Podpinam się ale pobieram delikatniejszy typ: rzuty rożne ov10 - @1,75cytat z dnia 13 grudnia 2019 12:04 przez karciarzNewcastle Jets vs Melbourne City FC powyżej 11 rzutów rożnych @2.10Zapowiada nam się ciekawe spotkanie w niedzielny poranek, ponieważ o godzinie 8:30 Newcastle Jests podejmie Melbourne City. Gospodarze nie są w najlepsze formie, zajmują 8. miejsce z dorobkiem 8 punktów. Ich bilans bramkowy to 8:10.
etoto
Przyjezdni plasują się na drugim miejscu z dorobkiem 16 oczek. Mają o połowę więcej bramek straconych, ale dużo tracą - 14 goli na 8 rozegranych spotkań.
Ciężko jest wskazać zwycięzcę. Sugerując się tabelą, to można rzec, że przyjezdni powinni to wygrać.
Nie chcę zgadywać, na siłę próbować kto wygra. Dlatego uważam, ze ciekawą opcją są rzuty rożne w tym meczu.
W poprzednim sezonie pomiędzy tymi drużynami była następująca ilość rożnych: 15, 14. Idąc dalej 10, 5, 12.
Rzuty rożne Jest w ostatnich 5 spotkaniach: 10,2,4,6,3 śr. 5
Rzuty rożne City w ostatnich 5 spotkaniach 7,4,3,5,7 śr. 5,2
Widać, że obie drużyny nie mają problemów z nabijaniem rzutów rożnych. W tym meczu powinniśmy być świadkami kilku goli i sporej liczby rzutów rożnych.
No ja po ostatnich 4 spotkaniach, to rozpoczne chyba progresje overovo - bts -owa Ale live... bo pre to kursy są haniebnecytat z dnia 14 grudnia 2019 21:31 przez emce15Witam jutro próbuje mecz konkursowy Jets - City
Tutaj nadzieję pokladam w drużynie przyjezdnej, a dokładnie chodzi o over 2,5 Jak myślimy City, to wiadomo kto ma strzelać, choć gospodarze też u siebie coś potrafią wcisnąć ale tutaj już bramki są rozłożone bardziej proporcjonalnie. A ponadto chyba będzie jakiś over w tej kolejce????
Ja czekam na live (gdy się uda ofc) aż na over dadzą min. 1,80, no i gra będzie na to wskazywać. Optymalnym byłby @ 2,0 ale dziś Glover stoi w bramce City. Nie ma on prawie ( ze 4/5 meczy w ostatnich latach) żadnego meczowego doswiadczenia. Kiedyś już przyjął 5 bramek od Jetsow gdy grał u Rozbitków To tak ku pokrzepieniu serc GL!&KTFcytat z dnia 15 grudnia 2019 08:16 przez zloty5oTakie male pytanie czy jest sens grac btts lub ov 2.5 po kursach @ 1.47 @ 1.50? Powoli kangury przechodza do ligi ogladanej a malo granej jaki sezon kazdy wie.Chyba nadchodzi czas pozegnac sie z nimi ...Znalezienie jakiegos dobrego kursu w pre graniczy z cudem.Tak czy siak za monety pogram napisane zdarzenia.Szczescia wszystkim zycze bo tu juz tylko na nie mozna liczyc
cytat z dnia 15 grudnia 2019 08:42 przez majekxSzybki gol... To zdecydowanie nie sprzyja grania
jednak można coś uciulac już 0-2
Jak dla mnie kurs do dubla dobry, A ponadto już "chce" coś trafić na tym forum, wiec sie polasilem???? narazie idzie dobrzecytat z dnia 15 grudnia 2019 08:16 przez zloty5oTakie male pytanie czy jest sens grac btts lub ov 2.5 po kursach @ 1.47 @ 1.50? Powoli kangury przechodza do ligi ogladanej a malo granej jaki sezon kazdy wie.Chyba nadchodzi czas pozegnac sie z nimi ...Znalezienie jakiegos dobrego kursu w pre graniczy z cudem.Tak czy siak za monety pogram napisane zdarzenia.Szczescia wszystkim zycze bo tu juz tylko na nie mozna liczyc
Turban z gwizdkiem robi czarcia robotę, za faul z czerwem powinien wylecieć Jackson. dla odmiany karny mógł być dla Jetsow. Co zrobisz...cytat z dnia 15 grudnia 2019 08:58 przez perek99Z kartkami wysokie linie ciężko, bo sędziuje arbiter z Iranu(co on tu robi?). Sędziował w tym sezonie 8 spotkań i tylko raz pokazał over 4,5 w derbach Sydney.
47 min. 0-3 przynajmniej over na razie zaliczony co nie zmienia faktu, iż to skandal by w Australii padał 1 over w kolejce!!!cytat z dnia 14 grudnia 2019 21:58 przez qowalsky6
No ja po ostatnich 4 spotkaniach, to rozpoczne chyba progresje overovo - bts -owa Ale live... bo pre to kursy są haniebne
Napisz 30 merytorycznych to dostaniesz bez obrazy, czekamy ...cytat z dnia 14 grudnia 2019 09:48 przez dobryxMam takie pytanie do Was.
Jakoś dzis overki cornerow nie chca wpadac to moze w tym ostatnim meczu over wleci ? Co wy na to ?
PS/
Jest to mój 300-setny post ! Dawac lajki ????????
czy jest sens?po meczu powiem ze nie gra nie warta swieczki po takich kursach btts na over na blians strat i zysku =0 po 9 kolejkach ze smutkiem kangurow odstawiam na lawke lig rezerwowychcytat z dnia 15 grudnia 2019 08:16 przez zloty5oTakie male pytanie czy jest sens grac btts lub ov 2.5 po kursach @ 1.47 @ 1.50? Powoli kangury przechodza do ligi ogladanej a malo granej jaki sezon kazdy wie.Chyba nadchodzi czas pozegnac sie z nimi ...Znalezienie jakiegos dobrego kursu w pre graniczy z cudem.Tak czy siak za monety pogram napisane zdarzenia.Szczescia wszystkim zycze bo tu juz tylko na nie mozna liczyc