>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

85$ No deposit w ipoker (dla wszystkich)

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Przy takich promocjach gdzie sa jakies dalsze nagrody po wyrobieniu kolejnych punktow lepiej w trakcie nie przelewac .Szkoda by nie wyplacili pozniej . Trzeba dokladnie sie na live chat zapytac o to

chris7 7

chris7

Forum VIP
No dokładnie to jest &quot;O&quot; a nie zero , za 400 punktów dostajesz przecież 25$ no deposit , a za 1250 50$, więc jest za co grać ????

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
i jak to jest... ugram te 75pkt to mam do nich napisać e-maila czy automatycznie dostane? wyrobil ktos juz to?

chris7 7

chris7

Forum VIP
i jak to jest... ugram te 75pkt to mam do nich napisać e-maila czy automatycznie dostane? wyrobil ktos juz to?
Dokładnie to nie wiadomo , trzeba pewnie poczekać i automatycznie po jakimś czasie dopiszą , może znowu trzeba kliknąć ten link i zgłosić udział . Najlepiej to zapytać live chat, jak już komuś uda się wyrobić. Oni pewnie i tak mają teraz dużo roboty z tym dopisywaniem tych 10$.

R 17

raul18

Użytkownik
No dokładnie to jest &quot;O&quot; a nie zero , za 400 punktów dostajesz przecież 25$ no deposit , a za 1250 50$, więc jest za co grać ????
nawet juz za 75pkt dostaje sie 25$, potem za 400pkt kolejne 50$ a za 1250 pkt dostajemy jakis ticket do free z pula 2000$

M 12

m@estro

Użytkownik
z tego co trafiłem to np 2 poziom kasy jest dodawany dzień po tym jak się wyrobi te wymagane 75pkt

Z tą nadwyżką to pewne jest?

chris7 7

chris7

Forum VIP
Nie jest pewne , tylko MistrzAA jest tego pewien . Według mnie 75pkt to tak mało , że raczej nie można nic przelewać przed wyrobieniem punktów , ale to trzeba dokładnie zapytać supportu , żeby wiedzieć dokładnie.
Inny zapisek z tej promocji jest dość ciekawy, jeżeli dobrze rozumiem , to można złożyć depozyt i dalej brać udział w promocji . Przy większej kwocie bardzo łatwo punkty wyrobić.
Important: your participation in the competition is not restricted to the amount from your first free package. If you are only a few steps away from the second stage but you went all-in and failed – it’s not a reason to give up. You can replenish your account and continue in the race.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Nie jest pewne , tylko MistrzAA jest tego pewien . Według mnie 75pkt to tak mało , że raczej nie można nic przelewać przed wyrobieniem punktów , ale to trzeba dokładnie zapytać supportu , żeby wiedzieć dokładnie.
Inny zapisek z tej promocji jest dość ciekawy, jeżeli dobrze rozumiem , to można złożyć depozyt i dalej brać udział w promocji . Przy większej kwocie bardzo łatwo punkty wyrobić.
Dokładnie tak, można wpłacić i grać dalej, co do przelewu między kontami, to zawsze w takim promocjach na pokera jest tak ze to co ugrasz ponad bonus, jest twoje( przecież zabrałeś to innym graczom tak więc jakim prawem moga ci to odebrać?).... i nie ma tu żadnego znaczenia że jest to tylko 75pkt bo to inna bajka, jestem tego na 99% pewny, ale masz racje można spytać supportu.
Edit
O tej promocji jest głośno na większości for, o tam z tego co ludzie piszą podobno można przelewać....

Do góry Bottom