decyzja rewelacyjna i widać ze w świecie jest normalność! Sędzie umysłowo na poziomie konfederacji(biedy intelektualnej) nazwał człowieka negro(czarnuch) mam nadzieje ze poniesie takie konsekwencje ze się nie pozbiera. A jak masz z tym problem to idź do szefa, klienta i powiedz ze mam dla ciebie Białasie to i to...
Pomijając polityczną wstawkę i oskarżenia wyborców o nieinteligencję, co, nie chcąc zniżać się do tak niskiego poziomu przemilczę, to nazwał go negru, a to po prostu czarny. Jak więc miał go nazwać inaczej? Konsekwencje nie wiadomo jakie, jeśli chodzi o sędziowanie to i tak miał być to jego ostatni mecz w karierze sędziowskiej, więc po prostu nie będą za nim płakać. Porównanie "czarny" do "białas" jest niewspółmiernie, bo - jak wspomniałem wcześniej - użył określenia czarny, jako
kolor skóry. Jeśli więc byś kogoś nazwał białym, nie obraziłby się na pewno. Gdyby powiedział sędzia "czarnuch", to by była przesada i afera słuszna.
A że nie jest to obraźliwe stwierdzenie potwierdza nawet żona rumuńskiego piłkarza Cracovii - Sergiu Hanci: