mozi
Użytkownik
Zazwyczaj zgadzam się z Robsonem, ale tym razem widzę inaczej mecz w Niemczech. Borussia ostatnio na dużej fali wznoszącej, przegrali z Arsenalem, no i tylko zremisowali z rewelacją Bundesligi z Gladbach, a Marsylia nie jest tak klasowym zespołem jakby się mogło wydawać, pokazują to od lat na tle europejskiej czołówki. Dortmund odstaje ze względu na brak doświadczenia, ale takiej drużynie w końcu powinien przytrafić się jakiś lepszy mecz w Lidze Mistrzów. Dziś grają u siebie, mam nadzieję że dadzą prezent mikołajkowy w postaci ambitnej walki o awans do 1/8 i strzelą kilka bramek. Obie drużyny wyjdą na boisko z myślą o zwycięstwie, jeśli Dortmund w składzie z Kubą, Lewandowskim (obaj znakomicie się razem czują na boisku i wręcz szukają), Barriosem (zajmie miejsce Roberta na szpicy), no i będzie też na boisku rewelacyjny Goetze, wyleczony w ostatnich godzinach Kehl, czy nieobliczalny Gundogan. Myślę, że jeśli Dortmund strzeli przynajmniej gola w pierwszej połowie meczu to mój niewiarygodny zakład będzie miał szansę powodzenia. Nie ma co pisać więcej bo i tak to wygląda wariacko , ale że jest taki dzień to zaryzykuję i zobaczymy, może wreszcie zobaczymy w LM mecz o którym będziemy pamiętać latami :razz:Szansę Dortmundu, że zagrają jeszcze na wiosnę w pucharach wręcz iluzoryczne bo trzeba im pokonać OM dzisiaj w stosunku 4:0 lub wyższym oraz liczyć na rozstrzygnięcie mecz w Pireusie gdzie nie może wygrać Olympiakos. Swoją drogą kursy na Olympiakos strasznie zaniżane też..
BVB - Marsylia BVB wygra różnicą 4 goli lub wiecej @ 11.0
Lewandowski strzeli przynajmniej 3 gole @ 30.0
Powodzenia !