Pomoże ktoś ?Dobra, mam ponad 100$ i chcę wpłacić na konto w PKO BP i pytanie co dokładnie wpisać w polach:
- "Bank/Branch Address :"
- "Bank Name"
Pomoże ktoś ?Dobra, mam ponad 100$ i chcę wpłacić na konto w PKO BP i pytanie co dokładnie wpisać w polach:
- "Bank/Branch Address :"
- "Bank Name"
Wpłaciłem 10$ przez MB i nie mam ich na koncie :!: A na MB już ich nie mam - oszustwo :!:
Kur... :/ 10$ w plery...
Jak mi ktoś pomoże to z nimi wyjaśnić to z góry dzięki... :/
a ja własnie mam tam kase wpłacac! czyli oszusci??mi najpierw zablokowali konto a potem zakosili 70$ rzeklina: rzeklina: rzeklina: A jak pisałem czemu mi zablokowali konto to odpisali że nic im o blokadzie nie wiadomo. Dobrze że nie wpłacałem tam depozytu :;/:
Plac Bankowy 2
00-095 Warszawa
nie chrzanie... zadzwon na darmowa infolinie z telefonu stacjonarnego: 00-800-PRTY-PKERIron nie chrzań... żadnego telefonu nie otrzymałem...
A kaski, którą wpłaciłem jak nie było tak nie ma :/
Wysłałem ostatniego e-maila do supportu - jak nie odpowiedzą to ich pier....
dzwoniłeś na infolinie?To jest moje pierwsze i jedyne konto w Party i nie że mi nie wypłacili, tylko nie mam wpłaconej kasy... A to jest różnica...
picia (29-01-2007 19:34)
jesteś
picia (29-01-2007 19:34)
Gdy chcę dokonać wpłaty z MB na Party to konto MB musi być tej osoby co konto Party
picia (29-01-2007 20:50)
JESTEŚ?!
picia (29-01-2007 20:50)
KURWAAAAAA!
Iron gg2 (29-01-2007 21:49)
?
nie wiem
lepiej by bylo
Iron gg2 (29-01-2007 21:50)
gdyby tak bylo
hahaha wpłacał kase nie ze swojego konta, i się dziwi że ma problemy... szkoda mi takich ????picia (6:07)
KURWA
picia (6:07)
GNOJU
picia (6:07)
ODDAWAJ KASE
Iron gg2 (16:00)
słucham?
picia (16:00)
Jak wpłaciłem 10$ przez MB to powinienem mieć odrazu na koncie
picia (16:01)
Bo wczoraj o 20 wpłaciłem i do tej pory nie ma...
żadni oszuści. Jak ty jestes uczciwy, to oni teża ja własnie mam tam kase wpłacac! czyli oszusci??mi najpierw zablokowali konto a potem zakosili 70$ rzeklina: rzeklina: rzeklina: A jak pisałem czemu mi zablokowali konto to odpisali że nic im o blokadzie nie wiadomo. Dobrze że nie wpłacałem tam depozytu :;/:
okProśba do Ciebie iron77 edytuj posty nie pisz jeden pod drugim :spokodfhgfh:
OK, zadzwon i dowiedz się o co chodzi. Infolinia jest za free więc za czekanie nie zaplacisz ????ehhh jutro będe dzwonił na infolinie być może coś się dowiem choć znajać życie odezwie się miła pani po angielsku jako automat i każe mi najpierw wysłuchać co mam potem wybrać ???? zobaczymy powiem wam jutro jak sprawa wygląda jeśli konta są zamrożone ????