Kolejka 3 - jeśli przez virusa nic się nie wykolei.
03.12. 09:45
Wellington Phoenix vs
WS Wanderers - bts, over, ale @ zaniżony, poczekam na
live - oba zespoły pokazały, że obrona to nie jest ich mocna strona, oby utrzymali tendencję.
04.12. 07:05
Brisbane Roar vs
Adelaide United - dnb 2 po @ 2,40
za drobne - jeśli Roar nie dostało jakiegoś impulsu do zmiany "stylu", to ich zwycięstwa nie widzę, Redsi postawili się City gdyby nie wyjazd to dałbym czysty win.
04.12. 09:45
Melbourne City vs
Western United - niby wszystko jasne, City po drodze ma jeszcze puchar, pytanie jakim składem się pokażą? Goście wynik ostatnio ok, ale monolitem bym ich nie nazwał. Zostawiam na
live...
04.12. 09:45
Sydney FC vs
Newcastle Jets - jeśli Pan Li nie zamiesza, to nawet bez Bobo Sky Blues "powinni" wygrać z Jetsami. Jetsi wyciągnęli ostatnio x ale umówmy się, szczęścia mieli co niemiara. 1 po @ 1,78 za drobne
.
05.12. 06:05
Macarthur FC vs
Central Coast Mariners - pre no bet, skłaniałbym się nawet ku gospodarzom (a chociaż ku temu, że nie przegrają), ale Marynarze mimo, że będą po pucharze, to dalej zespół psikus. Może
live?
05.12. 08:45
Melbourne Victory vs
Perth Glory - miałem czekać na odejście Garcii jeśli chodzi o Perth, ale nie wytrzymałem, dałem za drobne dnb 2 po @ 2,20
. Jakby grali u siebie to rozpatrywałbym win. Victory punktuje, ale gra mega chaotycznie i bezładnie, w środę mają puchar. Myślę, że Glory jak da z siebie 100% to przynajmniej nie przegra tej potyczki.
PS
Zrobiłem sobie jeszcze podsumowującego typy trebla: Reds dnb, Sydney FC 1
, Glory dnb i wyszedł mi @ 9,40 - za drobne (ofc) powiem: "sprawdzam"... GL!