Barcelona powyżej 1.5 gol @ 1.69
fortuna
Nie będę się rozpisywał nadto, bo zaraz mecz i nie chcę się spóźnić. Barcelona pokonała już raz Juventus, zagrała wtedy całkiem solidny mecz w ataku, a i mogli strzelić jeszcze więcej. Do składu Juve wraca Ronaldo, ale to nie on gra w obronie i myślę, że Barca zrobi w tym meczu to co do niej należy. Jest w dobrej formie Messi, który ciągnie caly zespoł. Juve miało z nim problemy w pierwszym meczu i w tym też nie powinno się nic zmienić. Barca zawodzi w lidze, ale w Europie inna bajka. Juve na pewno będzie walczyło do końca, ale nie wierzę żeby w tym meczu Barca nie strzeliła chociaż jednej bramki. Ja próbuje po 1.5 overze.
Chelsea - Krasnodar BTS @ 1.73
fortuna
The Blues w wybornej formie strzeleckiej i tutaj absolutnie nie boję się o ich dyspozycje w ofensywie. Co prawda Krasnodar nie ma już szans na awans, ale jeszcze nie mają zapewnionego miejsca na grę w
LE. Strzelili dwa bramki Sevilli na wyjeździe, z Rennes jedna bramka. Widać, że coś tam potrafią. Wierzę, że na Stamford stworzą sobie kilka sytuacji i przynajmniej jedną z nich zamienią na bramkę.