iron77
Użytkownik
tak. country code 48 a numer 503123456Iron a ja mam pytanko .
jak daje update profil to moge wybrac home lub mobilen phone i jak wybiore mobile jak dokladnie mam wpisac numer ?
code: 48
numer : 123456789
?
tak. country code 48 a numer 503123456Iron a ja mam pytanko .
jak daje update profil to moge wybrac home lub mobilen phone i jak wybiore mobile jak dokladnie mam wpisac numer ?
code: 48
numer : 123456789
?
Oczywiscie!! Dostaniesz 10$ kazdego drugiego tygodnia w miesiacu ????Witam kasa była ale już przegrałem i mam pytanie czy jeśli kolega zarejestrowałby się tam i podał mnie jako osobę polecającą to dostałbym jakąś kase?
A w jaki sposób stać się polecającym, kolega ma gdzieś wpisać mój login czy zrejestrować się z jakiegoś linku. Z góry dzięki :smile:Oczywiscie!! Dostaniesz 10$ kazdego drugiego tygodnia w miesiacu ????Witam kasa była ale już przegrałem i mam pytanie czy jeśli kolega zarejestrowałby się tam i podał mnie jako osobę polecającą to dostałbym jakąś kase?
A jeśli bym miał skany dowodów kilku osób z różnych miejsc zamieszkania a konta założył z jednego komputera to będzie dobrze?jesli to samo miejsce zamieszkania to napewno
nie ma co cfaniakowac... jak to wykryją to sie skonczy promocja dla polaków wiec nie radze robić masówek...A jeśli bym miał skany dowodów kilku osób z różnych miejsc zamieszkania a konta założył z jednego komputera to będzie dobrze?jesli to samo miejsce zamieszkania to napewno
trzeba nazbierac odpowiednia ilosc osob w miesiacu, 1 czy 2 na pewno nie starcza do wyplatyA w jaki sposób stać się polecającym, kolega ma gdzieś wpisać mój login czy zrejestrować się z jakiegoś linku. Z góry dzięki :smile:
zaloguj sie na http://www.liquidpoker.net kliknij MyLP.net z prawej u gory i sprawdz jakie wiadomosci od nich dostalescze malolat moglsby mi napisac jak dostales tego maila We noticed you made an error in your free 50$ application on partypoker,
please check your liquidpoker account for more information. to co donich napisales?
trzeba miec wiecej osob...jakby ktos mogl sie tam zarejestrowac i ogolnie wszystko zrobic na moj link referencyjny to by bylo fajno, moze bym dostal jakas kase, tak jak pisze ze 10$ sie dostaje..
piszą że 700, ale 125 starczy. Rozegraj 130 i będzie wszystko clear ????pytanie. 700 raked hands czyli trzeba rozegrac 700 gier?????!!!!!! ????