wszystko zalezy od banku, slyszalem z w pko 20$ wzieli ????a jak na konto bankowe wysylam hajs...
wie ktos ile trzeba placic za to prowizji? a i jeszcze czy po tym pierwszym przelewie 10baksow mozna przelac kase bez zadnych potwierdzen telfonicznych?
Powiem CI ze masakra troche, 20 $ to duzo bardzo , ja korzystam z M banku , ciekawe jak by bylo , i najwazniejsze czy oni chca jakies potwierdzenia telefoniczne ?wszystko zalezy od banku, slyszalem z w pko 20$ wzieli ????a jak na konto bankowe wysylam hajs...
wie ktos ile trzeba placic za to prowizji? a i jeszcze czy po tym pierwszym przelewie 10baksow mozna przelac kase bez zadnych potwierdzen telfonicznych?
podobno z kolei z WBK jest lepiej
Powiem CI ze masakra troche, 20 $ to duzo bardzo , ja korzystam z M banku , ciekawe jak by bylo , i najwazniejsze czy oni chca jakies potwierdzenia telefoniczne ?wszystko zalezy od banku, slyszalem z w pko 20$ wzieli ????a jak na konto bankowe wysylam hajs...
podobno z kolei z WBK jest lepiej
mam kilka pytan:
1czy jak dostane ten bonus 25$ to bede mógł je wypłacić razem z resztą pieniędzy?
2czy do wpłaty trzeba miec minimum 100$ czy moge mieć np. 70$
3czy korzystanie z konta w MB jest płatne (oczywiście oprócz tych 10$)?
bardzo prosze o odpowiedź
napiszę troche dokładniejmam kilka pytan:
1czy jak dostane ten bonus 25$ to bede mógł je wypłacić razem z resztą pieniędzy?
2czy do wpłaty trzeba miec minimum 100$ czy moge mieć np. 70$
3czy korzystanie z konta w MB jest płatne (oczywiście oprócz tych 10$)?
bardzo prosze o odpowiedź
czekiem bezsęsu troche tyle bawienia sie z tym a polecam MB lub Nl Jeszcze w ten sam dzien kasa minimum wypłaty 20$ ale depozyt 10$od 50$ czekiem mozna
MB rejestrujesz w kilka minut. żadnych prowizji a minimum wypłaty to 20$ ale 10 $ depozytu.ale czekiem nie trzeba wplaca swojego depozytu i dla kogos kto nie ma konta na Netellerrze lub MB a nie ma 100$ n koncie jest to jedyna opcja co prawda trzeba czekac ze 2 tygodnie na czek i pozneij miesiac n realizacje ale i tak kasa jest ????
a prowizja od realizacji czeku to 20zl w BPH
dzieki za info - Update: a jak ktoś nie ma konta tam to też mu zrealizują?prowizja od realizacji czeku to 20zl w BPH
Gdzie tak pisalo???Chiałem załozyc konto z liqika i cos pisało :you country baned this promotion.... cztżby juz nie dla polaków?? czy tylko dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wiadomosc mi przyszła zaraz ci na gg wysleGdzie tak pisalo???Chiałem załozyc konto z liqika i cos pisało :you country baned this promotion.... cztżby juz nie dla polaków?? czy tylko dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: