>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 06.12.2011 - wtorek

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
Chelsea - Valencia to nie jest mecz na over bo Valencia musi grac a Chelsea bedzie grala z kontry. Przeczuwam tez ze posiadanie pilki Chelsea nie bedzie over 52 jak kolega podal. Oni nastawiaja sie na kontry. Jezeli beda ich mieli duzo to cos strzela ale w meczu z Newcastle Sturridge zmarnowal z 4 setki. Kto ma strzelic bramki na over? Valencia nie ma europejskiego ciagu na bramke, graja ok ale ze sredniakami w Hiszpanii, Chelsea jednak ma w obronie solidnych graczy. Soldado nie bedzie latwo strzelic z glowy wiec szansa na powodzenie typu spada.

foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
⚽Apoel Nikozja - Szachtar Donieck
Typ 1
Kurs 2.40
Stawka 7/10
Krótko i na temat , team z Nikozji sprawuje się wzorowo w LM i dziś grają o pierwsze miejsce w tabeli , dodając że Zenit i Porto grają o drugie miejsce w tabeli , :!: natomiast czego nie można powiedzieć o drużynie z Doniecka, która o nic już nie walczy , nawet dzisiejsza wygrana nic im nie daje i nie sądzę aby wykładali jakiś większych sił w ten pojedynek :!:

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Barcelona - BATE
Jak wszyscy wiemy Barca wystąpi dość głębokimi rezerwami, Pep da sobie pograć młodszym zawodnikom. BATE jeszcze ma szansę awansować do Ligi Europejskiej pod warunkiem, że Milan wygra w Pilźnie, na co są dość małe szanse, ale są. Młodzież Barcelony zapewne nie strzeli więcej niż 2 bramek, a BATE więcej niż jednej też raczej nie walnie, także tutaj takie typy z mojej strony:
-under 3.5 goli @1.60 9/10
-under 2.5 goli @2.45 4/10
-BATE +2 gole X @4.0 2/10

Expekt

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Przeczuwam tez ze posiadanie pilki Chelsea nie bedzie over 52 jak kolega podal. Oni nastawiaja sie na kontry.
KIEDy CHelsea grała z kontry jeszcze na własnych śmieciach ? Bedzie prowadzić otwartą grę
a może przy dobrym wyniku innych elementach gry którą nakreślił trener tą incjatywę na jakiś czas oddać ale napewno nie cofnie się i nie będzie grać z kontry lol

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
z tą chelsea to bym sie tak nie zapedzał. pisanie o tym, ze mecz z newcastle wszystko unormował jest nie na miejscu.chelsea w tym sezonie biła chociazby bolton, miala kilka innych dobrych emczow a potem przychodziły klopsy.sa nie równi, w klubie jest nie najlepsza atmosfera wiec roznie moze byc

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Typ 1
Kurs 2.40
Stawka 7/10
Krótko i na temat , team z Nikozji sprawuje się wzorowo w LM i dziś grają o pierwsze miejsce w tabeli , dodając że Zenit i Porto grają o drugie miejsce w tabeli , :!: natomiast czego nie można powiedzieć o drużynie z Doniecka, która o nic już nie walczy , nawet dzisiejsza wygrana nic im nie daje i nie sądzę aby wykładali jakiś większych sił w ten pojedynek :!:
To nie jest do końca tak, że piłkarze Szachtara grają o nic, bo za wygrany mecz jest kasa do podziału i grają o honor, ale faktycznie prawie wszystkie argumenty są po stronie Apoela.
Ja nie wierzę w &quot;pewniaki&quot;, szczególnie po tak wysokim kursie. Stawiam, więc dziś asekuracyjnie:
Typ: 1 DNB
Kurs 1,60
Buk: Expekt

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Barcelona vs BATE
Typ: BATE strzeli bramkę - TAK
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-Home
Analiza:

Barcelona ma już zapewniony awans do fazy pucharowej z pierwszego miejsca, dlatego ostatnie spotkanie fazy grupowej rozegrają zawodnicy drużyny rezerw. Lista powołanych zawodników została zaprezentowana już kilkukrotnie na forum więc nie będę jej przytaczał. BATE Borysów zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem dwóch punktów i wciąż ma matematyczne szanse by wyprzedzić Viktorię Pilzno, o ile wygra na Camp Nou, a mistrzowie Czech swój mecz przegrają. Jest więc o co walczyć. BATE raczej wyjdzie w najmocniejszym składzie na ten mecz i zapewne zaatakuje od pierwszej minuty.

M 135

mhm

Użytkownik
Apoel Nikozja - Szachtar Donieck Typ 1 Kurs 2.40 Stawka 7/10
kolega zna sklad Apoela i oslabienia czy podaje typ &quot;na oko&quot;?
Przed rozpoczeciem rundy linia punktowa byla pewnie w okolicach 2 a teraz nagle wiekszosc stawia cypryjczykow w roli faworytow. Dziwne. Szachtar to dobra ekipa. Nie poszlo im w tym roku ale beda grac do konca. Tez sa oslabieni wiec dla mnie nobet ale granie z czystym sumieniem i polecanie po tabeli Apoelu jest nieprzemyslane.
z tą chelsea to bym sie tak nie zapedzał. pisanie o tym, ze mecz z newcastle wszystko unormował jest nie na miejscu
z tym sie zgodze, Chelsea zagrala slabo. Ja licze na przelamanie dzisiaj ale tylko dlatego ze Valencia bedzie grala a Chelsea bedzie kontrowala.

dawson92 11,8K

dawson92

Użytkownik
Pisaniem od rzeczy jest to że Chelsea przełamała niemoc gromienia przeciwników. Fakt, faktem, nie są to Ci sami &quot;The Blues&quot; sprzed chociażby roku, czy dwóch, ale na miłość boską, to jest LM, a nie kolejka ligowa Premiership, Bundesligi czy Ligue 1 ... Jak byście dalej tego nie zauważyli, do dnia dzisiejszego, to was oświecam i oznajmiam wszem i wobec, że CL rządzi się zupełnie innymi prawami, mecz ligowy danego zespołu zupełnie nie ma się do tego co ma wydarzyć się podczas spotkania w LM. Głupotą również jest twierdzenie, że Chelsea będzie grała z kontry i to jeszcze na Stamford, to nie Legia czy Wisła żeby bronić korzystnego dla nich wyniku i to na własnym terenie. Mecz będzie na pewno otwarty, i jestem przekonany że, ani Chelsea, ani Valencia to zespoły kreatywne dzięki którym zobaczymy kawał dobrego futbolu, a nie jakąś tam wymianę podań pomiędzy własnymi formacjami defensywnymi ...

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
z tym sie zgodze, Chelsea zagrala slabo. Ja licze na przelamanie dzisiaj ale tylko dlatego ze Valencia bedzie grala a Chelsea bedzie kontrowala.
Zanim coś napiszesz, zastanów się dwa razy...

Valencia grała? A Chelsea kontrowała? Przecież to Valencii wystarczy remis by wyjść... Więc po co ma cisnąć w dzisiejszym meczu... Nie wiem może się pomyliłeś, każdemu się zdarza. Ale raczej to Chelsea będzie starała się grać, a Valencia będzie kontrować.

wasek1 135

wasek1

Użytkownik
Tylko że 0-0 daje awans Chelsea. Obie drużyny będą atakować, Chelsea musi praktycznie wygrać, bo gra na remis to nie w stylu Villasa-Boasa. Valencia również postawi na ofensywną piłkę, bo bronienie się na Stamford Bridge nikomu jeszcze 3 punktów nie przyniosło.
Świetnie się złożyło że obie drużyny &quot;potrzebują&quot; zwycięstwa aby awansować. Będzie ciekawy mecz, lepiej zagrać jakiś over.

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Przecież to Valencii wystarczy remis by wyjść... Więc po co ma cisnąć w dzisiejszym meczu... Nie wiem może się pomyliłeś, każdemu się zdarza. Ale raczej to Chelsea będzie starała się grać, a Valencia będzie kontrować.
Valencii z tego co wiem jest potrzebny remis ale BRAMKOWY ???? 0-0 satysfakcjonuje Chelsea i daje im awans
Obie drużyny będą atakować, Chelsea musi praktycznie wygrać, bo gra na remis to nie w stylu Villasa-Boasa.
Styl tu nie a nic do rzeczy, cel uświęca środki i także myślę,że Chelsea zagra z kontry i nie zdziwię się jak skończy się tak jak w ten weekend w meczu ze Srokami ... Chelsea to inteligentna ekipa z przywódcami w głównych blokach Cech bramka, Terry obrona, Lampard pomoc i Drogba atak jeżeli zagra ta czwórka to o ich awans jestem spokojny...

ice29 251

ice29

Użytkownik
Barcelona - BATE
Kilka dni temu podano listę powołanych i wtedy byłem zdecydowany odpuścić ten mecz. Jednak analizując graczy, którzy dzisiaj wystąpią doszedłem do wniosku, że skład blaugrany jest stosunkowo mocny. Zabraknie gwiazd ale zagrają młodzi ale już występujący w 1 składzie Barcelony gracze. Dla większości zapewne są to noname&#39;y ale dla kogoś kto śledzi młodzieżowe reprezentacje czy drużyny rezerw wie jak wielki potencjał i umiejętności posiadają owi piłkarze.
Przewidywany skład:
Pinto-Montoya,Bartra,Fontas,Maxwell-DosSantos-SergiRoberto,Thiago-Pedro,Rafinha-Cuenca.
Każdy z tych graczy, występował już w pierwszym składzie Barcelony. Zgranie na pewno będzie, bo niższe druzyny blaugrany grają takim samym systemem jak ta pierwsza, a ci piłkarze w już nie jeden raz ze sobą grali.
Oczywiście nie gram żadnych handi, ani wygranej Barcelony, bo to mecz o pietruszkę, żeby dać szanse młodym (tym bardziej przy takich śmiesznych kursach). W oczy rzuciły mi się typy na strzelców.
Pedro strzeli @ 2.20
Thiago strzeli @ 4.30

BATE będzie zapewno głównie grało destrukcyjnie i nie będzie pozwalało przeciwnikom wchodzić w ich pole karne. Dlatego uważam, że jest duża szansa na gola Thiago - ma on świetny strzał z dystansu. Pedro zapewne dostanie dzisiaj szanse, jest to dla niego typowy mecz na przełamanie i wierzę, że uda mu się coś ustrzelić. Ciekawym typem po dobrym kursie(3.80) jest także gol Cuenci, objawienia okresu przygotowawczego, który jest w bardzo dobrej formie. Myślę jednak, że będzie on raczej dryblował na skrzydle i będzie odpowiedzialny za wygrywanie pojedynków 1na1 i podania(asysty) w pole karne. Bartra i Fontas nie raz już pokazali, że nadzieje w nich pokładane nie są bezpodstawne. Do pomocy mają doświadczonego Maxwella oraz reprezentatna hiszpanii Montoye, zatem nie będzie to łatwe zadanie dla BATE aby pokonać Pinto. Osobiście nie zaryzykowałbym gola dla gości.

E: Marca przewiduje, że w 1 składzie zamiast Bartry znajdzie się Pique, a Cuence zastąpi Deulofeu.
E2: i nie miała racji, skład taki jak podałem wyżej.
----
na sucho:
Wiele ciekawych meczy dzisiaj do grania nie widzę, ale uważam, że warto postawić na Milan. Skład maja mocny, a kurs zachęca do gry.
Amelia - Taiwo, Bonera, Mexes, De Sciglio - Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Emanuelson - Pato, Robinho
Problemów z outsiderem nie powinien miec Bayer i ich zwycięstwo także pogram.
Przychylę się także do overa w meczy Chelsea - Valencia. Obie drużyny będą grały o wygraną, jeśli padnie 1 gol to jedna z nich będzie musiała zaryzykować co pociągnie za sobą kolejne bramki.
Milan @ 2.30
Bayer over 1.5 @ 1.5
Chelsea-Valencia over2.5 @ 1.8

jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Decydujaca kolejka Ligi kistrzow przed nami jedynym meczem w ktorym skusil bym sie na obstawienie wyniku jest dzisiaj AC Milan w Pilznie za 2.30, reszty jakos nie widze.
Proponuje raczej skupic sie na zdobyczach kartkowych w meczu Chelsea_Valencia i Porto-Zenith, Totale ustawione by sie moglo wydawac wysoko bo 5,5 ale to nic szcegolnego bo w tych spotkaniach kartki beda i to duzo.Ja osobiscie proponuje

Chelsea-Valencia czy bedzie w meczu czerwona kartka ?
TAK 3.00 Unibet

Porto-Zenith czy bedzie w meczu czerwona kartka?
TAK 3.00 Unibet

Polecam

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Chelsea - Valencia
Typ: over 2.5
Kurs: 1.87
Bukmacher: Expekt
Analiza: We wtorek na Stamford Bridge, Chelsea oraz Valencia rozegrają ostatni mecz fazy grupowej LM w tym sezonie. Spotkanie zapowiada się niezwykle emocjonująco, ponieważ obie drużyny mają nadal szansę na awans do kolejnego etapu. Hiszpanom wystarczy tylko bramkowy remis, by awansować, zaś Londyńczycy muszą wygrać lub bezbramkowo zremisować, jeśli oczywiście chcą grać nadal w Lidze Mistrzów. Chelsea w ostatnim pojedynku Champions League niespodziewanie uległa Bayerowi Leverkusen i tym samym skomplikowała sobie sytuacje w grupie. Valencia natomiast poprzedni mecz Ligi Mistrzów może uznać za bardzo pozytywny. Strzeliła drużynie Genk aż 7 bramek i wciąż mogą przejść do następnej rundy. Wtorkowy mecz w Anglii o wszystkim zadecyduje i wg mnie wielce prawdopodobne jest to, że w tym spotkaniu padnie wiele bramek.

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LM
Spotkanie: Chelsea-Valencia
Typ: Valencia nie strzeli
Kurs: 2.30
Bukmacher: Tobet
Analiza:

Spotkanie o awans, spotkanie,które nie powinno mieć miejsca... wystarczyło aby Chelsea ograła Genk i byłoby po problemie ale nie jest i dlatego dziś czeka nas ciekawe spotkanie... moim zdaniem spotkanie,które wskaże na Chelsea jako kolejnego angielskiego przedstawiciela w LM.

Chelsea do awansu wystarczy jedno, Valencia nie może strzelić i moim zdaniem na tym się skupią, gdyż wynik 0-0 premiuje ekipę The Blues.

Chelsea skazana na stratę gola w meczu z NU, pokazała,że każda ekipa może wyjść z kryzysu. Boas nie dopuszcza takiej myśli, Drogba nawołuje do zjednoczenia się zawodników i kibiców... The Blues grają u siebie, moim zdaniem takiego ciśnienia nie utrzyma Valencia, ekipa,która nie jest wielce doświadczona a poza tym w swoich szeregach posiada zawodników z temperamentem, zawodników,którym mogą puścić nerwy... Chelsea ma profesorów na każdej pozycji:

Bramkarz - Cech
Obrona - Terry
Pomoc - Lampard
Atak - Drogba i Anelka
Do tego na korzyść Chelsea są spotkania z hiszpańskimi klubami, którzy nie przegrali 12 kolejnych spotkań z ekipami z tego kraju na w europejskich pucharach.

Do tego mój typ popieram faktami, Chelsea u siebie w tej edycji nie straciła bramki! Pokonali 5-0 Genk i 2-0 Bayer.

Do tego bilans z Valencią też na korzyść Chelsea... ostatnie 5 spotkań to 2 zwycięstwa i 3 remisy, w tym dwa remisy na Stamford, raz zremisowali 1-1 i raz 0-0... mam tylko nadzieję,że sędzia stanie na wysokości zadania.

Chelsea życzę awansu z przyczyn oczywistych, zawsze kibicuje angielskim ekipom w pucharach, dwa chcę awansu Chelsea po to aby nie skoncentrowali się tylko na rozgrywkach ligowych w Anglii.

Chciałem dać under 2.5 ale ten zakład zawiódł mnie w weekend, dlatego dziś taki typ.

Powodzonka!
Nie wstydźcie się i dajcie plusy ???? Chelsea to Chelsea a chyba teraz każdy zobaczył różnicę między Anglią a Hiszpanią ????

amf 20

amf

Użytkownik
Liga Mistrzów
Spotkanie: Chelsea - Valencia
Typ: Ile goli padnie w 2.polowie? wiecej niz 2,5
Kurs: 4,33
Bukmacher: Bwin
Pojedynek Chelsea z Valencia jest dla mnie najciekawszym dzisiejszym spotkaniem. Gospodarzom awans daje zwyciestwo lub bezbramkowy remis. Uwazam ze obydwie druzyny rozpocznal to spotkanie bardzo spokojnie, aby nie popelnic zadnego bledu. Uwazam jednak ze wszystko sie zmieni gdy ktoras z druzyn strzeli bramke. Ktoras druzyna bedzie musiala sie wtedy otworzyc co da duzo szans na kontrataki, dojda nerwy i bledy. Dlatego tez stawiam ze w 2 polowie padna conajmniej 3 bramki. Kazdy wynik po 1 polowie zmusi ktorys zespol do otworzenia sie i walki na smierc i zycie. Mysle ze bedzie to spotkanie na miare Ligi Mistrzow oraz stawki o jaka jest rozgrywane. Chelsea u siebiezawsze jest grozne i od lat walczy o najwyzsze cele zas Velncia jest w gazie co udowadnia w lidze oraz w Champions League (7-0 z Genk). Napewno zadnej z druzyn nie interesuje Liga Europejska. Mysle ze w meczu padnie 3- 5 bramek i ciezko tu wskazac faworyta

Chelsea- Valencia
Typ: Over 5,5 zoltych kartek
Kurs: 1,88
Buk: Tobet

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik

FC Barcelona - BATE Borisov (20:45)
Typ: poniżej 3.5 bramek. @ Kurs: 1.65 @ Stawka: [6/10] @ Expekt. ⛔ ⛔
Typ: poniżej 4.5 bramek. @ Kurs: 1.30 @ Stawka: [9/10] @ Expekt. ✅ ✅
Pojedynek Dawida z Goliatem, tak można w kilku słowach opisać dzisiejszy pojedynek FC Barcelony z BATE Borisov, będzie to ostatni mecz obrońców tytułu w fazie grupowej. Dla zwykłego obserwatora zmagań Ligi Mistrzów, który nie interesuje się przedmeczowymi zapowiedziami, powołaniami trenerów na mecze jak i innymi aspektami, murowanym faworytem który po raz kolejny przejedzie się po swoim przeciwniku jest drużyna z Barcelony. Jednak dzisiejszego wieczoru wcale być tak nie musi. A wręcz nie powinno tak być.
Drużyna gospodarzy to znana każdemu kibicowi najlepsza obecnie drużyna na globie. Obrońcy tytułu mistrzowskiego na swoim krajowym podwórku, jak również obrońcy Ligi Mistrzów którzy w poprzedniej edycji pokonali w finale Manchester United. Obecny sezon należy do dobrych, awans w Lidze Mistrzów wywalczony został już po czterech kolejkach, zaś w lidze drużyna Pepa Guradioli zajmuje wysokie drugie miejsce ze stratą jedynie trzech punktów które już w najbliższy weekend mogą zostać zniwelowane w meczu przeciwko drużynie ze stolicy. Zagrają oni swój dzisiejszy mecz z Mistrzem Białorusi który awans do Champions League wywalczył poprzez kwalifikacje w których również startowała Krakowska Wisła. BATE miało więcej szczęścia niż Wisła, w eliminacjach pokonali: Linfield FC (1:1,2:0); Ekranas Poniewież (0:0,3:1); Sturm Graz (1:1,2 ???? dzięki czemu awansowali do grupy w której rozegrali spotkania z Mistrzem Czech - Plzen, Mistrzem Hiszpanii - Barcelona oraz.
AC Milan. Po 5 spotkaniach grupowych BATE zajmuje ostatnie miejsce z dorobkiem dwóch punktów. Sporym sukcesem był remis na swoim obiekcie z drużyną z Mediolanu. Gwiazdami drużyny Viktora Goncharenko jest dwójka napastników Renan Bressan który w obecnym sezonie strzelił między innymi bramkę samemu AC Milanowi, jak również Vitali Rodionov którym swego czasu interesował się Lech Poznań. Rodionova w dzisiejszym spotkaniu nie zobaczymy, zmaga się z kontuzją przez co nie został powołany do meczowej 18-nastki na dzisiejsze spotkanie.
FC Barcelona w obecnym sezonie na swoim obiekcie gra koncertowo, w 8 spotkaniach, tylko jednokrotnie straciła punkty remisują bezbramkowo. Kolejne 7 spotkań Barcelona wygrała, co godne uwagi - bez straty bramki! Strzeliła swoim rywalom w lidze aż 39 bramek. Jest to wynik wyśmienity. Czy w dzisiejszym spotkaniu będzie podobnie? Czy Barcelonę stać ponownie na tak zwana manite? Jestem przekonany iż w dniu dzisiejszym nie obejrzymy więcej niż trzech bramek. Przejdźmy jednak do tych kluczowych argumentów. Pep Guardiola zdecydował, że w spotkaniu z białoruską drużyną wystąpią rezerwowi. Trener Barcelony da odpocząć trzynastu swoim graczom przed arcyważnym spotkaniem z Realem Madryt. Mister nie skorzysta we wtorek z usług Valdésa, Alvesa, Puyola, Abidala, Mascherano, Keity, Sergio Busquetsa, Xaviego, Iniesty, Cesca, Messiego, Alexisa i Villi. Drużynę tworzyć będzie mieszanka pozostałych graczy Barcelony A: Pinto, Maxwell, Fontas, Pique, Thiago, Cuenca, Pedro z domieszką zawodników z drugiej drużyny Barcelony - Bartra, Rafinha, Oier, Muniesa, Sergi Gómez, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto, i Kiko Femenía. Formacja defensywna wygląda przyzwoicie, na bramce doświadczony świetny zmiennik Pinto który nie raz udowodnił swoje wysokie umiejętności, przed nim dwójka Pique, Fontas która już ze sobą grała. Po bokach Maxwell który nie powinien zawieźć w meczu ze słaba drużyną BATE oraz Montoya który w tym sezonie gra bardzo przyzwoicie na zapleczu ligi Hiszpańskiej. W formacji ofensywnej w dzisiejszym spotkaniu powinniśmy oglądać Thiago, Pedro, Cunece, Dos Santosa którzy w pierwszej drużynie Blaugrany już występowali. Jak donosi hiszpański Sport, skład uzupełnić mają brat Thiago - Rafinha oraz Sergi Roberto. Jak doskonale widzimy nie jest do podstawowy skład Barcelony, a nawet nie druga jedenastka. To drużyna złożona z młodych graczy jak również
kilku bardziej doświadczonych.
Drużyna z Barcelony jak wyżej wspomniałem gra świetnie na własnym stadionie. Jednak dzisiaj nie wierzę w wysokie wygraną. BATE mający już doświadczenia z pierwszego spotkania kiedy to podstawowa drużyna Barcelona wygrała 5-0 zagra na pewno dzisiaj z respektem do rywala, głęboko cofnięci. Barcelona będzie grała swoje, jednak wynik 4-0 jest dla mnie nie możliwy. Nie uważam również aby BATE mogło zagrozić Barcelonie, a co za tym idzie strzelić jej bramkę. Ofensywa mistrzów Białorusi sporo traci bez Rodionova. Zaś Pique, Fontas, Maxwell powinni bez problemu tłumić ataki gości. Gorąco polecam.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Zgadzam się w pełni z przedmówcą, obrona Barcelony w postaci ( prawdopodobnie ) Maxwella, Pique i domieszki Barcy B + dosyć ekscentryczny ale skuteczny i doświadczony Pinto powinni skutecznie zatrzymać ataki osłabionej brakiem Rodionova drużyny z Białorusi. Posiadanie piłki z pewnością powyżej 60%, Thiago pokieruje grą, z przodu Pedro i Cuenca - mogą w ofensywie trochę namieszać.
Tak jak napisał przedmówca Blaugrana nie straciła u siebie bramki, nie sądzę aby tą passe złamało BATE Borysow i to bez swojej największej ofensywnej siły - Rodionova.
Barcelona - czyste konto @ 1,9 - B365 ✅✅✅

A tutaj ciekawostka, Cuenca w towarzystwie swojego &#39;sobowtóra&#39; z klubowej kuchni ;))

Otrzymane punkty reputacji: +3
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Chelsea FC - CF Valencia
Typ:
-Valencia +1,5@1,40
⛔⛔⛔
Widzę że już sporo o tym meczu wyżej, więc do konkretów. Chelsea w tym sezonie pod wodzą trenera przez wielu uważanego za następce Mourinho, Villasa-Boasa, spisuje się mimo wszystko poniżej oczekiwań, zarówno w lidze jak i w LM. Ostatnio faktycznie zdają się łapać rytm jednak nie można tu mówić o tej Chelsea która jeszcze niedawno była krok od wyrzucenia Barcelony za burtę LM. Kuleje przede wszystkim obrona, siódma razem z Evertonem i Sunderlandem w PL, na co złożyła się seria bodajże 9 z rzędu meczów z traconym golem. Szczytem był mecz z Arsenalem, kiedy to Kanonierzy na Stamford Bridge wbili 5 goli gospodarzom, a podobnego wyniku trzeba by szukać chyba długo przed erą Abramowicza w klubie. W LM także nie ma szału, a rozbicie Genku 5:0 okazało się nie tak dużym wyczynem, po tym jak Nietoperze dołożyli 2 bramki więcej belgijskiemu kopciuszkowi. Co do Valencii to nie będę tu przytaczał jej wyników z Primera Division, bo te jak wiadomo czasami są mylące, patrzę jednak na w sumie 3 mecze, które mnie przekonują do typu +1,5. Pierwszy to remis z Barcą 2:2, drugi to minimalna porażka z rozpędzonym Realem 2:3, trzeci w końcu, chyba najbardziej adekwatny, remis na Mestalla z Chelsea 1:1. Fakt, że wszystkie te mecze Valencia grała u siebie, jednak wyniki jak i przebieg tych spotkań napawają optymizmem, i pokazują że Valencia nie tylko słabiakom zawdzięcza tak udany początek sezonu. Ostatnio kluczowi gracze oszczędzani z Espanyolem, dziś mecz o jaką stawkę wiadomo, wszystko już zostało napisane. Spodziewam się dziś uczty piłkarskiej w Londynie i jeśli zwycięstwa gospodarzy, to minimalnego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom