A może duch świąt wstąpił w zawodników i chcą dać trochę radości na święta kibicom , nie ważne, ważne ,że dziś oglądamy taką Australię jak dawniej .cytat z dnia 21 grudnia 2019 09:01 przez zloty5oBtts pograny na plus aż jest w szoku takie wyniki overy bttsy czyżby jak to mówi @qowalsky6 pan Li się w tą kolejkę nie wtrącał
Wszystko było jak trzeba, żal, że 4 bramka nie wpadła (Nabbout jak mogłeś tego nie strzelić!!!) no i Kurz zostaje. Zła wiadomość....cytat z dnia 19 grudnia 2019 19:46 przez qowa21.12. 07:00 Melbourne City - Melbourne Victory - konkursowy mecz, derby, mam nadzieję na bramki i emocjonujący mecz.
Pan Li powiedział tak: "wiem Qowal, że Glory tiki- taka cię wnerwia ale rzucaj w sobotę na nich miedziaka spokojnie". to rzuciłem, na razie 5-2 Fornaroli się rozkręcić zdołał na Święta W końcucytat z dnia 21 grudnia 2019 09:19 przez majekxOstatni mecz dzisiaj. Glory nabrało tempa i ostatnie 2 mecze efektownie wygrało. Widać duchy Perth z początku sezonu umarły.. jednak czy ba pewno?
Jets jakoś nie przekonują w tym sezonie... Ciężki mecz do typowania, bo niby 1 nasuwa się sama na myśl.. jednak po kursie @1,65 w Australii to trochę ryzykowne. Mecz z tych oczywistych, dlatego ja pobieram pod prąd x2 - @2,05 i x2 HT - @1,6 . A może akurat tutaj Pan Li da o sobie znać .
No tak razem z Williamsem sobie biegają w Indiachcytat z dnia 21 grudnia 2019 06:54 przez qowalsky6
Jakby gospodarze "sami" nie pomogli, to Sydney cieniutko wypadło. Nix po batach na początku sezonu (uzasadnionych, bo była tam przecież kadrowa rewolucja i zawirowania organizacyjne) robi się powoli czarnym koniem sezonu, tym bardziej przy degrengoladzie dotychczasowych potentatów ligi. Turek na ławce robi im dobrą robotę, a gdyby jeszcze został Krishna? No ale on woli biegać po indyjskich pastwiska Sie ma wariaci
Oto skróty dzisiejszych spotkań. A propos Krishny to właśnie strzelił gola w Indiach... Taki off topcytat z dnia 19 grudnia 2019 19:46 przez qowalsky6Kolejka 11
Ins/outs
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-11-020.12. 09:30 WS Wanderers - Western United - o tym spotkaniu już powyżej padło trochę słów...
edit kolejny mecz z tzw. d....nudy i aż cud że 1-1 było21.12. 04:45 Wellington Phoenix - Sydney FC - w Wellington może być ciekawie, kursy na Sydney poszły w górę...
edit Nix dobry mecz, goście niech się cieszą z ft 2-2
21.12. 07:00 Melbourne City - Melbourne Victory - konkursowy mecz, derby, mam nadzieję na bramki i emocjonujący mecz.
edit 1-2, mogło być więcej bramek, over, bts zaliczony czyli ok.21.12. 09:30 Perth Glory - Newcastle Jets - Glory jeśli chcą coś osiągnąć w tym sezonie to "powinni" wygrać, 1 @ 1,65 za miedziaka "zaryzykuję".
edit Pan Li miał rację mówiąc by miedziaka rzucić na gospodarzy ft 6-222.12. 08:00 Central Coast Mariners - Adelaide United - ten sobie na live zostawię, u Redsów nie zobaczymy dalej McGree, Kurt Ams na Varze, to co jakiś karny, lub czerwo?
edit Podtrzymuję opcję na live do tego meczu...
Z tym Kurz moze nie bedzie tak zle w sumie to nie umie narazie poukladac druzyny. Ale z drugiej strony to on wcale tak zlych wynikow w Adelaide nie mial zapewnial te Play-offy taki byl plan i go wykonywal. No niestety w Melbourne maja troche wyzsze cele ale i zawodnicy lepsi.cytat z dnia 21 grudnia 2019 09:11 przez qowalsky6
Wszystko było jak trzeba, żal, że 4 bramka nie wpadła (Nabbout jak mogłeś tego nie strzelić!!!) no i Kurz zostaje. Zła wiadomość....
PS
A poziom? No wiadomo...
każdy ma swoje zdanie, przez lata kibicowalem MV ( choć w dziale starałam się być na 100% obiektywny) i jak patrzę co zrobił Szwab, to mi jest przykro, tak po ludzku...Co do Reds też nie byli mi obojetni, Wyniki FFA (w poprzednim sezonie) broniły Teutona, ale sezon zasadniczy nie były już tak fajny.. Podsumowując kiedyś to było ...cytat z dnia 22 grudnia 2019 09:46 przez drif
Z tym Kurz moze nie bedzie tak zle w sumie to nie umie narazie poukladac druzyny. Ale z drugiej strony to on wcale tak zlych wynikow w Adelaide nie mial zapewnial te Play-offy taki byl plan i go wykonywal. No niestety w Melbourne maja troche wyzsze cele ale i zawodnicy lepsi.
Najwazniejsze MV odbilo i mysle, ze teraz bedzie tylko lepiej. Powrot Tima tez byl widoczny wiec jak narazie same plusy
Nie rozumie czemu krytykujesz te lige.cytat z dnia 21 grudnia 2019 09:03 przez pio_pioTe derby są tak samo żałosne jak cała liga.City strzela na 1-2 po czym bez walki ostatnie 20 minut oddaja,w doliczonym czasie rozgrywaja piłkę przez bramkarza ????
Zgodze sie z Toba, ze on psuje a moze inaczej niszczy styl gry i mozna powiedziec dobre druzyny. Poza tym nie bronie go bo jego gierki i taktyka wcale mi sie nie podoba. @majekx ladnie opisal jego taktyki i ala niemieckie gierki. Derby musieli wygrac wiec mu sie upieklo co nie powiedziane ze inne mecze pograja przeciwko jemu. Wiec moze jego dni w Melbourne i tak sa policzone. Ja bym bardzo chcial by Ange Postecoglou wrocil. Mysle, ze ten jeden to bylo za malo. Ale wiadomo dostal znakomita oferte ktorej nikt przy zdrowych zmyslach by nie odrzucil. Poza tym wystarczy siegnac pamiecia co zrobil z Brisbane i z Socceroos. Ale przeciez byl wiecznie krytykowany za zbyt agresywny styl gry i niechciany etc. Wiec poszedl sobie do Yokohama. I Prosze bardzo.cytat z dnia 22 grudnia 2019 10:10 przez qowalsky6
każdy ma swoje zdanie, przez lata kibicowalem MV ( choć w dziale starałam się być na 100% obiektywny) i jak patrzę co zrobił Szwab, to mi jest przykro, tak po ludzku...Co do Reds też nie byli mi obojetni, Wyniki FFA (w poprzednim sezonie) broniły Teutona, ale sezon zasadniczy nie były już tak fajny.. Podsumowując kiedyś to było ...
A dziś Rozbitkowie wygrali 2-1 nie ogarniesz tej ligi...
Ze swojej strony także chciałem życzyć wszystkim czytelnikom, kolegom udzielającym się w kangurzym dziale, miłośnikom Antypodów, nocnym Markom wszystkiego najlepszego, spokoju, odpoczynku w gronie najbliższych w czasie Świąt Bożego Narodzenia...cytat z dnia 23 grudnia 2019 13:00 przez zloty5oWszystkim pasjonatom zakładów bukmacherskich zdrowych spokojnych świąt zycze