pamiętaj, że za tydzień finał pucharów.. jak ograją Sydney to praktycznie sezon mogą odpuszczać. Więc nawet po przegranej jutro mogą się mega wywindować. Dlatego myślę ta 'ściana' nie taka straszna jak by się mogło wydawać.Redsi natomiast po 3 wtopie pod rząd stoją pod przysłowiową ścianą
Co do Redsów, oj nie bardzo, to nie ta mentalność jak w innych częściach świata ????pamiętaj, że za tydzień finał pucharów.. jak ograją Sydney to praktycznie sezon mogą odpuszczać.
Co do kadry... jestem rozdarty, ale jednak Honduras wyżej cenię... jak by nie było, potrafili remisować z USA czy Kostaryką. Z drugiej strony te remisy z Panamą czy Kanadą.. słabo to wygląda.
Ogólnie Aussie powinni siłowo zdominować przeciwnika.. bo z umiejętnościami technicznymi skłaniał bym się już w kierunku gości - czyli każdy wynik tu możliwy.
Oni przyjechali nie przegrać... co im się nie udało. Aussie jadą do Rosji ????Wynik jest sprawą otwartą oczywiście, ale Honduras w dotychczasowych 135 min. tego barażu nie pokazał nic!
True. Zaciętość u zawodników na pewno będzie.. ale trener zawsze może coś 'wymyślić'Co do Redsów, oj nie bardzo, to nie ta mentalność jak w innych częściach świata
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa na , czegóż chcieć więcej? ???? Do zobaczenia ????Czołem prezezo, nie widzę błędu logicznego w moim sformułowaniu ???? Semantyka także bez zarzutu ???? Co do meczu to pewnie jakieś 1-0 Kangury wymęczą, ale ciężko się te męki ogląda.
live
W przerwie dla sportu garść centów rzuciłem na 1-kę po @ 2,10 w premium . Niech mnie ten mecz rozrusza, bo podobnie jak prezezo się wynudziłem. Tak, że spokojnie, bo to dla sportu ????