie też nie zdziwił. Aha więcej jak miedziaka bym nie postawił. GL! edit FT 4-0 a i live był łaskawy ????Poszły w górę, co mnie nie dziwi, bo wg mnie nie wygrają tego meczu. Wiem, że wczoraj miałem dużo szczęścia, mam nadzieję, że dziś już normalnie, piłkarsko, nos mnie nie zawiedzie, jednak trudno mi się zdecydować czy remis padnie czy może wygrają goście, dlatego....
X2, kurs 1.66 (1xbet), 0.7 j.
Live spróbuję wcisnąć się po kartoniki od kuby72 , podobnie jak wczoraj ????
Niezły timing dla odmiany. W sam czas ???? 2-0Gol w przedziale 46-60 po @ 2,15. Za drobne można spróbować.
????No i padł w 60', ale farciarz ;D