Ja nie kumam, może reszta pomoże
Pierwszy wariant rozgryzłem przed chwilą, czyli zdarzenie trzecie po kursie 1.0, i stawka przez pół :
1,184×1,15×1,0x1,258×4,90=8.39
Ja nie kumam, może reszta pomoże
Sprawdź regulamin, podpunkt 12Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to jest rozliczone 24295963491, napisał matemtycznie co zostało przemnożone i wyszedł taki wynik?
Jaki byłby wynik jeśli drugie zdarzenie byłoby tak samo rozstrzygnięte jak trzecie zdarzenie?
I co by się wydarzyło jakby tylko pierwsze zdarzenie weszło połowicznie?
PS: pierwszy raz nie weszło mi takie ako a zagrałem 2-3 takie ako, i nie kumam jak to się rozlicza w ako
Dzięki
Dopiero jak sobie tego zażyczą przy weryfikacjiUzupełniacie tą zakładkę?
No jak nie wypełnisz nie otrzymasz bonusu powitalnego oraz nie zlecisz żadnej wypłaty, jeżeli odpowiada to gitUzupełniacie tą zakładkę?
Wyplaci. Ja też dane uzupełniłem dopiero po 2latach. No chyba ze sie cos zmieniloNo jak nie wypełnisz nie otrzymasz bonusu powitalnego oraz nie zlecisz żadnej wypłaty, jeżeli odpowiada to git
POdaj na priv numer kontama ktoś problem z logowaniem się? Mam wyłączone logowanie przez maila i mam dwuetapowa weryfikacje i hasło na 20 pare znaków (dawno temu na klonie, a raczej matce 888 już zostałem okradziony) i dzisiaj próbuje się zalogować po nr konta i haśle i nie działa. Zrobiłem reset hasła i dostałem na tel nowe hasło, ale po wpisaniu nr konta i nowego hasła nadal mi zwraca info, że nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło. Kontaktowałem się na czacie i po 15 minutach mi odpisali, że nie mogą kontynuować tej konwersacji i że muszę pisać maila do ich działu security.. thoughts? Miał ktoś podobną sytuację z nimi?
edit
Wysyłał już ktoś do Moskwy (czy cholera wie gdzie tak szczerze mówiąc) zdjęcia dowodu?
W jaki sposób potem wypłacasz pieniądze ze Skrilla? W bankomacie? Jeśli tak, to jakie są prowizje za wybranie gotowki w bankomacie? Ponieważ używałem Jetona, ale w tej chwili nie działa...
Czyli nie macie nic wspólnego z 22bet ? Limity nałożone na graczy w 22bet nie przechodzą na nowych graczy wWitam, informuję że nasza marka nie ma nic wspólnego z ruskami
Ja pochodzę z Ukrainy jak i właściciel marki
Od dnia dzisiejszego zmieniamy nawet dyrektora który jest ruskiem
Firma jest zarejestrowana i się znajduje na Cyprze
Jak macie pytania to zapraszam na priv wiadomości
oczywiście, że przechodząCzyli nie macie nic wspólnego z 22bet ? Limity nałożone na graczy w 22bet nie przechodzą na nowych graczy w
888starz ?
Sciema w ...uj nawet Ci sami ludzie obsluguja czata co w 22bet i 1xbet... to ze postawili sobie slupa (co na Cyprze jest popularne) to nie znaczy, ze nie maja nic wspolnego z ruskimi. Limity przechodza miedzy kazdym ruskim bukiem.Czyli nie macie nic wspólnego z 22bet ? Limity nałożone na graczy w 22bet nie przechodzą na nowych graczy w
888starz ?