Sam jesteś dzieckiem neo... nie o przez multikonta zostajemy wykluczeni z dużej liczby promocji, a przez biedę panującą w naszym kraju. Pomyśl logicznie, Niech 10 tys Polaków stworzy konto w tym serwisie pokerowym, przegra tę kasę co dostanie i jak myślisz, jaki procent wpłaci własny depozyt ? Teraz przeanalizuj podobne dane na przykładzie np Szwecji.
Tutaj akurat się mylisz . Pokerroom przygotowany był na dużą liczbę osób zakładających konta . Promocja jest na tylu zagranicznych forach rumuńskich , rosyjskich i jeszcze innych, że sobie nie wyobrażasz . Polacy nie są najliczniejszą grupą, która brała udział w tej promocji
Znudziło im się już sprawdzanie po trzy razy albo więcej tych samych konto i zakończyli promocję dla Polaków. W sumie to żadna nowość wiadomo że z takich promocji trzeba korzystać bardzo szybko, no w większości przypadków kończy się to tak jak teraz.
Napisałem już że nie ma co dyskutować o powodach wykluczenia , bo można zapisać kilkanaście stron tematu, a i tak nic to nie zmieni . Tylko trudno powstrzymać się od komentarza, bo dla mnie to jest nie do zrozumienia, że niektóre osoby mają czas i nerwy na zakładanie po kilka kont , a nie chcą np. zapisać się i zagrać we Freerollu o 5000$ , bo na to trzeba poświecić czas na zapisy żeby otrzymać ticket , potem trzeba stracić czas na grę , a to że można wygrać tysiąc razy więcej niż w takie promocji już nie jest ważne. Mentalność niektórych osób nigdy się nie zmieni, szkoda tylko , że uczciwie osoby, które chcą skorzystać z takich promocji, a nie zawsze mają czas na przesiadywanie 24h przed komputerem nie mogą skorzystać z promocji bo jest już za późno.
???? dla mnie za pisanie nie na temat :grin: