ja zawsze pisze na [email protected] albo [email protected]narazie po raz 2 napisałem na adres [email protected] maila z zapytaniem (...)
nie trzeba stać 30 min, krótko się czekairon77, również na [email protected] napisałem zobaczie gdzie odpisza wogólę bo stać jak głupi 30 min przy telefonie to mi się nie chce
wypłata na konto - min. 100$sry za pytanie pewnie odpowiedz pojawila sie gdzies wczesniej
ale czy aby wyplacic obrocone pieniadze na konto bankowe potrzebny jest jakis depoyt czy nie ?
i zeby zalozyc konto wystarczy miec do dyspozycji skan dowodu i stacjonanrny telefon ?
z gory dzieki za odpowiedz
Please note that we will register your MoneyBookers email address in our
records. We request you to allow us another 2 hrs. Once this is done, you
will be able to cashout using MoneyBookers.
We would appreciate your patience and understanding in this regard.
Proszę zwróć uwagę na to, że zarejestrujemy Twoj adres mailowy z Moneybookers w naszej bazie danych. Prosimy o danie nam na to kolejnych 2 godzin. Po tym jak to zrobimy, będziesz mógł dokonać wypłaty przez MBTo ja mam taką prośbę, aby ktoś przetłumaczył dokładnie na polski
Please note that we will register your Moneybookers email address in our
will be able to cashout using Moneybookers.
Wielkie dziękiProszę zwróć uwagę na to, że zarejestrujemy Twoj adres mailowy z Moneybookers w naszej bazie danych. Prosimy o danie nam na to kolejnych 2 godzin. Po tym jak to zrobimy, będziesz mógł dokonać wypłaty przez MBTo ja mam taką prośbę, aby ktoś przetłumaczył dokładnie na polski
Please note that we will register your Moneybookers email address in our
will be able to cashout using Moneybookers.