To ja dzisiaj w poszukiwaniu niespodzianek znalazłem coś takiego...
D.Anderson - Z.Suchecki 2 3.20 Betsafe
hmmm co przemawia za Andersonem w tej parze? Jakie atuty ma w ręku jakich nie ma Zbyszek? Dla mnie jasno widzę zawodników podobnego pokroju gdzie jak któryś przywiezie 5 pkt to będzie jego występ dzisiaj uznany za dobry. Szczerze dla mnie jest to para typowy strzał ale jako ,że nie widzę tutaj sensu grania po 1.3 na Dennisa tak po 3.20 na Zbyszka jak najbardziej. Jego średnia w Rzeszowie to 1 pkt. Ostatnio dawno tam nie jeździł ale dzisiaj nawet i 4 pkt mogą mu wystarczyć to wygrania w tej parze bo ostatni występ Dennisa to 3 pkt ( wiem , że niby nie na swoich motocyklach ale czy da mi ktoś gwarancję , że dzisiaj będzie o niebo lepiej? )
G.Zengota - D.Baliński 2 3.20 Betsafe
Damian Baliński
Średnia wyjazd 2012: 1,457
Średnia wyjazd 2013: 1,571
Ostatnio w Zielonej Górze: 9 (2,3,2,2,d,0)
Grzegorz Zengota:
Średnia wyjazd 2012: 1,308
Średnia wyjazd 2013: 1,867
Ostatnio w Zielonej Górze: 1 (1,0,t,0)
Kolejna para typu fifty/fifty gdzie nie widzę żadnego sensu grania na Grześka a widzę sens zagrania na Balona. Proste buki chyba wzięły pod uwagę to, że Zengota jako wychowanek Falubazu będzie dzisiaj tam fruwał. Jak widać ostatni występ tego nie potwierdza. Dlatego pogrywam w stronę Balińskiego.
Stal Rzeszów - Sparta Wrocław (+4,5) 2 1.85 Betsafe
Osobiście nie widzę dzisiaj Rzeszowian w tym starciu. Dla mnie zawodnicy typu Lampart czy Anderson to jest kompletne nieporozumienie i druga linia zadecyduje dzisiaj o zwycięstwie jednej bądź drugiej drużyny. Jako , że wyżej cenie umiejętności drugiej linii Wrocławian zagram w ich stronę. Na plus rzeszowian to Sówka. Mocniejszy junior który z powodzeniem może ogrywać seniorów gości. Jednak uważam , że kluczem dzisiaj będzie bardziej wyrównany skład seniorów. Dlatego jeśli druga linia gospodarzy pojedzie na swoim normalnym czyli mizernym poziomie to myślę , że goście mogą nawet wywieźć stąd dwa duże oczka. Dla bardziej odważnych polecam oczywiście czystą dwóje