>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

85$ No deposit w ipoker (dla wszystkich)

mark 2,3K

mark

Forum VIP
nie o przez multikonta zostajemy wykluczeni z dużej liczby promocji, a przez biedę panującą w naszym kraju.
Szkoda ,ze Ci biedacy nie staraja sie uczciwie wygrac ale zakladaja po 50-100 kont przy tego rodzaju promocjach

chris7 7

chris7

Forum VIP
Sam jesteś dzieckiem neo... nie o przez multikonta zostajemy wykluczeni z dużej liczby promocji, a przez biedę panującą w naszym kraju. Pomyśl logicznie, Niech 10 tys Polaków stworzy konto w tym serwisie pokerowym, przegra tę kasę co dostanie i jak myślisz, jaki procent wpłaci własny depozyt ? Teraz przeanalizuj podobne dane na przykładzie np Szwecji.
Tutaj akurat się mylisz . Pokerroom przygotowany był na dużą liczbę osób zakładających konta . Promocja jest na tylu zagranicznych forach rumuńskich , rosyjskich i jeszcze innych, że sobie nie wyobrażasz . Polacy nie są najliczniejszą grupą, która brała udział w tej promocji
Znudziło im się już sprawdzanie po trzy razy albo więcej tych samych konto i zakończyli promocję dla Polaków. W sumie to żadna nowość wiadomo że z takich promocji trzeba korzystać bardzo szybko, no w większości przypadków kończy się to tak jak teraz.
Napisałem już że nie ma co dyskutować o powodach wykluczenia , bo można zapisać kilkanaście stron tematu, a i tak nic to nie zmieni . Tylko trudno powstrzymać się od komentarza, bo dla mnie to jest nie do zrozumienia, że niektóre osoby mają czas i nerwy na zakładanie po kilka kont , a nie chcą np. zapisać się i zagrać we Freerollu o 5000$ , bo na to trzeba poświecić czas na zapisy żeby otrzymać ticket , potem trzeba stracić czas na grę , a to że można wygrać tysiąc razy więcej niż w takie promocji już nie jest ważne. Mentalność niektórych osób nigdy się nie zmieni, szkoda tylko , że uczciwie osoby, które chcą skorzystać z takich promocji, a nie zawsze mają czas na przesiadywanie 24h przed komputerem nie mogą skorzystać z promocji bo jest już za późno.

???? dla mnie za pisanie nie na temat :grin:

spike761 37

spike761

Użytkownik
Jak ktos zna dobrze angielski niech zagada na live chata i troszke ich przycisnie czemu zmienili tak szybko warunki, Rano mi jeszcze pisali ze dostane bonus,
a teraz
we have decided to not credit any bonuses to Poland customers, sorry
Konto zakladalem wczoraj o 14.
Wiec jak nie zmienia zdania to niech nikt nie czeka na bonusa,bo teraz rozmawiałem i napisali,ze przepraszaja za zamieszanie,ale juz jest to koncowa decyzja i juz nikomu nie przypisza bonusa z Polskich graczy !!!

Jeszcze mozecie do nic napisac i zapytac ?? zobaczymy co wam odp,....moze ten co mi pisal bym niedoinformowany,

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Polacy cwaniacy myślą że coś zyskają zakładając multikonta. Żenada powinni takim odrazu blokować konta i wpisywać na czarną listę zeby już nigdy nie mogli się rejestrować. W każdym kasynie jest o nas głośno. ***** nauczcie sie wkońcu że w kasynie można mieć jedno konto a napewno na tym zyskacie.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Hmm to jest największe forum bukmacherskie w naszym kraju, więc duuża ilość osób rejestrowała się stąd, Administratorzy na pewno mają jakieś kontakty na innych forach o tej tematyce, nie moglibyście się wszyscy zeprać w kupę i ograniczyć dział Promocje pokerowe czy też promocję w kasynie tylko dla osób które wysłały by np scan dowodu z zamazanym nr pesel ?

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Hmm to jest największe forum bukmacherskie w naszym kraju, więc duuża ilość osób rejestrowała się stąd, Administratorzy na pewno mają jakieś kontakty na innych forach o tej tematyce, nie moglibyście się wszyscy zeprać w kupę i ograniczyć dział Promocje pokerowe czy też promocję w kasynie tylko dla osób które wysłały by np scan dowodu z zamazanym nr pesel ?
Jak dla mnie swietna sprawa i moze ograniczylaby w jakis sposob dzieciaki, przez ktore Polska zawsze bedzie na czarnej liscie. Inaczej to sie nie zmieni. Pozostaje tylko walka z takimi ludzmi.

A 0

astralproject

Użytkownik
pfff ???? piernicze, po co administrator serwisu ma znać moje dane osobowe, imię, nazwisko, wiek, adres...

aaa, noi jest jeden problem ;) jeśli ktoś zbiera dane osobowe, tym bardziej z dowodów osobistych, musi to zgłosić i zapewnić odpowiednią ochronę danych, co jest raz na jakiś czas kontrolowane przez odpowiednie slużby ;&gt;

koolman 80

koolman

Użytkownik
ej ale co to ma za sens,
ktos wysle jeden skan dowodu
wejdzie na forum
zobaczy promocje
i bedzie trzepal milion kont ;p

damon85 0

damon85

Użytkownik
zarejestrowałem się do nich zaraz koło 14 wczorajszego dnia jak dostałem od nich maila o tej promocji. na czacie pisali że weryfikują dane bo mają masę zgłoszeń. a dzisiaj że promocja nie dostępna dla polski!!! nigdy nie wpłacę do nich 1 zł za tą dyskryminację. przecież mogą zweryfikować wszystkie konta i zbanować multikontowców a nie od razu wszystkich blokować. mogli weryfikować skany dowodów coś wymyślić. podziękował bo nie będą mieli dobrej opinii i zamknijcie już ten temat!!!

spike761 37

spike761

Użytkownik
Witam,

Rozmawiałem dzisiaj z supportem,

Chcialem wplacic swoje 50$ aby uczestniczyc w konkursie i nawet to nie pomoglo Polska jest wykuczona na dobre,,, Gosciu napisal z obslugi,ze bylo bardzo duzo naduzyc promocji i ze nie mieli innego wyjscia,

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Dla mnie zachowanie tego poker romu jest lekko żenujące. Dali promocje z jasnymi warunkami, mase osób sie zarejestrowało i czeka na bonus, w miedzyczasie wykrywają nadużycia i wprowadzają restrykcje dla Polaków - OK, tylko że ci którzy zarejestrowali się przed tym, powinni być zweryfikowani i jeśli nie ma zastrzeżeń bonus powinien zostac przyznany.
Co oni są na rynku pierwszy tydzień, nie znają zachowań graczy z danych krajów? To tak jakbym wszedł w all in, zobaczył flopa i powiedział do gościa &quot;ej stary, nie spodziewałem sie takiego rozdania, wycofuje swoją kase...&quot;

Ci, którzy pozakładali multikonta są IDIOTAMI, oszustwa są dla ludzi ale myślących. I jeszcze ta astronomiczna kwota 10USD na start... pare kont i można sobie życie na nowo ułożyć.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Wczoraj wyslalem im maila,zawierajac w nim moje obiekcje co do ich postepowania i co do przyznawania bonusu dla osob,ktore zarejestrowaly sie PRZED zablokowaniem promocji.Oto co uzyskalem dzisiaj w godzinach porannych:
&quot;Hi,

promo is now suspended as we reached max number of users in promo. Also,
promo is not available for residents of Poland.

Regards&quot;

Zatem proponuje Drodzy Forumowicze olejcie ich jak i ja to uczynilem,a dla bardziej zdeterminowanych polecam mail [email protected] gdzie smialo mozna napisac o usuniecia konta.Jest tak duzy wybor pokerromow,ze moim skromnym zdaniem nie ma co nawet trzymac w tej pseudo firmie pokerowej swoich danych.

K 6

koziuch

Użytkownik
wlasnie sie dowiedzialem ze nawet ci ktorzy dostali 10$ i wygenerowali 75 pkt nie dostana kolejnych 25$ bo Polska jest wykluczona. Żenada jednym zdaniem, szkoda sie z nimi nawet kłócić.

B 0

bartolos

Użytkownik
No to są trochę pokręceni, ja dzisiaj, jak minęło 24 godziny od wyrobienia przeze mnie tych 75 pkt, zapytałem na LC ile muszę czekać na te 25$ to mi napisali ze do 48 h. Po 5-ciu minutach wchodzę na konto a 25$ już dodane.

K 6

koziuch

Użytkownik
miales szczescie, ale to nie LC cio dopisal te 25$ bo oni sie tym nie zajmuja, oni nawet nie znaja twojego maila i username jak z toba gadaja. Wiec po prostu ludzie ktorzy sie tym zajmuja w tym samym czasie ci dopisali. Ciekawe bo mi powiedziano na LC ze nie dostana Polacy klolejnych 25$ :/

S 0

simhazi

Użytkownik
Hi,

please be patient for 24 to 48 more hours - we&#39;re sorry for the delay - we just have thousands of applications to process.
Regards

hmm moze jeszcze cos z tego bedzie ^^

Do góry Bottom