>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

85$ No deposit w ipoker (dla wszystkich)

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Zakładalem ok. 17 konto. Ciekwe czy sie zalape na kase. Niby email ze jestem zgloszony przyszedl.

Wspołczuje wam chlopaki ale niestety taki mam narod:;/:

mik 53

mik

Użytkownik
Ja również poprzez niedopatrzenie założyłem konto w euro, podejrzewam, że z bonusu nici ale zapytam jeszcze na live chacie i dam znać.

A 0

astralproject

Użytkownik
Zakładalem ok. 17 konto. Ciekwe czy sie zalape na kase. Niby email ze jestem zgloszony przyszedl.
Wspołczuje wam chlopaki ale niestety taki mam narod:;/:
Hmmm a czego się spodziewasz, że 80% użytkowników tego forum będzie pełnoletnia?
80% userów to dzieciaki-multikontowcy, pokolenie 93-95 wychowane na mtv...
już nicki na to wkazują, raulki13, polak13, mati92, ronaldionio95...
Wolę już ElitTypera x 10 niż te wszystkie pierdoły...
====
btw, z innej beczki, ale nawiazujac troszke do tematu, dlaczego Polska jest posmiewiskiem dla innych narodow? Nie przez politykow, nie przez wojsko, ale przez...: skapstwo, zlodziejstwo, oszustwo, szachrajstwo...np. w celu uzyskania 10$, gdzie na zachodzie, zarabia sie 60 zl, ale na godzine...

Nie dostane 10$, trudno ;) ...
====

Ja również poprzez niedopatrzenie założyłem konto w euro, podejrzewam, że z bonusu nici ale zapytam jeszcze na live chacie i dam znać.
Waluta nie ma znaczenia, bo na live czacie gadalem

M 0

miko8888

Użytkownik
promocja juz chyba nieaktualna ..po naciśnięciu na LINK pisze :&quot;Submit Registration for Poker Talents Round 1&quot; nic więcej ...chyba że to u mnie z softem coś nie tak:?

chris7 7

chris7

Forum VIP
dostał juz ktos kase za te 75 pkt ??
Nie sądzę. Trzeba cierpliwie czekać promocja jest w tylu miejscach, że pewnie sami się nie spodziewali tylu zgłoszeń.
Niektórzy nie dostali jeszcze pierwszej części bonusu, więc na drugą trzeba pewnie poczekać dłużej.

K 6

koziuch

Użytkownik
Mi odpisali na maila ze kolejna transza za 75pkt bedzie w nastepny dzien od tego w ktorym sie te punkty uzyskalo, wiec trzeba czekac 24h ;)

chris7 7

chris7

Forum VIP
Terms and Conditions tej promocji, punkt 17: Promotion is NOT valid for residents of Poland.
Faktycznie dzisiaj dodali ten punkt w regulaminie . O powodach raczej nie ma co dyskutować , Polska jako jedyny kraj wykluczony :cool:
Wczoraj nie było tego zapisku , więc wszyscy co korzystali z promocji wcześniej powinni dostać bonus .

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
super, dziekujemy dzieciom neo
Sam jesteś dzieckiem neo... nie o przez multikonta zostajemy wykluczeni z dużej liczby promocji, a przez biedę panującą w naszym kraju. Pomyśl logicznie, Niech 10 tys Polaków stworzy konto w tym serwisie pokerowym, przegra tę kasę co dostanie i jak myślisz, jaki procent wpłaci własny depozyt ? Teraz przeanalizuj podobne dane na przykładzie np Szwecji.

Do góry Bottom