I
1
icytower77
Użytkownik
Nic z tego nie bedzie. Operator nie wiedział ze jesteś Polakiem.
The promotion was suspended for Polish customers in the early hours of February 23rd. However, Offsidebet will honour all outstanding registrations of Polish customers, made prior to the suspension.
Who successfully registered for the promotion (and received a confirmation email about it) will receive his $10 starting package within the next 48 hours. The only exclusion will be multiple accounts created - same names, same address or same IP - such accounts will not receive the free money.
Zarejestrowalem się w Poniedzialek 22 lutego 2010 15:36. Do tej pory nie mam tych 10$... Mam czekac jeszcze 48h czy lepiej by bylo do nich napisac?Dostałem przed chwilą informację, że wszystkie osoby, które zakładały konta przed wykluczeniem Polski, otrzymają pierwszą cześć promocji do 48 godzin. To jest ich oficjalne stanowisko, więc każdy kto uczciwie założył jedno konto powinien otrzymać bonus .
Dobrze, że zmienili zdanie , bo faktycznie źle to by o nich świadczyło , jeżeli osoby zakładające konto przed wykluczeniem nie otrzymałyby promocji.