No tak też myślałem btts to max i zaś piachAj tam ogarną Wystarczą ich dwa gole (chociaż wole trzy) wtedy brisbane może i 5 wcisnąć
No i wyszło "klasyczne" Roar, swego czasu przesladowaly mnie "chore" wyniki z ich udziałem, taka klątwa qowala Pass to był dobry wybór, kusilo mnie hazardowe rzucenie na over pod koniec, ale się powstrzymałem... Nie oglądam, to nie rzucam monet... A Sydney? Słabo tak nie wygrywać przed PO, jak już to mogły grać rezerwy przecież...Kursy na Sydney FC już na poziomie 2,45 - 2,50, Pan Li nie dzwoni... Chciałbym to widowisko zobaczyć ale nie dam rady więc pass...
PS Skład Sydney podstawowy więc nie wiem o co chodzi...
Na pewno nie Adelaidzie.Czy obu ekipom nie wystarczy dzis remis za 3.80?
W przypadku wygranej Adelaida może awansować na 5 miejsce i wyprzedzić Perth. Ostatni mecz WU jest z Perth... więc WU może wejść do fazy playoff kosztem Glory a nie Adelaidy.dzwonić do pana Li żeby świeżakom wybił z głowy chęć awansu
A propo rogów, wczoraj chyba na live nie było do obstawienia, na fortunie?Wczoraj chłopaki dali popalić... oby dzisiaj dali zarobić. Co do goli napisaliście już wszystko, ja natomiast skupię się na rogach, które uważam że też warto ruszyć. Nie ma linii przedmeczowych na fortunie, ale mam nadzieję, że wejdą na "lajfie" Melbourne po wznowieniu 10 rogów nabitych przeciwko Sydney. Adelajda 4,4,6,6 (swoja drogą jedni zagrali 1 mecz a drudzy już 4 od lipca.). I tak myślę, że można by zrobić jakiegoś dubelka z golami. Rzucam tak przedmeczowo, jak będą składy i już pojawi się LIVE to dodam coś konkretniejszego.
Chyba nie. Nie wiem jak oni to robią. na jednym jest na drugim nie. Jeden mecz transmitują drugi nie. Juz abstrahując od Australii, wczoraj dogrywka Manu-Kopenhaga a do obstawienia seria rzutów karnych. To dostępne buki to jednak dno. Szkoda, że całoroczny zniknął. No ale tu nie o tym Liczę, że dziś rynki na rogi będą
Dolozylem nie wiem czy mądrze btts 1 połowaCity-Adelaide mecz z pozoru łatwy City win i część...Ale nie nie Adelaide gra ostatni swój mecz jeżeli myśli o graniu dłużej to musi ten mecz wygrać i dzwonić do pana Li żeby świeżakom wybił z głowy chęć awansu..Zobaczymy jak to się potoczy bo jak widać nawet u kantorów zaczęły się w.........kto ma wygrać przegra itd...Dosc beblania Adelaide over 1.5 gola i drugi typ Adelaide over 5.5 rogala
Patrz wyżejCzołem Waszmoscia, nie mam niestety czasu i możliwości obejrzenia tych zawodów, dajcie proszę opis tego co się dzieje. W 2 słowach choćby, może być po ht np.